Ha nyerünk 89 pontunk lesz egy 38 fordulós bajnokságban. Erre azt írni, hogy ölünkbe hullik? Én ezeket a véleményeket nem értem. Pont a bajnokság az, amit nem lehet csak úgy bemákolni. Mindhárom bajnok esélyes dobott el pontokat olyan pályákon, ahol nem igazán lehetett rá számítani. Nem csak az utolsó fordulókat kell nézni, bár tudom ez a legfrissebb élmény.Nas írta: Ha nyer a Barca szerintem a saját szurkoloik is úgy éreznék, mintha az ölükbe hullott volna a serleg a semmiből.
...és ha jól tudom, mi voltunk legtöbbet az élen... Hiába került a csapat leszálló ágba, idén is a bajnokság meghatározó csapata volt. Nem mellesleg jelenleg a legjobb gólkülönbséggel rendelkezünk. Ezt csak úgy szerencsével nem lehet összehozni.
Nem hullik semmi sem az ölünkbe. Nekünk is 5 vereségünk van, meg nektek is. Ha megverjük az Atlético-t, nekik is ennyi lesz. Mindhárom csapatnak voltak jó időszakai. Ma pedig egy bajnoki döntő lesz.
...más kérdés, hogy jelen pillanatban nem tudom, hol tudjuk megfogni az Atlético-t...hangzatos nyilatkozatok persze vannak, tapétázni lehetne vele már, de egy már leült csapat nem tudom fel tud e pörögni erre az egy meccsre...hetekkel ezelőtt feladtuk a dolgot, most meg az életünkért kell játszani. Ráadásul a keret felének jövője bizonytalan.