ziro4vr írta:Kerlon írta:Figyeljetek én megértem, ferni igazad is van, kommentátornak függetlennek kell tűnnie, amennyire csak tud, de inkább ezer Farkas Norib, mint egy Hegyi Iván. Nem értem, hogy a Sport TV miért engedi még mindig a képernyő elé ... Elég megnézni Hajdú Attilát és őt. Ég és föld, vagy Nyilasi mondjuk róla nem tudom, hogy kinek szurkol a Fradin kívül.
Ivánt most egy darabig nem látjuk...megtört..azért a barca szurkolóinak egy bajnoki címet még kiosztott, mást nem tudott
Esküszöm, hogy sokkal jobb volt így nézni a meccsünket, hogy nem volt előtte "szakértői" elemzés... Én értem, hogy hangzatos neveket kell bedobálni a stúdióba, mint Puhl Sanyi, meg Nyilasi Tibi, de míg Nyilasinál is inkább érződik némi "szarok bele a spanyol fociba, a Fradi a király"-stílus, addig Puhl meg végképp fogalmatlan, az a csapat tetszik neki, aki éppen jól focizik... Értem én, hogy megválasztották 4x a világ legjobb sporijának, de ettől függetlenül még nem ért a focihoz, legalábbis nem úgy, ahogy mondjuk Hajdú Attila ért hozzá. Ivánról meg inkább nem is írok semmit... A kommentátorokról megint felesleges értekezést írnom, mert totál elvakult Barca-drukker mind. Végre megszabadultunk Horváth Feritől, erre jön Farkas Norbi, akinek olyan erekciója volt Sanchez góljánál, mint legutóbb gimikettőben. Egyedül talán Egri Viktor értékelhető abból a brigádból, a többin nagyon érződik, hogy merre szimpatizálnak. Nem tudom, hogy miért nem lehet olyan stábot összerakni, mint a DigiSportnál, akik még ha szurkolnak is valamelyik csapatnak, akkor sem hallja ki az ember a beszédükből, hogy melyik is az a szóban forgó csapat. Ha jövőre is marad ez a bugyuta bagázs, akkor úgy fogom nézni a bajnokikat, ahogy idén is: a sípszóra odakapcsolok, megnézem az első félidőt úgy, hogy nem figyelek a kommentárra, a félidőben elkapcsolok és újra a sípszóra kapcsolok vissza...