Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ferni

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 18., vasárnap 18:49

hehe írta:szétesett a stadion, szutyok osasuna, mikor esnek már ki
azért az kemény lehetett bakker....
most úgy áll, hogy bármit csinál az Osasuna kiesnek...
izgalmas lesz itt a vége.

mondjuk elkiabálni nem szabad, még könnyen bennmaradhatnak...
ha az Almeria kap egy gólt már ők vannak kieső helyen.

Granadának elég az X is a biztos bentmaradáshoz, most vezetnek és a Getafénak is elég az X és ők is vezetnek...
az Almeria - Bilbao meccsen múlik minden...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2014. május 18., vasárnap 18:52-kor.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 18., vasárnap 18:45

na végre. osasuna is oda kerül ahova való. mocskos brigád. fuj de utálom őket.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 18., vasárnap 18:29

szétesett a stadion, szutyok osasuna, mikor esnek már ki
Kép
Kép
Kép

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 18., vasárnap 18:16

az osasuna-beti meccsen hordágyon viszik el a nézőket, már vagy a 4.-et :ozil: valami történt, a meccset is félebeszakították. :ozil:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. május 18., vasárnap 15:26

Rég nem írtam komolyabban ide a fórumra, ennek több oka is van. Egyre többen szoktak rá arra, hogy lemondják a földig egy-egy rossz megmozdulás után a csapat tagjait, sőt, van aki már CA-t is menesztené...De először jöjjön az AtMa.
Nem láttam a tegnapi meccset, de amint haza értem az összefoglalóval kezdtem. Előbb a mi meccsünkkel, aztán az övékével, és ha csak egész szezonban ezt a két összefoglalót láttam volna egyértelműen az AtManak adom a címet. A két kulcsjátékosuk úgy ment le a pályáról a sérülése után, hogy azt hittem nem élik túl, de nem azért mert annyira fájt, hanem mert abban a pillanatban tudták, ők már nem segíthetnek a csapaton. Örülök hogy ők nyertek, mert megérdemelték, de még inkább a Barca nem érdemelte meg. Nem csináltak ebben az évben semmit. Ostoba nyilatkozatok, félre beszélések, szabályszegés és még sokáig sorolhatnánk, ezzel a 2. hellyel legyenek boldogok.
Remélem az AtMa nyáron erősíteni tud, és az elkövetkezendő években erősödik a liga.
A Real Madrid ebben a szezonban azt tette amit várni lehetett tőlük. Új edző, új játékosok, új taktika. 3. hely. Mindenki tudja, meglehetett volna nyerni a bajnokságot, de rengetegszer éreztem azt, hogy a csapat nem akarja eléggé. A végére pedig teljesen feladták és a BL-re gondoltak csak.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 18., vasárnap 14:15

Illik hozzátenni, hogy a Dortmundnál igen komoly serülés hullám volt...

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 18., vasárnap 13:59

Nyilván ezek a csapatok a 4-500 milliós keretükkel szórakoztatóbbak mint bármelyik másik csapat(1-2 kivétel). Ezt számon kérni az Atleticon baromság.
Ezek ellen, melyik csapat brillírozna? ( és ne gyere a Dortmundal, mert hiába játszanak szépen, látod hol tartanak)
Miért hol tart a Dortmund?
Tavaly Bl döntő, előtte 2 bajnoki cím.
Idén nem úgy jöttek össze a dolgok.
Ennyi.

Nem kérek én számon semmit sem az Atletico Madridtól.
leszarom őket.
Más jelenségről irkálok én, de tény, hogy ezen jelenség kapcsán az Atéetico felsz.pása egy jó példa.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 18., vasárnap 13:48

De nem is voltak sérültek. Costa is most bajlódik, meg Arda is, és látjuk mire képesek ilyenkor... Szép amit véghez vittek, de egy VB után ugyan ezt nehezen fogják bírni véleményem szerint. Főleg Costa nélkül, meg ki tudja ki megy, meg ki marad...

Nas
Kedvenc játékosaid: Alonso

HozzászólásSzerző: Nas » 2014. május 18., vasárnap 13:40

Hát mihez képest.
Nem sok meccsüket tudtam élvezni.
Több Bayern, Barca és Real meccs volt sokkal szórakoztatóbb ennél a szögletekkel megnyerjük focinál.
Hát most erre mit lehet írni... :lol:

Nyilván ezek a csapatok a 4-500 milliós keretükkel szórakoztatóbbak mint bármelyik másik csapat(1-2 kivétel). Ezt számon kérni az Atleticon baromság.
Ezek ellen, melyik csapat brillírozna? ( és ne gyere a Dortmundal, mert hiába játszanak szépen, látod hol tartanak)

Egyébként úgy is lehet nézni a dolgot, hogy az Atletico védekezett a legjobban az egész szezonban. Miranda, Godin isten volt végig, kiegészülve egy Juanfran, Felipevel (mi csak a szezon második felére hoztunk össze hasonlóan erős védelmet).

Hol van az leírva ,hogy a legjobban támadó csapat legyen a liga/bl győztes? Miért ne lehetne a védekezést a legjobban művelő csapat az?

petiamadridista

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 18., vasárnap 13:37

A mondandóm középpontjában egyébként nem az Atletico Madrid áll :)
Azért Mourinho és Simeone között van némi különbség. Mourinho kezei alatt elvileg a világ legjobbjai voltak (legalábbis a top játékosok), míg Simeone kezei alatt egyáltalán nem a legjobb, max 1-2 kiemelkedő. Hogy lehet elvárni tőlük, hogy 30-40 góllal többet rúgjanak? Vagy, hogy szórakoztatóan focizzanak? Kik? Costa? Turan?
Én nem várok el semmit sem Arda Turanéktól...
De amikor a Real Madrid hasonló, sőt szinte ugyanilyen alaptaktikával vagy 40 góllal többet rúgott ennél a csapatnál, akkor az volt a foci megcsúfolása. Pedig pl az Atleticoknak is vertek 2 meccsen 8at, abban az évben amikor bajnokok voltunk.
Többek között ilyen gólokat:
https://www.youtube.com/watch?v=kFK1j_dyXRc

Mondjuk az a második Cronaldo gól szerintem látványosabb mint egy Godin fejes, de hát kinek mi.

Tény a Mous Real közel sem játszott úgy, mint mondjuk Del Bosque Realja, de azért sok gólt, sok szép támadást így is láthattunk, sokkal többet mint a legtöbb csapattól.
hát ahol egy cristiano, benzema v akkor még özil (ugye világlegjobbtízese és zseni) szaladgál(t) az lőjjön is annyi gólt.
És többet is lőttek.. Ennek ellenére a Real Madrid volt a hígf.s. Már elnézést.

Hogy egyszerűbb párhuzamokat keressek.
Amikor a ManU. beállt buszozni a kapuja elé a Real Madrid ellen, akkor Ferguson egy félisten volt. (A manchester pedig nem feltétlenül szegényebb csapat, maximum egy picivel..) (Pedig kb ugyanannyi tiszta helyzetük volt mint a Real Madridnak legalábbis a Bernabeúban mindenképpen.)

Amikor Carlo Ancelotti beállt védekezni a Bayern ellen, és mégis több tiszta helyzete volt a Realnak, akkor a Real Madrid volt a hányás.
Majd amikor a visszavágón vertek egy csontlaza négyest, akkor Pep eltaktikázta, szegényke.
Nem a Real Madrid pazar focija darálta szét a Bayernt. Nem. Hát eltaktikázták a bajorok.
Ha jövőhéten megnyerjük a tizediket, remélem így lesz, akkor sem lesz elismerve, hogy mi érdemeltük meg.
Megvettük. Sok drága játékos, így nyert a Real Madrid, mert volt pénze.
Mindenki nyugodjon meg, 12éve is így volt. Persze Zidanenal könnyű. Akinek van több mint 70 millió eurója egy focistára, úgy könnyű.
Más kérdés, hogy ezt a pénzt a club hosszú évtizedek alatti játékával, a nimbuszával érte el, nem pedig egy kívülről jött euromilliárdos tőkeinjekciójával..

Mindegy, irigyek mindig lesznek. Ez van.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 18., vasárnap 13:37

Géci írta:Ez az Eibar nem rossz kis csapatnak tűnik. :) Deporral jó kis meccset játszanak.
Nagyon remélem, hogy feljutnak. Még sose szerepeltek az első osztályban, biztos nagy élmény lehet majd a szurkolóknak, és a játékosoknak. Van egy jó 5 ezres stadionjuk is :mrgreen:

3. feljutónak meg a Las Palmast akarom.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 18., vasárnap 13:28

Ez az Eibar nem rossz kis csapatnak tűnik. :) Deporral jó kis meccset játszanak.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. május 18., vasárnap 13:08

a mondandómban figyelmen kívül kell hagyni az anyagi hátteret, nem az volt a lényege, bár beleírtam a végén, de nem arra akartam célozni vele
csak mikor mi csináltuk ezt a focit, akkor mi voltunk a szarok meg a gusztustalanok, mikor meg az atletico csinálja, akkor meg ők a királyok meg a kis ügyesek
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 18., vasárnap 13:04

___Samy___ írta:
A Játékuk minősége??
az ehhez hasonló játékstílusért meg taktikáért anno mourinho volt a fő gonosz, aki kinyírja a focit
most az atma szinte ugyanazt csinálja, de ők az istenek, meg a kis sajnálni valók, mert töredék pénzből gazdálkodnak

ez a gusztustalan
épp ez az.
h mourinhonak szinte minden klubnál a csillagot is lehoznák, mégis egy crystal palace szintű csapat taktikai repertoáját tolja.
Hát igen.
Pedig Mou spanyol bajnok Real Madridja csak könnyed 38 góllal vert többet mint ez a mostani Atletico.
hm.. A bajnokságban!!
hát ahol egy cristiano, benzema v akkor még özil (ugye világlegjobbtízese és zseni) szaladgál(t) az lőjjön is annyi gólt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 18., vasárnap 13:04

petiamadridista írta:
az ehhez hasonló játékstílusért meg taktikáért anno mourinho volt a fő gonosz, aki kinyírja a focit
most az atma szinte ugyanazt csinálja, de ők az istenek, meg a kis sajnálni valók, mert töredék pénzből gazdálkodnak

ez a gusztustalan
Hát igen.
Pedig Mou spanyol bajnok Real Madridja csak könnyed 38 góllal vert többet mint ez a mostani Atletico.
hm.. A bajnokságban!!
Azért Mourinho és Simeone között van némi különbség. Mourinho kezei alatt elvileg a világ legjobbjai voltak (legalábbis a top játékosok), míg Simeone kezei alatt egyáltalán nem a legjobb, max 1-2 kiemelkedő. Hogy lehet elvárni tőlük, hogy 30-40 góllal többet rúgjanak? Vagy, hogy szórakoztatóan focizzanak? Kik? Costa? Turan?

Az Atletico egyáltalán nem ölte meg a futballt, egyszerűen ők erre képesek, de ezt legalább jól csinálják.Láttam néhány Chelsea meccset, de az halál... az Atletico teljesen más. Nyilván a patkányságokat én sem szeretem, sőt ezért utálom is őket, de azért Mourinot emlegetni velük kapcsolatban... :roll:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

petiamadridista

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 18., vasárnap 12:56

ez a gusztustalan
Hát igen.
hm.. A bajnokságban!!
Mert megnyert egy teljesen kiegyensúlyozatlan bajnokságot. Hogy hogyan azt lehet fikázni, de akkor is megsüvegelendő teljesítmény. Gondolom csak savanyú a szőlő.
Igen savanyú.
De nem a bajnokság miatt.
Hanem a hype, és körbeszopkodás miatt.
Tökmind1 mit csinál a Real Madrid az nem lesz jó. Most az Atleticonak kell szurkolni, mert szegények szegények és hajtanak.
Hiába a Real Madrid az elmúlt kb 4 évben egyértelműen ott van a világ legjobb 4 csapata között és mindezt egyébként sokgólos meccseken bizonyítja, akkor is az Atletico ami megérdemel mindent, mert szegények.
Kérlek mutassad meg nekem azt a Mózesi kőtáblát amire rá van írva, hogy csak ez, meg az nyerheti meg a BL-t.
Pont az ilyenek miatt kezd már rohadt unalmassá válni ez a sportág. Mindig ugyanazokról szól, nincsen semmi új sikertörténet. Valóban nem lesz sehol sem az Athletico, de istenem. Nincs megtiltva nekik a győzelem...
Miért a Real Madrid tavaly nyert BL-t?
Vagy mi ez a mindig? Az elmúlt évek, sőt az idei BL idény alatt is egyértelműen a Real érdemelné meg jobban. Remélem, hogy ezt a kedvenc csapatom be is bizonyítja majd jövőhéten.
Amúgy te Barcas gyerek vagy?
Miért pont a Barca miért nem az Osasuna? Azok is küzdenek.
Na látod.. Vagy most mi van???
Enyhén túlzásba estél. Egyesek komolyan azt hiszik, hogy ezek csak fát vágni tudnak. Bl-ben eddig simán jobbak voltak az összes ellenfelüknél. Innentől kezdve miről beszélünk?
Hát mihez képest.
Nem sok meccsüket tudtam élvezni.
Több Bayern, Barca és Real meccs volt sokkal szórakoztatóbb ennél a szögletekkel megnyerjük focinál.

Persze, nem kell velem egyetérteni.
A fociban a szép játék, és a sok gól sokadlagos.
Ez olyan mint a K1. Aki jobban küzd meg verekszik az nyerjen, mert csóró és csak erre futotta. (Jó ez a mondat demagóg volt de remélem értitek.)

Azt hozza kell tenni,hogy a bl elodontoben sokan lesajnaltak a csapatunkat meg a madridi szurkolok koreben is..az ellendrukkerek dorzsoltek a tenyeruket ..meg katalan oldalon is hogy sima zako es kizugas a bayern ellen..aztan mikor kiutottuk oket..lemostuk a palyarol oket nint a xart.. nem az volt hogy mi voltunk jok..hanem a bayern eltaktikazta magat-:)))ezek a jatekosok voltak azok akik 7golt ramoltak be a Barcanak tavaly 2meccsen.. most itt az Atletico mindenki magasztalja oket ,hogy majd ok megfognak minket-:)
Erről beszélek :)

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 18., vasárnap 11:08

En arról beszélek, hogy hogyan lehet kijelenteni valamelyik csapatot a világ legjobbjainak ugy hogy van kis millió csapat akinek a meccseit nem nézi. Legyen az gyengébb vagy eppen top csapat.
Úgy ahogy minket tartanak a kontrázásokban a világ legjobbjainak. Nem értem miért kellene idevenni a gyengébb csapatokat, az atletico az egyik legjobb bajnokságban és a legkomolyabb nemzetközi kupában tud eredményeket felmutatni, úgy, hogy a pontrúgás az egyik, ha nem a legfontosabb fegyverük a támadásoknál.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 18., vasárnap 10:58

En arról beszélek, hogy hogyan lehet kijelenteni valamelyik csapatot a világ legjobbjainak ugy hogy van kis millió csapat akinek a meccseit nem nézi. Legyen az gyengébb vagy eppen top csapat.

Erősek, kétségtelenül, de nekunk sem kell a szomszédba menni jol fejelo emberekért.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 18., vasárnap 10:54

Realista24 írta:
realistahuni írta:És ez nem túl jó hír, egy olyan atletico ellen akik szögleteknél jelenleg a világ legjobbjai, magasan.
Világ legjobbjai? Ráadásul magasan?? Mert? :lol:
Atletico legutobbi 10 meccse:

Atletico Madrid 1-0 Villarreal (szogletbol)
Atletico Madrid 1-0 Barcelona (visszafejelt labda)
Getafe 0-2 Atletico Madrid (az elso gol egy beadas utani fejes)
Atletico Madrid 2-0 Elche (elso gol szogletbol)
Atletico Madrid 0-0 Chelsea
Valencia 0-1 Atletico Madrid (beadas utani fejes)
Chelsea 1-3 Atletico Madrid (3. gol: beadas, fejes, kapufa, kipattan, belerug, gol)
Levante 2-0 Atletico Madrid
Atletico Madrid 1-1 Malaga (szogletbol)
Barcelona 1-1 Atletico Madrid (szogletbol)

Valoban nagyon erosek a levegoben, tobb meccset is ezzel nyertek meg, erre nagyon figyelni kell majd a dontoben.
Mondjuk mi is sok golt szerzunk rogzitett helyzetekbol.

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 18., vasárnap 10:52

teljesen megérdemelte az atletico a bajnokságot (legalábbis jobban mint mi, és sokkal jobban, mint a barcelona).

a mourinho - atletico összehasonlítás meg elég meredek. az atletico (és simeone) véges kerettel rendelkezik, pénz és tekintély miatt nem tudnak világklasszis csapatot összeállítani. miért próbáljanak meg tiki-takázni, meg dominálni, ha az nem áll hozzájuk közel, és csak megszívnák?
mourinhonak a porto után minden csapatánál az ölébe hajították a pénzt, azt csinálhatott amit akart, de bármilyen világklasszisai voltak, mindig az 1-0kra, meg a kontrákra játszott.

én utálom az atleticot (mint klubot) mint a szutykot, de sokkal jobban tudom tisztelni őket, mint pl. egy ronaldinhot, robinhot, vagy adrianot, akik elbohóckodták a tehetségük és karrierük egy/nagy részét. mert meghalnak a klubért/szurkolókért/sikerért/pénzért, ki miért, ami úgy érzem alap elvárás, amikor tulajdonképpen a hobbiddal keresel annyit egy hét alatt, mint egy 10 emeletes panel lakói összesen 2 év alatt.

Vissza: