Real Madrid vs. Barcelona
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
cuenca is vérbeli katalán: http://as.com/videos/2014/05/17/portada ... 49189.html
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Öröm volt nézni ahogy a Barcelona emberhátrányban futballozott,erőlködött,és egy ilyen mákos gólra futotta csak...
egyszerűen gyenge már ez a Barca ahhoz,hogy egy sétálgató Messit elbírjon. A katalánok végig reklamálták a meccset,eddig is nyilvánvaló volt,hogy ez a Barca kiégett,de ez volt az a meccs,ahogy egyértelműen,kétséget kizáróan bebizonyosodott,hogy olyan játékosok vannak a Barcában,akik már jól laktak,nem hajtanak,vagy ha hajtanak,akkor sem eléggé.
A fél csapatot le kellene cserélni náluk,ha újra elsők szeretnének lenni. Sőt,ott kezdődne a dolog,hogy Messit eladnám,aztán 200-250 millió euróból Neymar köré olyan csapatot lehetne csinálni,hogy nem igaz...

A fél csapatot le kellene cserélni náluk,ha újra elsők szeretnének lenni. Sőt,ott kezdődne a dolog,hogy Messit eladnám,aztán 200-250 millió euróból Neymar köré olyan csapatot lehetne csinálni,hogy nem igaz...

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
túlságosan messi-alárendelt volt..egyébként sokat én se tudok róla mondani..próbálkozgatott, változtatgatott, de komoly benyomást nem tett, sok mindent nem hagyott maga utánwxyz írta:Én Martinot nem tudom megítélni. Ez a szezon, ezzel a leszállóban lévő kerettel, másik edzővel sem lett volna sikeresebb
Nem illik.
Én Martinot nem tudom megítélni. Ez a szezon, ezzel a leszállóban lévő kerettel, másik edzővel sem lett volna sikeresebb
-
- Kedvenc játékosaid: Alonso
Mindenesetre rég volt ilyen szimpatikus edzője a Barcának mint Tata.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem volt szint ez a Tata egy ekkora csapatnál, várható volt. Viszont Luis Enrique elég jól eredményt ért el a Celtával, szóval ő mindenképp jobb lesz nekik.
alapból sok lett volna neki a Barca, erre pont most jött, amikor totál leeresztett mindenki.Demes írta:Na, Martinonak egy év elég volt a barcánál le is lépett
nekem azért szimpatikus volt, maradhatott volna még egy kicsit

Na, Martinonak egy év elég volt a barcánál le is lépett

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Grat az AM.nak,inkább nekik drukkoltam. A barca megérdemelte volna a 3 helyet,nem is értem miért nem lőttük be őket oda,3 meccsen is alig mentünk,túl szívélyes volt a csapat,vagy a sok sérült....

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Itt most az volt a lényeg, hogy menni akart előre és vmit kezdeni a labdával, nem alibiből adogatni be középre a mélynövésű embereinknek. Aztán ha labdát veszített rohant vissza és próbált szerelni, nem nézni a félpályáról, hogy rohannak a kapunk felé.ziro4vr írta:lehet én láttam rosszul, de dobálgatta magát, meg biciklizett a félpályánál..bejött frissen a hulla atmások közé, ennyi
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jó persze benne volt, hogy friss volt, de mindenképp jobb vele a Barca. Legalábbis kevésbé sablonos.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
lehet én láttam rosszul, de dobálgatta magát, meg biciklizett a félpályánál..bejött frissen a hulla atmások közé, ennyinmate írta:Hát...jók kipukkadtak :Đ :Đ
Messi duplanulla volt megint, Neymar viszont küzdött rendesen, de egyedül kevés ő, annyira nem jó játékos, hogy egymaga vigyen egy csapatot egy ilyen meccsen.
Nem illik.
-
Nem baj, most azt mondják sokan, hogy akkor majd jövőre.dannen írta:amúgy ja én is ezt akartam mondani. már december óta pukkad az a matrac

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát...jók kipukkadtak :Đ :Đ
Messi duplanulla volt megint, Neymar viszont küzdött rendesen, de egyedül kevés ő, annyira nem jó játékos, hogy egymaga vigyen egy csapatot egy ilyen meccsen.
-
Csak gratulálni lehet a bajnoknak. Én ennek ellenére élveztem a meccset. Egy utolsó percig kiélezett harc volt, amiben alul maradtunk.
A gond ott kezdődik, hogy én a kanapén többet mozogtam pár játékosunknál.
De élvezetes utolsó meccs volt, jó volt így a bajnokság. Jövőre csatlakozhatna még 1 csapat a mostaniakhoz. Ez a foci, erről szól a játék, ezért érdemes szurkolni.
Ez a megszokott, nem az, hogy évekig egy csapat leveri a többit.
Mi pedig most azon szurkoljunk, hogy nyáron megfelelően igazoljunk. Mindenki tudja kinek kell mennie, kik azok akikre lehet építeni.
Lehet szidni Alexis-t vagy Neymar-t, de ők küzdenek, hajtanak és meghalnak a pályán. Ha lenne még pár ilyen emberünk, előrébb tartanánk.
A gond ott kezdődik, hogy én a kanapén többet mozogtam pár játékosunknál.

Ez a megszokott, nem az, hogy évekig egy csapat leveri a többit.
Mi pedig most azon szurkoljunk, hogy nyáron megfelelően igazoljunk. Mindenki tudja kinek kell mennie, kik azok akikre lehet építeni.
Lehet szidni Alexis-t vagy Neymar-t, de ők küzdenek, hajtanak és meghalnak a pályán. Ha lenne még pár ilyen emberünk, előrébb tartanánk.
Remy írta:Visszavágott a barca a 2007-es pontegyenlőségért![]()

de kcsg

Atletico ezt megérdemelte, nincs miről beszélni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Visszavágott a barca a 2007-es pontegyenlőségért

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Gratulálok az Atléticónak.

- h3x0r
Ne aggodj GT, szombaton megbosszuljuk hogy 6-bol 0 meccset nyertetek ellenuk.GT37 írta:Remélem, jó lesz az idei vébé és hamar feledteti velem ezt a minden szempontból borzalmas szezont.