hát igen, ha sikerül vhogy nyerni, akkor jó döntésnek tudható be... most se egészséges nálunk a fél csapat.... CR, Karimot is le kellett cserélni, Bale is folyamatosan féltette magát, Pepe... és képzeljük el, ha a bajnokság végén lett volna még 2-3 komoly tétmeccs, ahol fel kellett volna küldeni a gála kezdőt és mindenkinek a maxot kiadnia magából... egyszerűen elfogytunk a szezon végére, egy Realnál ilyennek nem szabadna megtörténnie, de megtörtént és én még mindig jó döntésnek tartom, hogy ezt beismerték és elengedték a bajnokságot, bármennyire nem méltó ez a Realhoz...Ramioli írta:Én azt is el tudom képzelni, amiben nagyon bízok is , hogy a Valencia meccs után , már ki lett adva minden erőt a Bajnokok ligája meccsre kell tartogatni! mert feltűnően lötyögés ment és takarékoskodás altatás, a döntőben meg fel tekerjük az energiákat maximumra és robbantunk!!!
meg lehet nézni a másik oldalt.... totál ki vannak facsarva, a 75-80. percben már az összes Atleticos alig élt és csak 1 cseréjük maradt a végére...
és úgy tűnik, hogy Costa és Arda is offos a döntőre, mert erőltetni kellett őket folyamatosan, de ez inkább Costánál volt probléma.... nálunk is lazán kidőlhetett volna CR vagy Bale vagy bárki, ha meg kellett volna hajtani a bajnokság utolsó 2-3 meccsét... ha a mai meccsen múlik a bajnokság CR sérülten is játszott volna ma és nem lett volna az, hogy ő most nem kezd... és ki tudja lehet lesérült volna és akkor tuti nem játszott volna a BL döntőben... ami jelenleg a legeslegfontosabb...
mindenre választ kapunk 1 hét múlva és remélhetőleg beigazolódik majd Carlo/Vezetőség döntése...