Aztán lehet valami nagy gól

Amíg élek,remélek!

HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 19., péntek 17:26
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. április 19., péntek 17:25
A biztos távozók közül mind mehet egyikért sem hullajtanék könnyet!Kaká,Di Maria is mehet illetve a Higu Benzema kettősből egy!Inkább az előbbi!Kondogbia jöhet kiegészítő embernek,a kp-ra meg még Vidal/Pogba inkább az előbbi!Garay szerintem felesleges,Nacho is jó lenne 4. számú védőnek középre!Előre meg Agüero,Jesé,Bale jónak néz ki bár Bale helyett főleg az ára miatt talán jobbat is eltudnék képzelni,de nem nagyon tudom ki elérhető arra a posztra..Götze biztos nem(idén)!A Punto Pelota mai száma szerint egy teljesen új csapat van épülőben Madridban. A hírek szerint Adán, Carvalho, Albiol, Callejón és Essien szinte biztos, hogy nem lesz a keret tagja jövőre. Kaká, Di María, Higuaín és Benzema pedig megfelelő ajánlat esetén távozhat. Essien helyét Kondogbia, Albiolét Garay veheti át. Xabi Alonso utódja a Verratti, Vidal, Gündogan hármasból fog kikerülni, a támadórészlegbe pedig Jesé, Bale és Agüero érkezhet a távozók helyére.
Kód:
Ismert a Betis elleni keret. Kapusok: Casillas, Adán, Diego López. Védők: Varane, Pepe, Carvalho, Marcelo, Albiol, Nacho. Középpályások: Kaká, Özil, Modric, Callejón, Di María, Casemiro. Támadók: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín, Morata.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 19., péntek 17:21
Ő volt az, de a Castillában is alig játszikMatt009 írta:Mi a helyzet José Rodrigues-zel? Nem ő volt az srác, akit Mou nyomott egy időben? Nem volt egy nagy szám, de igazából ki sem lógott a Realból. Ő miért nincs a nevezettek között, ha már vkp hiány van?
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. április 19., péntek 16:30
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 19., péntek 16:30
Az biztos!amilyen bitang gyors a playa,nem is odavaló a jobb oldalra
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 19., péntek 16:24
Nekem nem ugrik be de elhiszem hogy volt ilyen.Mondjuk amilyen bitang gyors a playa,nem is odavaló a jobb oldalraPedig kezdett már ott,és csereként is állt már be oda.De tény,hogy nem valószínű,hogy ott kap szerepet holnap.(és nem is kell)
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 19., péntek 16:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 19., péntek 16:15
Viszont az elmúlt 2-3 meccsen már jobban tolta, mint amikor idejött. Az elején olyan becsúszásai voltak, hogy rossz volt nézni azt az ütemérzéket. Ráadásul folyamat sárgát kapott a meccseken.Mickey írta: Természetesen nem véletlen,hogy a B csapathoz került,és ott se "váltotta meg eddig a világot"
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 19., péntek 16:04
Pedig kezdett már ott,és csereként is állt már be oda.De tény,hogy nem valószínű,hogy ott kap szerepet holnap.(és nem is kell)nem emlékszem rá hogy Albiol valaha is játszott volna jhv-et.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 19., péntek 16:01
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 19., péntek 15:59
Ha se Khedira,se Essien se Xabi nem lesz,akkor valszinü a Pepe-Modric kp-val áll fel.A brazilt meg majd beralja esetleg ha már nyerőbe vagyunk,valamelyik támadó helyettCS0ki írta:Ráadásul akárhogy nézem, kezdőnek kéne lennie Casemironak, mivel se Essien, se Khedira, Se Xabi. Ha csak nem tolja fel Pepét középpályára, a fiatal brazilnal kell kezdenie Modric mellett. Sajnos én nem érzem ennyire tökösnek Mourinhot, de mutassa meg, hogy tévedek.![]()
Kiváncsi vagyok, hogy a jobb oldali védő is ki lesz..Albiol, Nacho?
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 19., péntek 15:53
Vagy mindkettotAdamo írta: egyebkent en nagyon orulnek ha a pogba-vidal parosbol akarmelyiket megszereznenk, de talan vidalnak jobban
HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. április 19., péntek 15:44
jaa, ertelek.Realista24 írta:Mármint, hogy a Juve 3,5ért vette.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 19., péntek 15:31
Mármint, hogy a Juve 3,5ért vette. :-)3.5 ?
nem 35 ?
Nem várok tőle csodát...Végre megtudnánk,hogy jó e valamire.
HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. április 19., péntek 15:29
3.5 ?Realista24 írta:Egy helyen 3,5 milliót olvastam.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 19., péntek 15:09
Kíváncsi vagyok majd milyen összegekről lehet olvasni.Szerintem már egy 20 misivel is jól járnának..Realista24 írta:Egy helyen 3,5 milliót olvastam.ogbát ingyen hozták a Juvéba nem? Bármennyivel jól járnának.
Én azért írtam irreálisan magas számot, mert a Juve csak így ad el.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 19., péntek 15:07
Egy helyen 3,5 milliót olvastam.ogbát ingyen hozták a Juvéba nem? Bármennyivel jól járnának.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 19., péntek 15:05
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. április 19., péntek 15:01
álmodni jó dolog. 40-45 alatt szerintem nem engedné el a vezetés. Fontos láncszem.kelemen.istvan írta:Vidal jöjjön 30ért!
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. április 19., péntek 14:58
Az összes közül ezt a nagyképű, túlhypeolt Xavit rühellem leginkább a Barcából, egy igazi féreg az emberünk azzal a k.cs.gAnnyi jó dolog történt velünk az elmúlt négy-öt évben, hogy a Paris Saint-Germain kiejtése a BL-ben már semmiségnek számított
Pedig Marceloékkal egyetemben állítólag őt is kemény fogyókúrára fogták (láthatóan nem túl nagy sikerrel)!Ez a Casemiro mint valami jóllakott óvodás
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem