Vidal is bukó, az ügynöke szavaiból.
Neymar pedig elvileg a Barcát választotta...
Ezek után kíváncsi vagyok a nyárra.. csak ne ilyen "B" kategóriás senkikkel töltsük fel a keretet..

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. május 25., szombat 19:13
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 25., szombat 19:07
Az emberek nagy része milyen értetlen tud lennimorientes írta:akkor semmivel sem leszünk beljebb mint egy ajax,azzal a különbséggel hogy mi nevelni se tudunk úgy playakat mint ők,és nem jönni akarnak majd ide a jónevű futballisták,hanem menni,miután itt megranulták a nevüket...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 25., szombat 19:03
Nem mondtam,hogy 9,5-est játszon,hanem hogy ha úgyhozná a szükség,akkor centert,monnyuk Benzema mögött,de ugyan úgy szélsőt is,ha szükséges.Keves szenyonak szerintem(sulytalan lenne), 9 es feles poszt meg luxus lenne a szamara oda Modric kell.
Ha neki vagnank egy Benzemaval a szezonnak akkor ugy tudnam elkepzelni azt a szitut ha Benzi leserulne...hogy CR-t feltolnak szenyonak es Jesset tennen ki szelre CR helyere. Akkor igy nem ereznenk meg annyira azt, h Benzema mogott nem lenne mas csatar. De Cavani erkezni fog mert Ancelotti akarja, az uru meg jonni akar.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 25., szombat 19:00
Ott van az idei Bayern. Jött hozzájuk Dante, Mandzukic, Shaqiri, Martinez(mondjuk ő drágán jött). Ezeket a neveket itt mindenki leszólta volna tavaly, mert kis nevek voltak. Erre mégis mindegyik komoly erősítés lett. Itt is így kellene igazolni!legendary írta:A Barca is szarul csinálja, de ezt már leírtam. A "sikerhalmozó" Barca pedig akárhogy is nézzük, okosan lett felépítve. A java saját nevelésű játékos, akik ismerik a Barca játékát, 10 év alatt fokozatosan lettek felépítve, eladtak "sztárokat" (Ronaldinho, Deco stb), helyettük kiket vettek? Piqué, Alves, Touré, Keita. Mi ez, ha nem tudatos csapatépítés??? Aztán igen, mostanában megint mennek át hülyébe, nyilván nem is jönnek úgy az eredmények.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 25., szombat 18:54
persze. azok vannak a világon minden bokorban.Jim írta:pedig spanyol földön is lehetnek Varane-hoz hasonló tehetségek,
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. május 25., szombat 18:52
erre én isRemy írta: Kíváncsi lennék, hogy Zizounak mi a véleménye róla
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. május 25., szombat 18:50
Igen, és ebben az esetben nyilván nem az a megoldás, hogy leadunk a sztárokból és úgy egységesítünk, hanem mindenhova veszünk sztárokatNe haragudj, de a mostani Barcelona mit csinál, nem ugyanúgy neveket igazol? Csak a 2000-es évek eleji hype szépen átköltözött a katalán fővárosba, + ők már tanultak a Galaktikus éra hibáiból, ami nem a világsztárok szerződtetése miatt bukott meg, hanem az egyensúly hiánya, illetve a hibás koncepció ("Zidanes y Pavones") miatt és mert időközben a csapat elvesztette a focicsapat jellegét és inkább hasonlított egy vándorcirkuszhoz, mint sem futballklubhoz!
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 25., szombat 18:49
Ráadásul ezekből a csapatokból egyre több lesz. Most már a Monaco is elkezd erősíteni. Plusz a Bayern a német cégek is elkezdték elég keményen segíteniJelelnleg már kismiska a Madrid a City,Chelsea,PSG féle csapatokhoz ahol a pénzt nem számolják, hanem szórják.
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 25., szombat 18:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 25., szombat 18:44
Kíváncsi lennék, hogy Zizounak mi a véleménye rólamorientes írta:A castillaba amolyan visszavont csatárt játszott,9és felest,de mivel Mou kijelentette hogy ilyen a nagycsapatba nincs,Toril kirakta szélre...tehát tud csatárt is játszani,pláne mivel hogy még fiatal,rá is lehet nevelni...de Jesé nem csatár, ő olyan típusú játékos, mint Neymar vagy Bale
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. május 25., szombat 18:44
Azt ugye tudod viszont, hogy ez a filozófia szemlátomást nem működik. Az ezredfordulón más volt, mert Perez szétverte a malacperselyt és elhozott majdnem mindenkit, akit lehetett. Csak akkor pénzügyileg nem volt ellenfél. Jelelnleg már kismiska a Madrid a City,Chelsea,PSG féle csapatokhoz ahol a pénzt nem számolják, hanem szórják. Platini költségvetési egyensúlyt célzó törekvései ellenére is. Nemzetközi eredményeink meg 11 éve voltak, vagyis 12 már. A legújabb pénzcsapat sem volt olyan rég BL döntőben, mint mi.A Madridnak minél hamarabb eredmények kellenek ezért is nehéz itt edzőnek lenni mert nagy a nyomás nem csak edzőkön, de még a játékosokon is, de ezt 1 jó vezetőség meg 1 jó edző tudja kezelni (VDB)!
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 25., szombat 18:43
Zidaneban én is bízok most. Kb. 3-2,5 évvel ezelőtt Hazardot is akkor ismertem meg mikor ő ajánlotta ide egy hírben. Milyen jó is lett volna ha hallgatnak Perezék akkor hallgatnak ráschranzer írta:Ezért kell annak orulni, ha már másnak nem, hogy Zizou jon vissza, es pontosan ilyen feladata lesz a Madridnál. Ez már jó jel a jovore nézve, es a francia jatekosok általában ugyesek, Zidane pedig általában ott néz szét ilyen tehetségeket illetoen, ez meg a másik jó jel.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 25., szombat 18:41
Keves szenyonak szerintem(sulytalan lenne), 9 es feles poszt meg luxus lenne a szamara oda Modric kell.morientes írta: A castillaba amolyan visszavont csatárt játszott,9és felest,de mivel Mou kijelentette hogy ilyen a nagycsapatba nincs,Toril kirakta szélre...tehát tud csatárt is játszani,pláne mivel hogy még fiatal,rá is lehet nevelni...
remelhetoleg Zizouval ez valtozni fog.Ezért is mondom, itt a legnagyobb baj az volt eddig, hogy rossz emberek (Mourinho, Valdano, Mijatovic) kezében voltak az átigazolások és nincsenek jó megfigyelőink akik kiszúrják az általam említett játékosokat
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 25., szombat 18:39
Pontosan tegnap írtam ezt le, idézem magam:Erti írta: Sírtok itt nagy nevek után Pl.: Vidal, Agüero, Bale, Falcao. Az ilyeneket nem akkor kellene elhoznunk mikor már a legnagyobb neveknek számítanak, hanem amikor még nem érték ezt el.
A mostani Realnak az a legnagyobb baja, hogy nem bír jól igazolni és nem tudja jól kiszúrni a jó játékosokat
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 25., szombat 18:38
Te érted, hogy mit mondok? mert nekem nem úgy tűnik. Írtam én egyáltalán az utánpótlásról? NemGéci írta:A Real Madridnak nagy többségben a kész termék kell magyarán kifort profi focisták akiknek a marketing értéke is jó. A Madridnak minél hamarabb eredmények kellenek ezért is nehéz itt edzőnek lenni mert nagy a nyomás nem csak edzőkön, de még a játékosokon is, de ezt 1 jó vezetőség meg 1 jó edző tudja kezelni (VDB)! Nekünk nincs arra 10-20 évünk, hogy olyan utánpótlást csináljunk mint nemrég a Barca és azzal behúztak nem kevés kupát, mert ameddig ők alapoztak mi nyertük a kupákat sorra és jelen pillanatban a Real Madrid a legértékesebb klub a világon ami ennek a politikának az eredménye. Az más kérdés, hogy most az újdonsült sejkek és olajmágnások alánk tesznek, de ezt el kell fogadni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 25., szombat 18:32
A castillaba amolyan visszavont csatárt játszott,9és felest,de mivel Mou kijelentette hogy ilyen a nagycsapatba nincs,Toril kirakta szélre...tehát tud csatárt is játszani,pláne mivel hogy még fiatal,rá is lehet nevelni...de Jesé nem csatár, ő olyan típusú játékos, mint Neymar vagy Bale
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 25., szombat 18:24
Ebbe semmi közhely sincs...Erti írta:Az ilyen hülye közhelyeket hanyagoljuk márGéci írta:Ha ezt csinálnánk akkor nem lennénk Real Madrid...
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 25., szombat 18:24
A fogalmatlan, noname edzők(eringő)ről már nem is beszélve, azt se felejtsük ki a felsorolásból!A Perez féle galaktikus Real pedig három ponton bukott meg:
1, A "Pavon-Zidane vonal" egy halva született ötlet volt, nem volt minőségi utánpótlás (akik jók voltk, azok meg nem maradtak
2, A Real nem vesz védőt,mert az gyávaság
3, A minőségi kispad kiszórása/ eltékozlása
Ha az akkori Madrid megtartotta volna Makelelet, Mcmanamant, F. Conceicao, Hierro, és még lehetett volna igazolni Beckhamen kívül is játékost 2003 nyarán, akkor már lehetőség lett volna a sztárok pihentetésére és nem pukkadnak ki tavaszra.
Pontosan így van!Azért Zidane-ék olyan focit játszottak, amiért most összetennénk a két kezünket, szóval lehet sikeres csapatot és jó "vállalkozást" is építeni,
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. május 25., szombat 18:18
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 25., szombat 18:15
Az ilyen hülye közhelyeket hanyagoljuk már. Ennyi erővel akkor Varanet se kellet volna idehozni, mert 2 éve még nem volt sztárGéci írta:Ha ezt csinálnánk akkor nem lennénk Real Madrid...
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem