Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 18., vasárnap 0:44

Ami a bajnokságot illeti; az AtMa megérdemelten lett bajnok, leginkább ők szolgáltak rá idén; a Barca pedig csak azt kapta, ami a 2014-es valós teljesítményük alapján/után járt nekik --> egy büdös nagy SEMMI(T)!
Ezt én értem, és ez vitathatatlan, viszont azt már kevésbé értem, hogy miért okoljátok ezért ti Ancelottit? A sérülésekről semmiképp sem tehetett, és a gyengébb képességű kiegészítőemberek + a szarokbele hozzáállást tanusító játékosok sokkal inkább hibáztathatóak, mint az olasz. Legalábbis szerintem.
Ezzel kapcsolatban a véleményem az, hogy a Valencia elleni döntetlent követően mindössze 3 ember nem adta még fel lélekben a bajnokságot; CR7, S. Ramos és maga Carlo --> aztán ott Valladolidban előbb a 10. majd végül a 85. perc után már ők, mint utolsó hírmondók is bedobták a türcsit nem meglepő módon, de az igazán nagy baj már akkor is a többi jómadár hozzáállásával volt, amire a Celta ellen rátettek még egy lapáttal! Nem vitatom Di María azon kijelentését, hogy a sérülések és a szerencse hiánya jelentősen hozzájárult a végső buktánkhoz, de azért némi önkritika sem ártana, mert ez így ebben a formában csak féligazság és durva önámítás, miközben a fájdalmas igazság az, hogy még a Valencia elleni döntetlennel együtt is meglehetett volna ez a bajnoki cím (92-96 ponttal), ha ....... :coffee: :sly: :(
Engem a 10 évvel ezelőtti Görögökre emlékeztetnek...
Pár hete ugyanezt írtam.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 18., vasárnap 0:19

Ja Bocsi a dupláért, de a Dortmund is kb ennyi pénzből focizik.
Mégis százszor élvezetesebb a játékuk.
Néhány meccset leszámítva, ez végig csak darálás volt..
Semmi több.

A meccs vége felé már a Barcanak szurkoltam, esküszöm...

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 18., vasárnap 0:09

hát bajnok az Atletico..
egyébként csak a második félidőt láttam, de ez a foci ez egy hulladék, egy nagy semmi.
Engem a 10 évvel ezelőtti Görögökre emlékeztetnek...
darálás, darálás, darálás....

Na mindegy..
Remélem ütjük őket jövőhéten.

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. május 17., szombat 22:46

Amúgy farkasnorbi mit mondogatta folyton,hogy az atleti nincs sehol? A barcának Sanchez (élete)gólja után volt egy jó 8-10 perce amikor tudták a saját játékukat játszani amúgy végig jobb volt a madrid... Szerintem teljesen megérdemelten lettek bajnokok és nagyon fel kell szivni magunkat jövő szombatra mert eléggé kiestünk a játékból, a matracosok pedig bajnokként, formában érkeznek lisszabonba.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 17., szombat 22:39

torjack írta:
hehe írta:kíváncsi vagyok akkor is így fogtok-e ömlengeni meg nyáladzani, amikor undorító szarral kikapunk tőlük a béelldöntőben.
azt azért jegyezzük fel, hogy a szegényebb szomszédnál nem szaladgálnak céronaldók, benzemák, bélák, neymarok,messik, iniesták a csapatban. nyílt sisakos fociban a kanyarban nem lettek volna. ettől persze még okádék banda. remélhetőleg 1 hét múlva benne lesz náluk a lábakban a mai meccs, a fejekben meg a sok szesz, amit ma este letolnak.
Meg, hogy kb 13 fővel nyomták le a szezont ami ritka mint a fehér holló... Ettől független megérdemlik...

Nas
Kedvenc játékosaid: Alonso

HozzászólásSzerző: Nas » 2014. május 17., szombat 22:16

azt azért jegyezzük fel, hogy a szegényebb szomszédnál nem szaladgálnak céronaldók, benzemák, bélák, neymarok,messik, iniesták a csapatban. nyílt sisakos fociban a kanyarban nem lettek volna. ettől persze még okádék banda. remélhetőleg 1 hét múlva benne lesz náluk a lábakban a mai meccs, a fejekben meg a sok szesz, amit ma este letolnak.
Ez már bebizonyosodott, hogy ezt tudják kompenzálni egy kegyetlenül jól működő csapatjátékkal. Mindenki tudja, hogy hol a helye. Senki sem emelkedik nagyon ki( max Costa,Arda és Koke), ezért nem érzik meg azt, amit mi meg a Barca igen. Itt ha kiesik egy név vagy szar formába kerül, akkor jön a szopó ág, náluk nem mert pótolják őket közepes képességű játékosokkal, akik tudják mi a feladatuk. Mindenki mondta, hogy nincs paduk, hát érdekes simán tudják pótolni a sérültjeiket.

Egyébként ez az Atletico tud focizni, viszont ,ha ilyen fontos meccseken ilyen nagy csapatokat kell legyőzni, Simeone nem válogat az eszközökben. És lám megint bebizonyosodott, hogy a Barcát erőszakos, tapadós focival padlóra lehet küldeni. Nem nevezném őket okádéknak, sőt példamutató, hogy egy ilyen költségvetésű klub ilyen szezont produkáljon. Ez kell a focinak, és én titkon szorítottam nekik végig.

Grat az Atleticonak , abszolút megérdemelt cím.

ps: Grat a sporinak is, spanyol létére, nem fújt le minden szösszenetet.

ps2: Hánytam a kommentátor és a stúdió elfogultságától. Örülök ,hogy hoppon maradtak.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. május 17., szombat 21:54

Kellett ez a bajnokságnak! Grat a matracosoknak, kiérdemelték.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. május 17., szombat 20:56

Gratula az Atleticónak, picit kínos de ez van a BL-t be kell húzni, bele sem merek gondolni, hogy mi lenne ha azt is elbaszná a csapat... :(

Úgy érzem ma nem fogok aludni, legalábbis ha Ganxsta otthon lesz biztosan.... :lol: :lol:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 17., szombat 20:49

ateeemadrid írta:
Ez is egy vélemény, de az tény, hogy egy olyan csapatnál mint a Real Madrid nem lehet beáldozni mindent a tizedikért. És az a büdös nagy helyzet, hogy az említett három mérkőzés egyikén se tanúsítottunk valami érdeklődést a bajnokság megnyerése iránt. Lehet, hogy nálad ez megfelel, de nálam ez nem kóser. Amennyi pénzt költünk a csapatra az mutatkozzon meg a kupák számában is. Simán triplázhattunk volna.
Ezt én értem, és ez vitathatatlan, viszont azt már kevésbé értem, hogy miért okoljátok ezért ti Ancelottit? A sérülésekről semmiképp sem tehetett, és a gyengébb képességű kiegészítőemberek + a szarokbele hozzáállást tanusító játékosok sokkal inkább hibáztathatóak, mint az olasz. Legalábbis szerintem.

Tipikus madridi szokás, hogy ha szarul teljesít a csapat, az egyből az edző hibája.

ezt én sem értem. pláne ezt a feladták a fejbengyengék a bajnokságot dolgot.
elfogytunk a végére erőben, létszámban. ha ez nem történik, egy gálakezdővel letolt bajnoki hajrával behúztuk volna.

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. május 17., szombat 20:27

Na bejött a papírforma az utolsó meccset illetően. Azért így nyugodtabb vagyok. :) Gratula az Atleticonak.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 17., szombat 20:23

Ez is egy vélemény, de az tény, hogy egy olyan csapatnál mint a Real Madrid nem lehet beáldozni mindent a tizedikért. És az a büdös nagy helyzet, hogy az említett három mérkőzés egyikén se tanúsítottunk valami érdeklődést a bajnokság megnyerése iránt. Lehet, hogy nálad ez megfelel, de nálam ez nem kóser. Amennyi pénzt költünk a csapatra az mutatkozzon meg a kupák számában is. Simán triplázhattunk volna.

Tipikus madridi szokás, hogy ha szarul teljesít a csapat, az egyből az edző hibája.

El Tigre
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: El Tigre » 2014. május 17., szombat 20:22

nesze neked kétcsapatos bajnokság.
Azé', könnyen lehet,hogy jövőre összezuhan ez az Atleti, bár ezt Simeonéval nehezen tudom elképzelni.

Egyébként a bajnokságot teljesen megérdemelten nyerték, úgy vagyok vele, inkább ők mint a Barca.

Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

HozzászólásSzerző: Jester » 2014. május 17., szombat 20:22

Hát, tetszik vagy sem, új bajnoka van Hispániának!
Amúgy meg nem tök mind1? Most kb. megint 20 évet kell várni, hogy megint trófeaközelbe érjenek...

Nincs megtiltva nekik a bajnokság megnyerése. Úgy tudom...

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2014. május 17., szombat 20:19

ateeemadrid írta: Nincs.

Ez is egy vélemény, de az tény, hogy egy olyan csapatnál, mint a Real Madrid nem lehet beáldozni mindent a tizedikért. És az a büdös nagy helyzet, hogy az említett három mérkőzés egyikén se tanúsítottunk valami érdeklődést a bajnokság megnyerése iránt. Lehet, hogy nálad ez megfelel, de nálam ez nem kóser. Amennyi pénzt költünk a csapatra az mutatkozzon meg a kupák számában is. Simán triplázhattunk volna.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. május 17., szombat 20:19

a legjobb helyre került az arany.
nesze neked kétcsapatos bajnokság. :lol:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 17., szombat 20:16

Casso írta:
sentry írta:Menj szurkolj inkább a szerelmednek.... Te is inkább vagy Mou drukker mint Real. Ahol lehet belekötsz az olaszba...
Attól még igaza van.
Nincs. :)

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 17., szombat 20:15

hehe írta:kíváncsi vagyok akkor is így fogtok-e ömlengeni meg nyáladzani, amikor undorító szarral kikapunk tőlük a béelldöntőben.

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2014. május 17., szombat 20:15

sentry írta:Menj szurkolj inkább a szerelmednek.... Te is inkább vagy Mou drukker mint Real. Ahol lehet belekötsz az olaszba...
Attól még igaza van.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 17., szombat 20:10

BBeno írta:na akkor köszönöm ancselotti hogy egy lehetőséget sem tudtál megragadni hogy megnyerd a csapattal a bajnokságot. legjobban a vaelncia-valladolid-celta meccs tetszett. azt a mentális erőt amit akkor láttunk a csapaton az valami fenomenális volt.
Menj szurkolj inkább a szerelmednek.... Te is inkább vagy Mou drukker mint Real. Ahol lehet belekötsz az olaszba....

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 17., szombat 20:07

na akkor köszönöm ancselotti hogy egy lehetőséget sem tudtál megragadni hogy megnyerd a csapattal a bajnokságot. legjobban a vaelncia-valladolid-celta meccs tetszett. azt a mentális erőt amit akkor láttunk a csapaton az valami fenomenális volt.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Vissza: