Mert jövőre már benne lesznek a Bl-ben.wxyz írta: Ha idén nem büntették meg a Monacot amikor legjobban meglehett volna, akkor jövőre miért tennék meg?
Legalábbis asszem bl résztvevők után megy az uefa.
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. május 18., vasárnap 12:59
Mert jövőre már benne lesznek a Bl-ben.wxyz írta: Ha idén nem büntették meg a Monacot amikor legjobban meglehett volna, akkor jövőre miért tennék meg?
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. május 18., vasárnap 12:57
Ha idén nem büntették meg a Monacot amikor legjobban meglehett volna, akkor jövőre miért tennék meg?Akkor is irjal ha jovore vagy azutan megbuntetik a Monacot is.![]()
A City-t meg a PSG-t is megbuntettek, oket is meg fogjak.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 18., vasárnap 12:52
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 18., vasárnap 12:50
Ha az igazolasokat sikerul a kovetkezo evekben valamilyen szinten kordaban tartani, akkor a fizetesek megtargyalasanak is eljon az ideje. Ne akard egyik naprol a masikra megvaltani a vilagot.wxyz írta:Miért csak az elkölthető pénzt szabályozzák? A fizetések már nagyobb terhet szoktak jelenteni. Azzal miért nem foglalkoznak?
Mi is uzleteltunk ilyen Mendes fele emberkereskedokkelwxyz írta:A Mendes féle emberkereskedőkkel üzletelő Monacot miért nem büntették meg? Tavaly nyáron elköltöttek legalább 200 milliót. Ne mondja nekem senki, hogy azt a pénzt a francia2ben szedték össze.
Kettős mérce. Hol van ilyenkor a fair play?
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. május 18., vasárnap 12:35
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 18., vasárnap 12:35
A penzugyi fair play-nek nem az a lenyege hogy a kozep csapatokbol nagy csapatokat csinaljanak es a BL-ben 20 egyenlo erossegu csapat jatszon. Az a fo celja hogy ha valakinek egy evben mondjuk 40 millioja van igazolasokra, akkor az ne vegyen fel melle meg egy 30 millios hitelt, hanem annyibol gazdalkodjon amennyije van.wxyz írta:Ezzel a szabállyal azt érik el, hogy beáll az egész mezőny, ugyanaz fog maradni az erőviszony és olyan országokat jutnak előnyhöz ahhol jól működő gazdaság van
Hogy merészel az UEFA pénzügy fair playről beszélni? Meccsekbe képesek belenyúlni, kenőpénzek miatt adták oda az ukránoknak az EBt és még sokáig lehetnek az ilyeneket
HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. május 18., vasárnap 12:27
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. május 18., vasárnap 12:03
HozzászólásSzerző: Higuain » 2014. május 18., vasárnap 12:00
Már megválaszolták neked és én is ezért mondtam el az alapfogalmakat, megéri nekik.wxyz írta:Higuain én nem alapfogalomra meg sablonokra voltam kiváncsi
Fejtsétek ki nekem mivel különb a Citytől amikor pl az Audi belerak támogatásként a Bayernbe 100 milliót pár százalék részvényért! Ne mondjátok nekem, hogy ez nagy üzlet nekik. Külföldi klubba, ha lehetne nem raknának ennyit
Az a baj ezzel a szabállyal, hogy fair playnek nevezik miközben köze sincs hozzá. Az egésznek az a célja, hogy megerősödjön a mostani top csapatok helyzete, ne legyenek újabb riválisaik
A növekvő árakat csak a sejkekre fogni elég buta dolog.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 18., vasárnap 11:54
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 18., vasárnap 11:35
Honnan tudod hogy nem eri meg nekik? Egy kis erdekesseg hogy az Allianz 2014-ben vett 110 millioert 8,33 szazalekot, az Audi 2010-2011-ben 90 millioert 9.09 szazalekot. Lehet hogy elsore elpocsekolt penznek tunik, de hidd el, nem hulyek dolgoznak ott. Az is elofordulhat hogy 10 ev mulva a Bayern eves bevetele eleri a 800 millio eurot, nem tudnak tobb reszvenyt eladni (a nemet torvenyek szerint 51% a klubbnal kell legyen), jon az Audi es szepen megmondja hogy egy 100-asert elad 4.5 %-ot es maris megterult neki a befektetes.wxyz írta:Fejtsétek ki nekem mivel különb a Citytől amikor pl az Audi belerak támogatásként a Bayernbe 100 milliót pár százalék részvényért! Ne mondjátok nekem, hogy ez nagy üzlet nekik.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. május 18., vasárnap 11:10
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. május 18., vasárnap 1:04
Mit pumpált bele?? Dehogy pumpált bele semmit, perez vagyonának semmi köze a Real Madridéhoz, soha nem is volt. Perez kizárólag a klub pénzével "szórakozik".PÉLDA:Mint amikor Pérez az évezred elején belepumpált a Real költségvetésébe a saját pénzéből, majd felborítottuk a piacot és iszonyatosan felmentek a játékosok árai.
De, nagy üzlet az Audinak. A Bayern az egyik legnépszerűbb csapat, emellett nyilván fontos szerepet játszik az is, hogy szintén Müncheni. De az Audi nem egy ember, hanem egy nyílt részvénytársaság, ami profitorientált. A City tulajdonosa egy ember(nagyjából), aki nem feltétlenül profit orientáltak, nem piaci alapon "működik"(sok tulajdonossal ellentétben). Neki tökmindegy, hogy mennyibe kerül a dolog, csak ott akar vigyorogni a meccsen, meg a golf klubban verni a mellét, hogy az ő csapata nyerte a bajnokságot meg a nem tudom mit.Fejtsétek ki nekem mivel különb a Citytől amikor pl az Audi belerak támogatásként a Bayernbe 100 milliót pár százalék részvényért! Ne mondjátok nekem, hogy ez nagy üzlet nekik. Külföldi klubba, ha lehetne nem raknának ennyit
Az a baj ezzel a szabállyal, hogy fair playnek nevezik miközben köze sincs hozzá. Az egésznek az a célja, hogy megerősödjön a mostani top csapatok helyzete, ne legyenek újabb riválisaik
A növekvő árakat csak a sejkekre fogni elég buta dolog.
Egyébként ez a szabálycsomag nem annyira a PSG-ről meg a City-ről szól alapvetően, hanem mondjuk a Leeds-ről. Hogy olyan csapatok, amik nem engedhetik meg maguknak, ne költsenek többet. És mellesleg jött az, hogy arab pénzeken, a semmiből felfuttatott csapatok ne nyomják már le csak úgy azokat a csapatokat, akik 100 éve építkeznek, és "saját erőből" jutottak el oda, ahol most vannak.Az a baj ezzel a szabállyal, hogy fair playnek nevezik miközben köze sincs hozzá. Az egésznek az a célja, hogy megerősödjön a mostani top csapatok helyzete, ne legyenek újabb riválisaik
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. május 17., szombat 22:02
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. május 17., szombat 21:24
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. május 17., szombat 21:05
pontosan, egy meccsen bármi lehet, hetek óta nem játszunk rendes felállásban, össze fogják szedni magukat, a mester is tudja, hogy mit kell ilyenkor tenni, bízzunk bennük!Géci írta:Régóta ez az álláspontja.![]()
Bajnokság rovására ment amùgy ez fix, de egy meccsre jók vagyunk
HozzászólásSzerző: Higuain » 2014. május 17., szombat 20:56
ez azért szúrta a szemem, úgyhogy muszáj válaszolnom, bár azt, hogy mi a piacról kapott pénz arról illene hogy legyen egy kis fogalmad.wxyz írta:Fejtsd már ki nekem mit értesz piacon kapott pénz alatt és mit nem!
Realal kapcsolatban nem tudok mit mondani. Nem nagyon vagyok képbe velük
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. május 17., szombat 20:32
Fejtsd már ki nekem mit értesz piacon kapott pénz alatt és mit nem!Toky írta:Mert teljesen más, ha a piacról kapja valaki a szponzori pénzt, és egy jó gazdasági modellel stabil háttérrel költekezik, mint az amikor egy túlgazdag sejk kifizet bármit, aminek semmi köze a piachoz, és ha nem finanszírozná a deficitet, akkor nem tudnák leigazolni azokat, akiket amúgy akarnak.wxyz írta:Vicc ez a szabály! A német cégek által aránytalanul agyonpénzelt Bayernt miért nem büntetik meg?
Vagy akkor ilyen alapon minket is büntessenek meg Bale miatt? Vagy Ronaldo miatt?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 17., szombat 20:29
A kérdés: Meddig...Ancelotti: “Cristiano és Benzema is ott lesz a BL döntő kezdőjében”
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. május 17., szombat 18:23
Mert teljesen más, ha a piacról kapja valaki a szponzori pénzt, és egy jó gazdasági modellel stabil háttérrel költekezik, mint az amikor egy túlgazdag sejk kifizet bármit, aminek semmi köze a piachoz, és ha nem finanszírozná a deficitet, akkor nem tudnák leigazolni azokat, akiket amúgy akarnak.wxyz írta:Vicc ez a szabály! A német cégek által aránytalanul agyonpénzelt Bayernt miért nem büntetik meg?
Jelenlévő fórumozók: 33 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem