Ez már bebizonyosodott, hogy ezt tudják kompenzálni egy kegyetlenül jól működő csapatjátékkal. Mindenki tudja, hogy hol a helye. Senki sem emelkedik nagyon ki( max Costa,Arda és Koke), ezért nem érzik meg azt, amit mi meg a Barca igen. Itt ha kiesik egy név vagy szar formába kerül, akkor jön a szopó ág, náluk nem mert pótolják őket közepes képességű játékosokkal, akik tudják mi a feladatuk. Mindenki mondta, hogy nincs paduk, hát érdekes simán tudják pótolni a sérültjeiket.azt azért jegyezzük fel, hogy a szegényebb szomszédnál nem szaladgálnak céronaldók, benzemák, bélák, neymarok,messik, iniesták a csapatban. nyílt sisakos fociban a kanyarban nem lettek volna. ettől persze még okádék banda. remélhetőleg 1 hét múlva benne lesz náluk a lábakban a mai meccs, a fejekben meg a sok szesz, amit ma este letolnak.
Egyébként ez az Atletico tud focizni, viszont ,ha ilyen fontos meccseken ilyen nagy csapatokat kell legyőzni, Simeone nem válogat az eszközökben. És lám megint bebizonyosodott, hogy a Barcát erőszakos, tapadós focival padlóra lehet küldeni. Nem nevezném őket okádéknak, sőt példamutató, hogy egy ilyen költségvetésű klub ilyen szezont produkáljon. Ez kell a focinak, és én titkon szorítottam nekik végig.
Grat az Atleticonak , abszolút megérdemelt cím.
ps: Grat a sporinak is, spanyol létére, nem fújt le minden szösszenetet.
ps2: Hánytam a kommentátor és a stúdió elfogultságától. Örülök ,hogy hoppon maradtak.