azt azért jegyezzük fel, hogy a szegényebb szomszédnál nem szaladgálnak céronaldók, benzemák, bélák, neymarok,messik, iniesták a csapatban. nyílt sisakos fociban a kanyarban nem lettek volna. ettől persze még okádék banda. remélhetőleg 1 hét múlva benne lesz náluk a lábakban a mai meccs, a fejekben meg a sok szesz, amit ma este letolnak.
Ez már bebizonyosodott, hogy ezt tudják kompenzálni egy kegyetlenül jól működő csapatjátékkal. Mindenki tudja, hogy hol a helye. Senki sem emelkedik nagyon ki( max Costa,Arda és Koke), ezért nem érzik meg azt, amit mi meg a Barca igen. Itt ha kiesik egy név vagy szar formába kerül, akkor jön a szopó ág, náluk nem mert pótolják őket közepes képességű játékosokkal, akik tudják mi a feladatuk. Mindenki mondta, hogy nincs paduk, hát érdekes simán tudják pótolni a sérültjeiket.
Egyébként ez az Atletico tud focizni, viszont ,ha ilyen fontos meccseken ilyen nagy csapatokat kell legyőzni, Simeone nem válogat az eszközökben. És lám megint bebizonyosodott, hogy a Barcát erőszakos, tapadós focival padlóra lehet küldeni. Nem nevezném őket okádéknak, sőt példamutató, hogy egy ilyen költségvetésű klub ilyen szezont produkáljon. Ez kell a focinak, és én titkon szorítottam nekik végig.
Grat az Atleticonak , abszolút megérdemelt cím.
ps: Grat a sporinak is, spanyol létére, nem fújt le minden szösszenetet.
ps2: Hánytam a kommentátor és a stúdió elfogultságától. Örülök ,hogy hoppon maradtak.