Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 25., szombat 18:11

Erti írta:Pedig legendary jól mondja. Nem a legnagyobb neveket kell elhozni, hanem a leigazolható jó focistákat. Ott van a BVB akik úgy érték el a BL döntőt és a bajnoki címet, hogy nem vettek egy sztárt sem, hanem kisebb nevű, de ugyanúgy jó játékosokat vettek (pl.: Reus, Gündogan, Subotic, Hummels)
Ha ezt csinálnánk akkor nem lennénk Real Madrid...

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 25., szombat 18:09

Pedig legendary jól mondja. Nem a legnagyobb neveket kell elhozni, hanem a leigazolható jó focistákat. Ott van a BVB akik úgy érték el a BL döntőt és a bajnoki címet, hogy nem vettek egy sztárt sem, hanem kisebb nevű, de ugyanúgy jó játékosokat vettek (pl.: Reus, Gündogan, Subotic, Hummels)
Jesé simán elférne csatár cserének
de Jesé nem csatár, ő olyan típusú játékos, mint Neymar vagy Bale

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 25., szombat 18:07

Ha CR kapna idén egy fasza hátországot (Isco, Mata, Cabaye például, nem Bale-ek és Neymarok), akkor előre tudna lépni a Real. Addig, amíg csak szupersztárokban gondolkozok Pérez, mindenféle csilivili hülyegyerekben, addig nem.

Sajnos a madridisták nagy része a Galaktikusnak csúfolt bohócegyleten nőtt fel, ami, ismétlem, nem nyert együtt semmit, de kamaszok magukhoz nyúltak tőlük, mert hát együtt játszik Figo, Zidane, Ronaldo, Beckham és a többi, mekkora királyság. Nem a 2000-es vagy a 98-as BL-győztes csapat elvei és CSAPATÉPÍTÉSI elvei maradtak meg,
Ne haragudj, de a mostani Barcelona mit csinál, nem ugyanúgy neveket igazol? Csak a 2000-es évek eleji hype szépen átköltözött a katalán fővárosba, + ők már tanultak a Galaktikus éra hibáiból, ami nem a világsztárok szerződtetése miatt bukott meg, hanem az egyensúly hiánya, illetve a hibás koncepció ("Zidanes y Pavones") miatt és mert időközben a csapat elvesztette a focicsapat jellegét és inkább hasonlított egy vándorcirkuszhoz, mint sem futballklubhoz! Zidane és Figo maguk vallották be, hogy a nyári túrnék alatt sem pihenni, sem edzeni nem tudtak --> ők maguk érezték, hogy nem készültek fel normálisan a szezonra; ez először 2004 tavaszán ütközött ki igazán, ehhez jött ráadásként, hogy a sztárok saját bevallásuk szerint annyira tisztelték és szerették egymást, hogy a problémáikat és véleményüket sem vágták egymás fejéhez, amit persze utólag hibás döntésnek vélnek és nagyon bánnak, de ez volt az igazság!

Én úgy gondolom, hogy a koncepciót tekintve rengeteget fejlődött a Perezi csapat és maga az elnök is, az egy más kérdés, hogy most nem a Real Madrid a világközepe és sokszor csak a B, C, D megoldás marad nekünk, ugyanúgy, ahogy egy évtizeddel ezelőtt más kluboknak is! De innen szép ismét felállni és nyerni!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. május 25., szombat 18:11-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 25., szombat 18:05

madridronie írta:3.) Bale: egyszer sem biztos még, hogy érkezik; egyébként meg mondjunk nála jobbat, miután Neymar is kiesett??? vagy persze jó lesz az isteni Di María is ... :-*
Én eleve őt preferálom tehát nekem 1-ik szemem sir másik nevet... Cavanit viszont annyira nem vágom, mert Jesé simán elférne csatár cserének, de amúgy meg ki tudja mit akarnak csinálni vagy mit akar csinálni Ancelotti, mert van 1 olyan érzésem, hogy ezekben már ő is benne van. Ami viszont tetszik az az, hogy még meg sem kezdődött az átigazolás papiron, de már elég nagy a nyüzsgés ami azt jelenti, hogy nem augusztus végén igazolgatunk, bár még nem jött senki :D .
Mondjuk ha Callejón megy akkor CR cseréjének vagy néha Benzi cseréjének is jó Jesé...
Pogbának viszont én még mindig nagyon-nagyon örülnék :roll:
Bale érkezése azért is lepne meg mert madridronie mondta ezt a PL arca dolgot és igy nem tudom mennyire lehetne idén nyáron hozni, bár gondolom azon a téren még semmit nem irt alá :hmmm:

Zidane5
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Hierro, R.Carlos, Batistuta, Davids, Modric

HozzászólásSzerző: Zidane5 » 2013. május 25., szombat 18:00

legendary írta:
Nzedge írta: Hát azért a Cselzín egyre jobban látszódott az idény vége fele,hogy kezdenek összeérni..és azért egy EL is lepottyant,amit én egyáltalán nem nézek semmibe.
Ha megtartják a csapat magját,igazolnak a hiányposztokra(mondjuk egy gólerős csatár nem ártana oda se...),és érkezik José..szerintem megint bomba csapat lesznek.
Nálunk se várna senki egy nagy erősítés után egyből top szezont.Legalábbis én nem.
Ha láttad, hogy játszott a Chelsea a döntőben, hogy nyert (érdemtelenül), akkor nem mondanál ilyet.

Abszolút semmi előrelépés nem történt, hiába lett papíron jobb a keret.

Előre megmondom, hogy a Barca se lesz jobb Neymarral. Ugyanúgy le lesz butítva, mint Alexis. De elmondom, a Realnál ugyanez lenne vele.

Azok a csapatok, amik egy játékosra épülnek (Barca, Real főleg, de még a Spurs is ilyen Bale-lel) nem lesznek jobbak, ha jön egy másik nagy játékos, mert az is be lesz pakolva a sztár mögé. El lehetne gondolkozni, hogy anno Pérez nagybevásárlásából miért csak CR vált húzóemberré, az akkor Európa legnagyobb csatártehetségének tartott Benzema, a hatalmas argentin tehetség Di Maria, az ex-aranylasztis Kaká meg miért nem. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ezek a játékosok ha máshova mennek, most értük nyáladzana mindenki. De CR elnyomta a többit, köré épült a csapat, esélyük se volt kibontakozni. Neymarnak se lenne, ebben biztos vagyok.

Ha CR kapna idén egy fasza hátországot (Isco, Mata, Cabaye például, nem Bale-ek és Neymarok), akkor előre tudna lépni a Real. Addig, amíg csak szupersztárokban gondolkozok Pérez, mindenféle csilivili hülyegyerekben, addig nem.

Sajnos a madridisták nagy része a Galaktikusnak csúfolt bohócegyleten nőtt fel, ami, ismétlem, nem nyert együtt semmit, de kamaszok magukhoz nyúltak tőlük, mert hát együtt játszik Figo, Zidane, Ronaldo, Beckham és a többi, mekkora királyság. Nem a 2000-es vagy a 98-as BL-győztes csapat elvei és CSAPATÉPÍTÉSI elvei maradtak meg, hanem ez a szánalomhegy. Amíg ez marad, addig a Real-drukkerek elfelejthetik az előrelépést.

Imádom, hogy sokan itt FIFA-znak, hogy ha sok sztárt összeveszünk, akkor az jó lesz. Persze, a Real is ezt teszi Pérez óta, jöttek is a BL-győzelmek. :lol: :lol: :lol: Csapatot kéne építeni emberek, nem imázst és kirakatcsapatot.
Az elejével egyetértek, a Chelsea a döntőben,de úgy egyébként se nyújtott kiemelkedőt idén, ha (bár tudom ilyen nincs) a Benfica kicsit szerencsésebb, akkor a Chelsea simán kikap a döntőben,mert nem sokat tettek a győzelemért....
Az,hogy sztárok nem kellenek,mert itt van C.Ronaldo és ráépül minden, így fölöslegesek...na ez szerintem így nem állja meg a helyét....
Azért idén is volt helyzete a többi játékosnak is,csak a legtöbben nem voltak elég ügyesek (és itt finoman fogalmazok),hogy ki is használják (lásd, a legfontosabbak pl. Özil, Higuain a Dortumund ellen). Na ezért kell még sztár/sztárok, akik belövik a helyzeteiket, ilyen Falcao, Bale, Agüero, Neymar,(bár őt én továbbra is kissé túlsztároltnak tartom),...és még egy pár játékos. Ilyen játékosokra szükség van, mögéjük valóban nem kellenek labdazsonglőrök, de előre igen is jó képességű játékosok kellene akik nem csinálják össze magukat ha helyzetbe kerülnek..... A Perez féle galaktikus Real pedig három ponton bukott meg:
1, A "Pavon-Zidane vonal" egy halva született ötlet volt, nem volt minőségi utánpótlás (akik jók voltk, azok meg nem maradtak
2, A Real nem vesz védőt,mert az gyávaság
3, A minőségi kispad kiszórása/ eltékozlása
Ha az akkori Madrid megtartotta volna Makelelet, Mcmanamant, F. Conceicao, Hierro, és még lehetett volna igazolni Beckhamen kívül is játékost 2003 nyarán, akkor már lehetőség lett volna a sztárok pihentetésére és nem pukkadnak ki tavaszra. Azért Zidane-ék olyan focit játszottak, amiért most összetennénk a két kezünket, szóval lehet sikeres csapatot és jó "vállalkozást" is építeni, csak meg kellene találni az egyensúlyt és posztra igazolni, nem reklámértékre. Szóval jöhet Falcao, Cavani, Bale, Neymar, Agüero..akárki, csak mögéjük érkezzen vízhordó, illetve kreatív (nem feltételen "sztár")ember aki ellátja őket labdákkal....
Casillas- Carvajal, S. Ramos, Varane, Marcelo- Vidal, Gündogan, Modric- Bale, C.Ronaldo, Agüero

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. május 25., szombat 17:54

na akkor úgy néz ki jókedvűen, mosolyogva fog menni messi csicskájának. gratulálok neki is meg az apjának is. azt mondja ez élete legszebb napja, szerintem meg ma baszta el az egész karrierjét.
Magyarázd (-zátok) már el, hogy mitől akkora hiba, hogy hozzájuk megy? Még mindig kíváncsi vagyok. Az elmúlt évek alapján bőven eredményesebb egy klub a katalán, a jelenlegi aranylabdás lehet az öribarija, a "háttérországuk" biztosított.

Nálunk meg "vak vezet világtalant" szindróma uralkodik. Új edző jön, ismét keretátalakítás, természetesen hagyományokhoz híven nem azokon a posztokon ahol kéne. A csapatkapitány a lelátón, az eddigi állandó szereplők fasírtban az edzővel. A sértett edző vinné az értéket, amihez cikkek alapján a Madrid is hozzájárulhat! (Coentrao,Modric) A kpn hosszabbítás tervezete Khedirával, Alonso is csak öregszik.

Az a legsúlyosabb érv, hogy Messi lesz a porondmester és ehhez kell igazodnia? Nehogymár nálunk nem ugyanez lenne vele? Vagy CR a háttérbe húzódna, ha esetleg kedvezőbb reklámszerződés feltételeket kapna a brazil, mint Ő. Vagy nem kapna ugyanúgy a fejéhez, ha a csapatsorrenddel nincs tisztában.

Szerintem semmivel sem járt volna jobban, ha ide jön.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 25., szombat 17:54

3.) Bale: egyszer sem biztos még, hogy érkezik; egyébként meg mondjuk nála jobbat, miután Neymar is kiesett??? vagy persze jó lesz az isteni Di María is ... :-*
Talán Reus esetleg jobb lenne játékban,meg talán jobban belepasszolna a csapat játékába is,de:
-Szóba se került
-Kijelentette hogy marad dortmundba(bár az is igaz,hogy sokan mondtak már sokmindent :-) )
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 25., szombat 17:53

Én csak 1 valamit nem értek és az pedig az, hogy a barcának eddig sem a támadásaival voltak a bajok hanem a védelmével. Erre vesznek 1 Neymart :kivagyhe: . Komolyan nem vágom :hmmm:

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 25., szombat 17:53

Mit kell itt kétségbeesni, hogy Neymar nem jön ide? Mintha belőle állna a mai labdarúgás úgy beszél itt mindenki róla. Még ha mondjuk olyan szezonok lennének mögötte mint CRnél mikor idejött még megérteném valahogy. Van rajta kívül a világban más jó játékos is csak meg kell találni.

Azt meg undorítónak tartom, hogy egyesek már rögtön szidják és rosszat kívánnak neki csak azért, mert a Marca szerint nem a Realba igazol

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 25., szombat 17:45

Khedira hosszabbít, jön Cavani meg Bale, kibasszuk Benzemát is meg Modricot is, és persze Coentrao
Kötve hiszem, hogy ha rövid időn belül Neymar után esetleg Baleről is lecsúszunk, illetve kosarat kapunk tőle vagy a Tottenhamtől, akkor is nagy kiárusítást tartanánk; főleg utóbbi 3 játékos megtartása válna így 100%-ig biztossá!

És akkor szép sorjában
1.) Khedira: lévén Vidal OFF és Verratti is nagyon közelít ehhez a kategóriához; már csak a létszám miatt sem lehet mást tenni, mintsem, hogy megtartjuk!

2.) Cavani: Pipita lécel; Falcao (Atma miatt), Agüero (a sportigazgató és ő is lenyilatkozta) OFF; Lewandowski pedig a Bayern Münchent preferálja, akkor ........???

3.) Bale: egyszer sem biztos még, hogy érkezik; egyébként meg mondjunk nála jobbat, miután Neymar is kiesett??? vagy persze jó lesz az isteni Di María is ... :-*

RealMadrid

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 25., szombat 17:44

A Marca szerint pénteken a Bernabeuban járt Sami Khedira képviselője, és a tervek szerint napokon belül meghosszabbítják a 2015-ben lejáró szerződését.
Én bìztam benne,hogy ha Mou megy,nem marad Khedira se.Vagy ha igen,akkor csak mint kiegészítő ember a padon.De egyre inkább az látszik kibontakozni,hogy megint ő lesz az elsőszámú szűrő a kpn... :roll:
Egyre jobb lesz...Mustafa papa megjelenik,új szerződést kér a kisfiának,a semmire,ok...úgy se hittem hogy elmegy,mert madridba oda vannak érte,az isten tudja miért...
Most jött ugye Khedira képviselője,hogy az infánsnak kieszközöljön egy új szerződést...
Na a következő mi lesz?Majd megérkezik Mendes,és kibulizik egy szerződést Di Marianak 2028-ig????Ne már...megint leszáll a KÖD,mi meg dobálhatjuk az arcunkba a xanaxot,ha leülünk meccset nézni... :coffee:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 25., szombat 17:43

Jó..de ha jól emlékszek amikor a chelsea BL-t nyert akkor a kiesési szakaszban ott is találkozott a Benficával,és akkor is jobban játszott a portugál csapat..és tudjuk mi lett.

Mindegy, szerintem jövőre jó team lesz Joséval kiegészülve a Chelsea.

dr.who
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: dr.who » 2013. május 25., szombat 17:41

en nagyon szomoru vagyok a neymar ugy miatt:( itt sokan irjak hogy europaban nem is olyan jo,meg hogy a brazil bajnoksag gyenge...csak nehogy az legyen majd hogy a kovetkezo evekben az el classicokon agyonsz*pat minket es egesz europa majd neymarozni fog(ugy ahogy most messiznek)...sajnos ez nagy hiba volt a klub reszerol,ha mindent megtettek hogy ide igazoljon es megse jott,akkor ezek szerint meg sokkal tobbet kellett volna tenni erte:P

sokan az egekig magasztaljak bale-t es hogy milyen kiraly dolog lesz ha idejon...en nem ertem hogy nekunk minek lenne szuksegunk ra,bal oldalon van egy cr,egy marcelo egy coentrao(akit sajnos sokan leertekelnek,de sok jo mecset lehozott az itt toltott evek alatt)..na de akkor igazoljuk le ot,meg vegyunk par jatekost nem hianyposztra szokas szerint es sz*arjunk el megint egy szezont,legalabb jovo ev vegen magyarazhatjuk hogy miert nem jott ossze semmi...az atigazolasok teren kellene fejlodjon a klub,de nagyon sokat

u.i.:elnezest az ekezetek hianyaert,de technikai okokbol nem tudom beallitani a billentyuzetet.

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 25., szombat 17:40

Chelseahoz csak annyit, hogy a Benfica, ha egy kicsit jobban odafigyel 20 perc után már 4-0-ra megy. Hihetetlen mód kapkodtak.

legendary

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. május 25., szombat 17:37

Nzedge írta: Hát azért a Cselzín egyre jobban látszódott az idény vége fele,hogy kezdenek összeérni..és azért egy EL is lepottyant,amit én egyáltalán nem nézek semmibe.
Ha megtartják a csapat magját,igazolnak a hiányposztokra(mondjuk egy gólerős csatár nem ártana oda se...),és érkezik José..szerintem megint bomba csapat lesznek.
Nálunk se várna senki egy nagy erősítés után egyből top szezont.Legalábbis én nem.
Ha láttad, hogy játszott a Chelsea a döntőben, hogy nyert (érdemtelenül), akkor nem mondanál ilyet.

Abszolút semmi előrelépés nem történt, hiába lett papíron jobb a keret.

Előre megmondom, hogy a Barca se lesz jobb Neymarral. Ugyanúgy le lesz butítva, mint Alexis. De elmondom, a Realnál ugyanez lenne vele.

Azok a csapatok, amik egy játékosra épülnek (Barca, Real főleg, de még a Spurs is ilyen Bale-lel) nem lesznek jobbak, ha jön egy másik nagy játékos, mert az is be lesz pakolva a sztár mögé. El lehetne gondolkozni, hogy anno Pérez nagybevásárlásából miért csak CR vált húzóemberré, az akkor Európa legnagyobb csatártehetségének tartott Benzema, a hatalmas argentin tehetség Di Maria, az ex-aranylasztis Kaká meg miért nem. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ezek a játékosok ha máshova mennek, most értük nyáladzana mindenki. De CR elnyomta a többit, köré épült a csapat, esélyük se volt kibontakozni. Neymarnak se lenne, ebben biztos vagyok.

Sajnos a madridisták nagy része a Galaktikusnak csúfolt bohócegyleten nőtt fel, ami, ismétlem, nem nyert együtt semmit, de kamaszok magukhoz nyúltak tőlük, mert hát együtt játszik Figo, Zidane, Ronaldo, Beckham és a többi, mekkora királyság. Nem a 2000-es vagy a 98-as BL-győztes csapat elvei és CSAPATÉPÍTÉSI elvei maradtak meg, hanem ez a szánalomhegy. Amíg ez marad, addig a Real-drukkerek elfelejthetik az előrelépést.

Imádom, hogy sokan itt FIFA-znak, hogy ha sok sztárt összeveszünk, akkor az jó lesz. Persze, a Real is ezt teszi Pérez óta, jöttek is a BL-győzelmek. :lol: :lol: :lol: Csapatot kéne építeni emberek, nem imázst és kirakatcsapatot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára legendary 2013. május 25., szombat 17:41-kor.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 25., szombat 17:31

Khedira hosszabbít, jön Cavani meg Bale, kibasszuk Benzemát is meg Modricot is, és persze Coentrao meg kezdő marad (nem mintha vele bajom lenne, csak Marcelo... ő Marcelo), csakhogy tuti ne legyen olyan játékos a csapatban aki képes a nagybetűs focira.

:salute:

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 25., szombat 17:29

Demes írta:Ha most elment Neymar akkor szerintem Perez intéz pár telefont a Tottenham felé megérdeklődni hogy mégis mennyi az annyi. Aztán lehet Bale is túl drága+Vidal is off akkor azért mégiscsak van esély egy elb.szott nyárra.
Nagyon szép álomnak tűnik, de kétlem.

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. május 25., szombat 17:27

Ha most elment Neymar akkor szerintem Perez intéz pár telefont a Tottenham felé megérdeklődni hogy mégis mennyi az annyi. Aztán lehet Bale is túl drága+Vidal is off akkor azért mégiscsak van esély egy elb.szott nyárra.
De mondjuk én még semmit nem várok addig amíg vége a szezonnak és ki nem nevezzük az új edzőt.

Amúgy nekem van egy elképzelésem hogy Neymar próbált kapcsolatba lépni a Real-al hogy elmondja hogy hozzánk jönne, de minden vonal foglalt volt mert jelenleg nálunk mindenki Khedira szerződéshosszabbításán dolgozik gőzerővel. :mrgreen:

Neymar megy a Barcába 28 millióért, Bale jö a Realba 60 millióért.
Látom már neked is benne van az agyadban a pontos átigazolási összeg Neymarért.
Sőt kezdjük el mondani a 4 milliós árat amit az ügynöke kaphatott..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Demes 2013. május 25., szombat 17:30-kor.

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 25., szombat 17:26

na akkor úgy néz ki jókedvűen, mosolyogva fog menni messi csicskájának.
Ha így van, nincs mit tenni, sajnos sanszos volt a dolog; pedig az öreg Perez minden tőle telhetőt megtett (de 3X-szor is kosarat kapott 2005, 2011, 2013; innentől kezdve nincs is miről beszélni, sírni meg egy percig nem kell utána)! Nincs más hátra, legkésőbb jövőre Bale-lel kell egyenlíteni, idén pedig a középpályát szépen tessék megreformálni!
a de az emberek 80%-ának az a 28millió fog maradni a fejében amit a santosnak perkáltak.
A többi 22 millió euró az miből jön össze?
A maradék 20 milla apuci zsebében landolt, viccen kívül! :-*
Luis Cavani: "Creo que mi hijo jugará en España"

El delantero del Nápoles podría estar cerca del Real Madrid
Közben Cavani apja szerint a fia jövője majdnem biztos, hogy Spo.-hoz és a Real Madridhoz köthető!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. május 25., szombat 17:28-kor.

RealMadrid

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 25., szombat 17:26

Géci írta:Véleményem szerint közel sem akarta őt Perez annyira mint amennyire itt sokan gondolják. Perez nem az a fajta akinek ha nagyon kell valaki nem durrant érte 1 nagyot főleg nem 3 év csend után :hmmm: ... Itt valami más van a levegőben, HA egyáltalán ez hivatalos dolognak né ki... :kivagyhe:
jó most ne magyarázzuk már meg miért nem ide igazolt... blabla az a barca módi hogy ha elbuknak azt is megmagyarázzák. erről lecsúsztunk. pont. neymar úgy döntött jobb lesz beállni a sorba. kövi célpont gondolom Bale lesz aki szerintem jön is.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Vissza: