Úgy érzem ma nem fogok aludni, legalábbis ha Ganxsta otthon lesz biztosan....

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. május 17., szombat 20:56
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 17., szombat 20:49
ateeemadrid írta:Ezt én értem, és ez vitathatatlan, viszont azt már kevésbé értem, hogy miért okoljátok ezért ti Ancelottit? A sérülésekről semmiképp sem tehetett, és a gyengébb képességű kiegészítőemberek + a szarokbele hozzáállást tanusító játékosok sokkal inkább hibáztathatóak, mint az olasz. Legalábbis szerintem.Ez is egy vélemény, de az tény, hogy egy olyan csapatnál mint a Real Madrid nem lehet beáldozni mindent a tizedikért. És az a büdös nagy helyzet, hogy az említett három mérkőzés egyikén se tanúsítottunk valami érdeklődést a bajnokság megnyerése iránt. Lehet, hogy nálad ez megfelel, de nálam ez nem kóser. Amennyi pénzt költünk a csapatra az mutatkozzon meg a kupák számában is. Simán triplázhattunk volna.
Tipikus madridi szokás, hogy ha szarul teljesít a csapat, az egyből az edző hibája.
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. május 17., szombat 20:27
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 17., szombat 20:23
Ezt én értem, és ez vitathatatlan, viszont azt már kevésbé értem, hogy miért okoljátok ezért ti Ancelottit? A sérülésekről semmiképp sem tehetett, és a gyengébb képességű kiegészítőemberek + a szarokbele hozzáállást tanusító játékosok sokkal inkább hibáztathatóak, mint az olasz. Legalábbis szerintem.Ez is egy vélemény, de az tény, hogy egy olyan csapatnál mint a Real Madrid nem lehet beáldozni mindent a tizedikért. És az a büdös nagy helyzet, hogy az említett három mérkőzés egyikén se tanúsítottunk valami érdeklődést a bajnokság megnyerése iránt. Lehet, hogy nálad ez megfelel, de nálam ez nem kóser. Amennyi pénzt költünk a csapatra az mutatkozzon meg a kupák számában is. Simán triplázhattunk volna.
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2014. május 17., szombat 20:22
Azé', könnyen lehet,hogy jövőre összezuhan ez az Atleti, bár ezt Simeonéval nehezen tudom elképzelni.nesze neked kétcsapatos bajnokság.
HozzászólásSzerző: Jester » 2014. május 17., szombat 20:22
HozzászólásSzerző: Casso » 2014. május 17., szombat 20:19
ateeemadrid írta: Nincs.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. május 17., szombat 20:19
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 17., szombat 20:16
Nincs.Casso írta:Attól még igaza van.sentry írta:Menj szurkolj inkább a szerelmednek.... Te is inkább vagy Mou drukker mint Real. Ahol lehet belekötsz az olaszba...
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 17., szombat 20:15
azt azért jegyezzük fel, hogy a szegényebb szomszédnál nem szaladgálnak céronaldók, benzemák, bélák, neymarok,messik, iniesták a csapatban. nyílt sisakos fociban a kanyarban nem lettek volna. ettől persze még okádék banda. remélhetőleg 1 hét múlva benne lesz náluk a lábakban a mai meccs, a fejekben meg a sok szesz, amit ma este letolnak.hehe írta:kíváncsi vagyok akkor is így fogtok-e ömlengeni meg nyáladzani, amikor undorító szarral kikapunk tőlük a béelldöntőben.
HozzászólásSzerző: Casso » 2014. május 17., szombat 20:15
Attól még igaza van.sentry írta:Menj szurkolj inkább a szerelmednek.... Te is inkább vagy Mou drukker mint Real. Ahol lehet belekötsz az olaszba...
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 17., szombat 20:10
Menj szurkolj inkább a szerelmednek.... Te is inkább vagy Mou drukker mint Real. Ahol lehet belekötsz az olaszba....BBeno írta:na akkor köszönöm ancselotti hogy egy lehetőséget sem tudtál megragadni hogy megnyerd a csapattal a bajnokságot. legjobban a vaelncia-valladolid-celta meccs tetszett. azt a mentális erőt amit akkor láttunk a csapaton az valami fenomenális volt.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 17., szombat 20:07
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 17., szombat 20:04
nem kapunk ki.hehe írta:kíváncsi vagyok akkor is így fogtok-e ömlengeni meg nyáladzani, amikor undorító szarral kikapunk tőlük a béelldöntőben.
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. május 17., szombat 20:01
Ne fesd az ördögöt a falra.hehe írta:kíváncsi vagyok akkor is így fogtok-e ömlengeni meg nyáladzani, amikor undorító szarral kikapunk tőlük a béelldöntőben.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 17., szombat 20:01
Leszarom, hogy kapunk ki.. ha kikapunk, akkor mehet az összes játékosunk a levesbe.hehe írta:kíváncsi vagyok akkor is így fogtok-e ömlengeni meg nyáladzani, amikor undorító szarral kikapunk tőlük a béelldöntőben.
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 17., szombat 20:01
Jogos!! és simán benne van sajnos!! elő kell kaparni a föld alól vagy én nem tudom honnan a Bayern elleni csúszás mászás küzdést!! mert ez az Atletico fog küzdeni és tud is láthattuk!! brutál lesz!!hehe írta:kíváncsi vagyok akkor is így fogtok-e ömlengeni meg nyáladzani, amikor undorító szarral kikapunk tőlük a béelldöntőben.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 17., szombat 19:58
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 17., szombat 19:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 17., szombat 19:56
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem