Spanyol bajnokság
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Re: Spanyol bajnokság
Valladolid ki fog esni, kikap minden sz*rtól, csak a mi bajnoki reményeinket tudta szerte foszlatni. Respect.
jó tudni...Csabi írta:nem.miért kéne még egyet rúgnia? az idegenben lőtt gólok nem számítanak az egymás elleninél?

az hittem az egymás elleninél számítanak ezek, így lenne a logikus.
az igen... meg kell várni, amíg az Osasuna meccsen vége legyen az 1. félidőnek, majd a szünetet is meg kell várni, az olyan 25 perc lesz

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
nem.miért kéne még egyet rúgnia? az idegenben lőtt gólok nem számítanak az egymás elleninél?
igen....Remy írta:Miért, az Almeria rosszabb az egymási elleni eredményekben? Nagyon remélem, hogy kiesik az Osasuna... nem kellenek ők az első osztályba.ferni írta:
mondjuk elkiabálni nem szabad, még könnyen bennmaradhatnak...
ha az Almeria kap egy gólt már ők vannak kieső helyen.
Osa- Alm 0-1
Alm - Osa 1-2...
idegenben lőtt gól.
de lehetnek itt még szép dolgok, meg hármas holtverseny, akkor utána kell jobban számolgatni...
miért kéne még egyet rúgnia? az idegenben lőtt gólok nem számítanak az egymás elleninél?ebben a pillanatban úgy áll, hogy ha az osasuna rúg még egyet, és a bilbao üti az almeriát, akkor az osasuna marad bent. izgi

- Csabi
- Kapcsolat:
ebben a pillanatban úgy áll, hogy ha az osasuna rúg még egyet, és a bilbao üti az almeriát, akkor az osasuna marad bent. izgi
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Miért, az Almeria rosszabb az egymási elleni eredményekben? Nagyon remélem, hogy kiesik az Osasuna... nem kellenek ők az első osztályba.ferni írta:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Gratulálok az Atletico Madridnak a bajnoki címhez...ők érdemelték meg a legjobban. Újra bebizonyosodott, hogy kupákat jól összerakott védelemmel és jól megszervezett csapatmunkával lehet nyerni...ezeknek a kritériumoknak az Atletico maximálisan eleget tett. Remek csapatuk és remek edzőjük van.

azért az kemény lehetett bakker....hehe írta:szétesett a stadion, szutyok osasuna, mikor esnek már ki
most úgy áll, hogy bármit csinál az Osasuna kiesnek...
izgalmas lesz itt a vége.
Granadának elég az X is a biztos bentmaradáshoz, most vezetnek és a Getafénak is elég az X és ők is vezetnek...
az Almeria - Bilbao meccsen múlik minden...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2014. május 18., vasárnap 18:52-kor.
na végre. osasuna is oda kerül ahova való. mocskos brigád. fuj de utálom őket.
- Csabi
- Kapcsolat:
az osasuna-beti meccsen hordágyon viszik el a nézőket, már vagy a 4.-et
valami történt, a meccset is félebeszakították.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Rég nem írtam komolyabban ide a fórumra, ennek több oka is van. Egyre többen szoktak rá arra, hogy lemondják a földig egy-egy rossz megmozdulás után a csapat tagjait, sőt, van aki már CA-t is menesztené...De először jöjjön az AtMa.
Nem láttam a tegnapi meccset, de amint haza értem az összefoglalóval kezdtem. Előbb a mi meccsünkkel, aztán az övékével, és ha csak egész szezonban ezt a két összefoglalót láttam volna egyértelműen az AtManak adom a címet. A két kulcsjátékosuk úgy ment le a pályáról a sérülése után, hogy azt hittem nem élik túl, de nem azért mert annyira fájt, hanem mert abban a pillanatban tudták, ők már nem segíthetnek a csapaton. Örülök hogy ők nyertek, mert megérdemelték, de még inkább a Barca nem érdemelte meg. Nem csináltak ebben az évben semmit. Ostoba nyilatkozatok, félre beszélések, szabályszegés és még sokáig sorolhatnánk, ezzel a 2. hellyel legyenek boldogok.
Remélem az AtMa nyáron erősíteni tud, és az elkövetkezendő években erősödik a liga.
A Real Madrid ebben a szezonban azt tette amit várni lehetett tőlük. Új edző, új játékosok, új taktika. 3. hely. Mindenki tudja, meglehetett volna nyerni a bajnokságot, de rengetegszer éreztem azt, hogy a csapat nem akarja eléggé. A végére pedig teljesen feladták és a BL-re gondoltak csak.
Nem láttam a tegnapi meccset, de amint haza értem az összefoglalóval kezdtem. Előbb a mi meccsünkkel, aztán az övékével, és ha csak egész szezonban ezt a két összefoglalót láttam volna egyértelműen az AtManak adom a címet. A két kulcsjátékosuk úgy ment le a pályáról a sérülése után, hogy azt hittem nem élik túl, de nem azért mert annyira fájt, hanem mert abban a pillanatban tudták, ők már nem segíthetnek a csapaton. Örülök hogy ők nyertek, mert megérdemelték, de még inkább a Barca nem érdemelte meg. Nem csináltak ebben az évben semmit. Ostoba nyilatkozatok, félre beszélések, szabályszegés és még sokáig sorolhatnánk, ezzel a 2. hellyel legyenek boldogok.
Remélem az AtMa nyáron erősíteni tud, és az elkövetkezendő években erősödik a liga.
A Real Madrid ebben a szezonban azt tette amit várni lehetett tőlük. Új edző, új játékosok, új taktika. 3. hely. Mindenki tudja, meglehetett volna nyerni a bajnokságot, de rengetegszer éreztem azt, hogy a csapat nem akarja eléggé. A végére pedig teljesen feladták és a BL-re gondoltak csak.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Illik hozzátenni, hogy a Dortmundnál igen komoly serülés hullám volt...
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Miért hol tart a Dortmund?Nyilván ezek a csapatok a 4-500 milliós keretükkel szórakoztatóbbak mint bármelyik másik csapat(1-2 kivétel). Ezt számon kérni az Atleticon baromság.
Ezek ellen, melyik csapat brillírozna? ( és ne gyere a Dortmundal, mert hiába játszanak szépen, látod hol tartanak)
Tavaly Bl döntő, előtte 2 bajnoki cím.
Idén nem úgy jöttek össze a dolgok.
Ennyi.
Nem kérek én számon semmit sem az Atletico Madridtól.
leszarom őket.
Más jelenségről irkálok én, de tény, hogy ezen jelenség kapcsán az Atéetico felsz.pása egy jó példa.
-
De nem is voltak sérültek. Costa is most bajlódik, meg Arda is, és látjuk mire képesek ilyenkor... Szép amit véghez vittek, de egy VB után ugyan ezt nehezen fogják bírni véleményem szerint. Főleg Costa nélkül, meg ki tudja ki megy, meg ki marad...
-
- Kedvenc játékosaid: Alonso
Hát most erre mit lehet írni...Hát mihez képest.
Nem sok meccsüket tudtam élvezni.
Több Bayern, Barca és Real meccs volt sokkal szórakoztatóbb ennél a szögletekkel megnyerjük focinál.

Nyilván ezek a csapatok a 4-500 milliós keretükkel szórakoztatóbbak mint bármelyik másik csapat(1-2 kivétel). Ezt számon kérni az Atleticon baromság.
Ezek ellen, melyik csapat brillírozna? ( és ne gyere a Dortmundal, mert hiába játszanak szépen, látod hol tartanak)
Egyébként úgy is lehet nézni a dolgot, hogy az Atletico védekezett a legjobban az egész szezonban. Miranda, Godin isten volt végig, kiegészülve egy Juanfran, Felipevel (mi csak a szezon második felére hoztunk össze hasonlóan erős védelmet).
Hol van az leírva ,hogy a legjobban támadó csapat legyen a liga/bl győztes? Miért ne lehetne a védekezést a legjobban művelő csapat az?
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
A mondandóm középpontjában egyébként nem az Atletico Madrid áll
De amikor a Real Madrid hasonló, sőt szinte ugyanilyen alaptaktikával vagy 40 góllal többet rúgott ennél a csapatnál, akkor az volt a foci megcsúfolása. Pedig pl az Atleticoknak is vertek 2 meccsen 8at, abban az évben amikor bajnokok voltunk.
Többek között ilyen gólokat:
https://www.youtube.com/watch?v=kFK1j_dyXRc
Mondjuk az a második Cronaldo gól szerintem látványosabb mint egy Godin fejes, de hát kinek mi.
Tény a Mous Real közel sem játszott úgy, mint mondjuk Del Bosque Realja, de azért sok gólt, sok szép támadást így is láthattunk, sokkal többet mint a legtöbb csapattól.
Hogy egyszerűbb párhuzamokat keressek.
Amikor a ManU. beállt buszozni a kapuja elé a Real Madrid ellen, akkor Ferguson egy félisten volt. (A manchester pedig nem feltétlenül szegényebb csapat, maximum egy picivel..) (Pedig kb ugyanannyi tiszta helyzetük volt mint a Real Madridnak legalábbis a Bernabeúban mindenképpen.)
Amikor Carlo Ancelotti beállt védekezni a Bayern ellen, és mégis több tiszta helyzete volt a Realnak, akkor a Real Madrid volt a hányás.
Majd amikor a visszavágón vertek egy csontlaza négyest, akkor Pep eltaktikázta, szegényke.
Nem a Real Madrid pazar focija darálta szét a Bayernt. Nem. Hát eltaktikázták a bajorok.
Ha jövőhéten megnyerjük a tizediket, remélem így lesz, akkor sem lesz elismerve, hogy mi érdemeltük meg.
Megvettük. Sok drága játékos, így nyert a Real Madrid, mert volt pénze.
Mindenki nyugodjon meg, 12éve is így volt. Persze Zidanenal könnyű. Akinek van több mint 70 millió eurója egy focistára, úgy könnyű.
Más kérdés, hogy ezt a pénzt a club hosszú évtizedek alatti játékával, a nimbuszával érte el, nem pedig egy kívülről jött euromilliárdos tőkeinjekciójával..
Mindegy, irigyek mindig lesznek. Ez van.

Én nem várok el semmit sem Arda Turanéktól...Azért Mourinho és Simeone között van némi különbség. Mourinho kezei alatt elvileg a világ legjobbjai voltak (legalábbis a top játékosok), míg Simeone kezei alatt egyáltalán nem a legjobb, max 1-2 kiemelkedő. Hogy lehet elvárni tőlük, hogy 30-40 góllal többet rúgjanak? Vagy, hogy szórakoztatóan focizzanak? Kik? Costa? Turan?
De amikor a Real Madrid hasonló, sőt szinte ugyanilyen alaptaktikával vagy 40 góllal többet rúgott ennél a csapatnál, akkor az volt a foci megcsúfolása. Pedig pl az Atleticoknak is vertek 2 meccsen 8at, abban az évben amikor bajnokok voltunk.
Többek között ilyen gólokat:
https://www.youtube.com/watch?v=kFK1j_dyXRc
Mondjuk az a második Cronaldo gól szerintem látványosabb mint egy Godin fejes, de hát kinek mi.
Tény a Mous Real közel sem játszott úgy, mint mondjuk Del Bosque Realja, de azért sok gólt, sok szép támadást így is láthattunk, sokkal többet mint a legtöbb csapattól.
És többet is lőttek.. Ennek ellenére a Real Madrid volt a hígf.s. Már elnézést.hát ahol egy cristiano, benzema v akkor még özil (ugye világlegjobbtízese és zseni) szaladgál(t) az lőjjön is annyi gólt.
Hogy egyszerűbb párhuzamokat keressek.
Amikor a ManU. beállt buszozni a kapuja elé a Real Madrid ellen, akkor Ferguson egy félisten volt. (A manchester pedig nem feltétlenül szegényebb csapat, maximum egy picivel..) (Pedig kb ugyanannyi tiszta helyzetük volt mint a Real Madridnak legalábbis a Bernabeúban mindenképpen.)
Amikor Carlo Ancelotti beállt védekezni a Bayern ellen, és mégis több tiszta helyzete volt a Realnak, akkor a Real Madrid volt a hányás.
Majd amikor a visszavágón vertek egy csontlaza négyest, akkor Pep eltaktikázta, szegényke.
Nem a Real Madrid pazar focija darálta szét a Bayernt. Nem. Hát eltaktikázták a bajorok.
Ha jövőhéten megnyerjük a tizediket, remélem így lesz, akkor sem lesz elismerve, hogy mi érdemeltük meg.
Megvettük. Sok drága játékos, így nyert a Real Madrid, mert volt pénze.
Mindenki nyugodjon meg, 12éve is így volt. Persze Zidanenal könnyű. Akinek van több mint 70 millió eurója egy focistára, úgy könnyű.
Más kérdés, hogy ezt a pénzt a club hosszú évtizedek alatti játékával, a nimbuszával érte el, nem pedig egy kívülről jött euromilliárdos tőkeinjekciójával..
Mindegy, irigyek mindig lesznek. Ez van.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nagyon remélem, hogy feljutnak. Még sose szerepeltek az első osztályban, biztos nagy élmény lehet majd a szurkolóknak, és a játékosoknak. Van egy jó 5 ezres stadionjuk isGéci írta:Ez az Eibar nem rossz kis csapatnak tűnik.Deporral jó kis meccset játszanak.

3. feljutónak meg a Las Palmast akarom.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Ez az Eibar nem rossz kis csapatnak tűnik.
Deporral jó kis meccset játszanak.

- ___Samy___
a mondandómban figyelmen kívül kell hagyni az anyagi hátteret, nem az volt a lényege, bár beleírtam a végén, de nem arra akartam célozni vele
csak mikor mi csináltuk ezt a focit, akkor mi voltunk a szarok meg a gusztustalanok, mikor meg az atletico csinálja, akkor meg ők a királyok meg a kis ügyesek
csak mikor mi csináltuk ezt a focit, akkor mi voltunk a szarok meg a gusztustalanok, mikor meg az atletico csinálja, akkor meg ők a királyok meg a kis ügyesek
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"