Új főrészvényes vagy mi? Erről lemaradtamczier írta:-Van egy friss ujgazdag: Valencia

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 18., vasárnap 1:20
Új főrészvényes vagy mi? Erről lemaradtamczier írta:-Van egy friss ujgazdag: Valencia
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 18., vasárnap 1:18
Sokkal??Sokkal jobbak voltak idén.
HozzászólásSzerző: czier » 2014. május 18., vasárnap 1:14
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 18., vasárnap 1:04
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. május 18., vasárnap 0:58
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 18., vasárnap 0:54
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 18., vasárnap 0:50
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 18., vasárnap 0:44
Ezzel kapcsolatban a véleményem az, hogy a Valencia elleni döntetlent követően mindössze 3 ember nem adta még fel lélekben a bajnokságot; CR7, S. Ramos és maga Carlo --> aztán ott Valladolidban előbb a 10. majd végül a 85. perc után már ők, mint utolsó hírmondók is bedobták a türcsit nem meglepő módon, de az igazán nagy baj már akkor is a többi jómadár hozzáállásával volt, amire a Celta ellen rátettek még egy lapáttal! Nem vitatom Di María azon kijelentését, hogy a sérülések és a szerencse hiánya jelentősen hozzájárult a végső buktánkhoz, de azért némi önkritika sem ártana, mert ez így ebben a formában csak féligazság és durva önámítás, miközben a fájdalmas igazság az, hogy még a Valencia elleni döntetlennel együtt is meglehetett volna ez a bajnoki cím (92-96 ponttal), ha .......Ezt én értem, és ez vitathatatlan, viszont azt már kevésbé értem, hogy miért okoljátok ezért ti Ancelottit? A sérülésekről semmiképp sem tehetett, és a gyengébb képességű kiegészítőemberek + a szarokbele hozzáállást tanusító játékosok sokkal inkább hibáztathatóak, mint az olasz. Legalábbis szerintem.
Pár hete ugyanezt írtam.Engem a 10 évvel ezelőtti Görögökre emlékeztetnek...
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 18., vasárnap 0:19
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 18., vasárnap 0:09
HozzászólásSzerző: chronic » 2014. május 17., szombat 22:46
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 17., szombat 22:39
Meg, hogy kb 13 fővel nyomták le a szezont ami ritka mint a fehér holló... Ettől független megérdemlik...torjack írta:azt azért jegyezzük fel, hogy a szegényebb szomszédnál nem szaladgálnak céronaldók, benzemák, bélák, neymarok,messik, iniesták a csapatban. nyílt sisakos fociban a kanyarban nem lettek volna. ettől persze még okádék banda. remélhetőleg 1 hét múlva benne lesz náluk a lábakban a mai meccs, a fejekben meg a sok szesz, amit ma este letolnak.hehe írta:kíváncsi vagyok akkor is így fogtok-e ömlengeni meg nyáladzani, amikor undorító szarral kikapunk tőlük a béelldöntőben.
HozzászólásSzerző: Nas » 2014. május 17., szombat 22:16
Ez már bebizonyosodott, hogy ezt tudják kompenzálni egy kegyetlenül jól működő csapatjátékkal. Mindenki tudja, hogy hol a helye. Senki sem emelkedik nagyon ki( max Costa,Arda és Koke), ezért nem érzik meg azt, amit mi meg a Barca igen. Itt ha kiesik egy név vagy szar formába kerül, akkor jön a szopó ág, náluk nem mert pótolják őket közepes képességű játékosokkal, akik tudják mi a feladatuk. Mindenki mondta, hogy nincs paduk, hát érdekes simán tudják pótolni a sérültjeiket.azt azért jegyezzük fel, hogy a szegényebb szomszédnál nem szaladgálnak céronaldók, benzemák, bélák, neymarok,messik, iniesták a csapatban. nyílt sisakos fociban a kanyarban nem lettek volna. ettől persze még okádék banda. remélhetőleg 1 hét múlva benne lesz náluk a lábakban a mai meccs, a fejekben meg a sok szesz, amit ma este letolnak.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. május 17., szombat 21:54
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. május 17., szombat 20:56
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 17., szombat 20:49
ateeemadrid írta:Ezt én értem, és ez vitathatatlan, viszont azt már kevésbé értem, hogy miért okoljátok ezért ti Ancelottit? A sérülésekről semmiképp sem tehetett, és a gyengébb képességű kiegészítőemberek + a szarokbele hozzáállást tanusító játékosok sokkal inkább hibáztathatóak, mint az olasz. Legalábbis szerintem.Ez is egy vélemény, de az tény, hogy egy olyan csapatnál mint a Real Madrid nem lehet beáldozni mindent a tizedikért. És az a büdös nagy helyzet, hogy az említett három mérkőzés egyikén se tanúsítottunk valami érdeklődést a bajnokság megnyerése iránt. Lehet, hogy nálad ez megfelel, de nálam ez nem kóser. Amennyi pénzt költünk a csapatra az mutatkozzon meg a kupák számában is. Simán triplázhattunk volna.
Tipikus madridi szokás, hogy ha szarul teljesít a csapat, az egyből az edző hibája.
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. május 17., szombat 20:27
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 17., szombat 20:23
Ezt én értem, és ez vitathatatlan, viszont azt már kevésbé értem, hogy miért okoljátok ezért ti Ancelottit? A sérülésekről semmiképp sem tehetett, és a gyengébb képességű kiegészítőemberek + a szarokbele hozzáállást tanusító játékosok sokkal inkább hibáztathatóak, mint az olasz. Legalábbis szerintem.Ez is egy vélemény, de az tény, hogy egy olyan csapatnál mint a Real Madrid nem lehet beáldozni mindent a tizedikért. És az a büdös nagy helyzet, hogy az említett három mérkőzés egyikén se tanúsítottunk valami érdeklődést a bajnokság megnyerése iránt. Lehet, hogy nálad ez megfelel, de nálam ez nem kóser. Amennyi pénzt költünk a csapatra az mutatkozzon meg a kupák számában is. Simán triplázhattunk volna.
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2014. május 17., szombat 20:22
Azé', könnyen lehet,hogy jövőre összezuhan ez az Atleti, bár ezt Simeonéval nehezen tudom elképzelni.nesze neked kétcsapatos bajnokság.
HozzászólásSzerző: Jester » 2014. május 17., szombat 20:22
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem