VB - 2014
Re: VB - 2014
Én a spanyoloknál váltanék egy ilyenre:
----------------Iker
---------Pique-----Ramos
Carvajal------------------Alba (Dani valószínűleg kiesik, sajnos)
---------Martinez-Busquets
-Silva------Fabregas----Iniesta
--------------Costa
Xavit meg Xabit szerintem el kell felejteni főleg együtt, mert külön-külön még beférhetnek valaki helyére. Többnyire Busquets helyére mindkettő. Isco kihagyása szerintem érthetetlen, de hát az öregnek meg vannak az emberei és látjuk, hogy mennyire nehéz kifúrni őket a keretből. Kokera leszek kíváncsi a spanyoloktól.
----------------Iker
---------Pique-----Ramos
Carvajal------------------Alba (Dani valószínűleg kiesik, sajnos)
---------Martinez-Busquets
-Silva------Fabregas----Iniesta
--------------Costa
Xavit meg Xabit szerintem el kell felejteni főleg együtt, mert külön-külön még beférhetnek valaki helyére. Többnyire Busquets helyére mindkettő. Isco kihagyása szerintem érthetetlen, de hát az öregnek meg vannak az emberei és látjuk, hogy mennyire nehéz kifúrni őket a keretből. Kokera leszek kíváncsi a spanyoloktól.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
te más vagy, te barcás vagy.GT37 írta:Nekem nincs bajom, velük, sok kiváló játékosuk van, és én szimpátiát is érzek némelyikük irányába. Talán még szurkolnék is nekik valamennyire, ha kivitték volna Coutinhót és Mourát... De így sem fogok szomorkodni, ha esetleg megnyerik. (Csak akkor, ha a spanyolokat vagy az argentinokat verik a döntőben.)
és ezt komolyan mondom nem genyózásból. gondolom nálad top3 legutáltabb játékos közt nincs ott alves mint nálunk a 95%-nál -teljes joggal-.
meg aztán neymar is szimpatikus azzal hogy mindig talpon akar maradni.

látom eurobarcára is feldobtad ezt a kis kérdőívet, érdekes módon ott meg kb a 80%-nál legutáltabb a portugál csapat. micsoda véletlen.

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nálam ugyebár a Thiago-Busquets-Fabregas, Silva-Costa-Iniesta hatosfogat lett volna az alap, Thiago kiesésével ez sajnos nem fog megvalósulni. A helyére mehetne akár Navas (korábban nem tartottam sokra, de szerintem sokat fejlődött, idén már nagyon tetszett, amit láttam tőle a City-ben), és akkor Iniesta visszalépne a középpályára, akár Cazorla, Mata vagy Koke...ziro4vr írta:én ilyesmit tolnék ha mindenki egészséges lenne
Martinez-Thiago
Navas-Silva-Iniesta
Costa
Jesé, Isco még nem kezdőbe, de talonba már igen

Nekem nincs bajom, velük, sok kiváló játékosuk van, és én szimpátiát is érzek némelyikük irányába. Talán még szurkolnék is nekik valamennyire, ha kivitték volna Coutinhót és Mourát... De így sem fogok szomorkodni, ha esetleg megnyerik. (Csak akkor, ha a spanyolokat vagy az argentinokat verik a döntőben.)Jester írta:Van még rajtam kívül itt brazil ellenes?
Félreértés ne essék, volt az irányukba szimpátia, főleg 2002-ben, de ez a mostani generáció nem nagyon szimpatikus.
Másik dolog, hogy nagyon nem tudnak veszíteni. Ők az elkényeztetett kisgyerekek. Remélem, hogy nem lesz megint öngyilkossági hullám mint 1950-ben egy esetleges kiesés esetén
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Van még rajtam kívül itt brazil ellenes? 
Félreértés ne essék, volt az irányukba szimpátia, főleg 2002-ben, de ez a mostani generáció nem nagyon szimpatikus.
Másik dolog, hogy nagyon nem tudnak veszíteni. Ők az elkényeztetett kisgyerekek. Remélem, hogy nem lesz megint öngyilkossági hullám mint 1950-ben egy esetleges kiesés esetén

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát azt kívánnám legkevésbé CR-nek, hogy elbukjon az EB után egy VB döntőt is. Egyébként szerintem a 4-ben ott lesznek, a franciákkal, brazilokkal és németekkel. Egy portugál-francia döntő nagyon adnászilamer írta:Miért Portugália?
1: három real játékos
2: most érzem azt, hogy robbanthatnának valamit, és ha meg nem is nyernék de döntőbe remélem ott lesznek valahogy.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Ha az olaszok az utóbbi időben népszerűvé vált 3-5-2-t alkalmazzák, akkor egészen jól meg tudják állítani a spanyolokat.sok válogatott még így sincs aki megverheti őket..Brazília, Olaszok esetleg
Ha visszagondolunk az előző EB-re akkor a csoportkörben egy tökjó meccset játszott a 2 csapat, ahol az olaszok nagyon is partiban voltak. Na ott az olaszok a 3-5-2-t használták! Később aztán, ha jól emlékszem egy elég fontos játékos kidőlt és át kellett váltani a 4-4-2-re amitől ma már az angolok is hánynak.

TUdjuk mi lett a vége...
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Miért nem spanyolok?
Én a 2008-as eb-től kezdve a 2012-es eb-ig a spanyolokkal voltam, sőt még konf döntőn is, de 1: már túl sokat nyertek és már unalmas kezd lenni
2: túl sok barca játékos
3: unalmas foci
Miért Portugália?
2: most érzem azt, hogy robbanthatnának valamit, és ha meg nem is nyernék de döntőbe remélem ott lesznek valahogy.
Én a 2008-as eb-től kezdve a 2012-es eb-ig a spanyolokkal voltam, sőt még konf döntőn is, de 1: már túl sokat nyertek és már unalmas kezd lenni
2: túl sok barca játékos
3: unalmas foci
Miért Portugália?
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Látom sokan kérdezik,hogy miért nem szeretik annyian a spanyolokat.
Hát azért,mert egy teljesen unalmas játékot játszanak tele Barcelona játékosokkal,mintha máshonnan nem is tudnának kiállítani hasonlóan vagy netán ugyanolyan erős csapatot.
Miért Portugália?
Szerintem sokaknál azért,mert ott nincsennek Barcelonások például,meg ott van 3 Real Madrid játékos is.
Én azok után,amit Xavi például nyilatkozgatott egész évben szurkolni biztos nemtudnék nekik,még akkor sem ha vannak Real játékosok is a csapatban.
Hát azért,mert egy teljesen unalmas játékot játszanak tele Barcelona játékosokkal,mintha máshonnan nem is tudnának kiállítani hasonlóan vagy netán ugyanolyan erős csapatot.
Miért Portugália?
Szerintem sokaknál azért,mert ott nincsennek Barcelonások például,meg ott van 3 Real Madrid játékos is.
Én azok után,amit Xavi például nyilatkozgatott egész évben szurkolni biztos nemtudnék nekik,még akkor sem ha vannak Real játékosok is a csapatban.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Én nagyon gyűlölöm a spanyolokat, de amit Bosque csinál a csapattal, az már irritál. Ha a Casillas - Juanfran Pique Ramos Jordi Alba - Xavi Busquets Xabi - Pedro Costa Iniesta kezdőt küldi fel, én magam fogok gondoskodni az eltávolításáról.
Simán lehetne egy ilyesmi is: Casillas - Juanfran/Carvajal Albiol Ramos Alba - Fabregas Javi Martinez Isco - Silva Costa Iniesta. De felesleges reménykedni.

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Még mindig félelmetes, ahogyan ez a finálé elkezdődött, a brazilok himnusza...

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Spanyolok (főleg Barcások) nem tudják miért ordibál az a sok hülye
Mekkora hangulat lesz itt, atyaúristen.

Jogos, hogy Cazorla-t választotta, sokkal rutinosabb játékos. Ami Isco-t illeti, védelmére kelnék, mert....Galacticos írta:már az első négy meccse után amikor jöttek a statok hogy jobb azok alapján mint zizou az első négy meccse után meg özil és kaká. akkor mondtam hogy ezt nem fogja tudni tartani végig, jött is bale és mást kezdtünk játszani lett még egy "kirobbanthatatlan" playerünk elöl. szinte sosem játszhatott a posztján, új poszt bele kell szoknia, védekezni tud ha nagyon akar -ettől félt rmcf leginkább például- jövőre jobb lesz.realistahuni írta:Nem tudom, te mint Isco fan, hogy vagy vele, de én a képességei alapján többet vártam tőle, főleg, hogy így szezon végére azért kapott játékpercet. Kevés a gólpassz, és sokszor fölöslegesen és nagyon buta módon belevezeti az ellenfélbe, ezek a nagy problémák nála.![]()
silva meg mata jobb nála még és rutinosabbak. de matának nagyon szar szezonja volt -hala josé- padra meg azért vihette volna iscot, cazorla nem nagy szám szerintem.
Amíg a kapu közelében (szezon elején) játszott, és nem volt belekényszerítve a "Dí María szerepkörbe", addig hozta a gólokat, passzokat, remek volt. Amióta Carlo elhozta a kaputól és korábban nem megszokott mennyiségű védőmunkát adott neki, szemmel láthatóan visszaesett a teljesítménye, és már előre játékban sem tudja hozni amit anno, a "melózás" felemészti minden erejét.
- Galacticos
már az első négy meccse után amikor jöttek a statok hogy jobb azok alapján mint zizou az első négy meccse után meg özil és kaká. akkor mondtam hogy ezt nem fogja tudni tartani végig, jött is bale és mást kezdtünk játszani lett még egy "kirobbanthatatlan" playerünk elöl. szinte sosem játszhatott a posztján, új poszt bele kell szoknia, védekezni tud ha nagyon akar -ettől félt rmcf leginkább például- jövőre jobb lesz.realistahuni írta:Nem tudom, te mint Isco fan, hogy vagy vele, de én a képességei alapján többet vártam tőle, főleg, hogy így szezon végére azért kapott játékpercet. Kevés a gólpassz, és sokszor fölöslegesen és nagyon buta módon belevezeti az ellenfélbe, ezek a nagy problémák nála.

silva meg mata jobb nála még és rutinosabbak. de matának nagyon szar szezonja volt -hala josé- padra meg azért vihette volna iscot, cazorla nem nagy szám szerintem.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
hát ez halál.. de esélyes, és ha nem lenne costa, a helyén fabregaswxyz írta:Szerintem ez lesz:
Xabi, Busquets, Xavi hármas alap
előttük Iniesta, Pedro, Costa
de ne legyen igazam, játszon csak Silva

én ilyesmit tolnék ha mindenki egészséges lenne
Martinez-Thiago
Navas-Silva-Iniesta
Costa
Jesé, Isco még nem kezdőbe, de talonba már igen
Nem illik.
Szerintem ez lesz:
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Idén érthető, nagy taktikus zsozé rendesen kitolt vele. Aztán landolt egyenest a süllyedő hajóra Manchesterbe. Onnan azért nehéz kiemelkedni, de a szezon végére már volt amikor a régi önmagát idézte, pl. Aston Villa ellen.Mata sosem volt komoly tényező a válogatottban, idén meg gyenge is volt még
Én amúgy így állnék fel VDB helyében:
--------Busquets----Fabregas-------
Iniesta-----------Mata---------Silva
------------------Negredo-------------
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Olvasgatva a véleményeket a Spanyolokról, egyetértek. Némelyikőtökkel, szóról szóra. 2008as EB-n spanyol szurker voltam, tetszett, stimmelt, változatos volt. 2010VB-n még úgy ahogy elnéztem őket, de már láttam a katalánizmust és annak erőteljes jeleit. Húztam a szám, de behúzták. Örültem is neki, de nem, mint fan. Már nem. Nem volt rossz. Következő EB-n, már langyos, szottyadt, fonnyadt volt. Rutin tili-toli, unalom, egy fapofájú VDB-vel, egy semmilyen, szagtalan valami, ami eredményes volt ugyan, de borzasztó volt nézni. Nem tetszett. Azóta sem tetszik a válogatott tactic ja, és iránya, mert nem szeretem a sablont, a dacot, mint emberi jellemet. Rengeteg van még ebben a keretben pedig, széles a skála. Valószínűnek tartom, hogy most semmilyen érmet nem nyernek.
Portugál és Belga fan leszek most. CR miatt, és amiért egy iszonyú balszerencsés csapat Port. Egyszerűen mindig kitolnak magukkal. vagy egy döntőben, vagy annak a küszöbén, vagy még a selejtezőben, de előre tudod, hogy ezekkel lesz valami gebasz.
Belgák meg pusztán szimpatikusak. Gyorsan fejlődő csapat, erős keret. Összhang. Fiatalok, kreatív, teknikás focit tolnak, ami engem megvesz kilóra, viszont rutintalanok. Nem, itt nem a klubcsapatot kell nézni, mert ott tapasztaltak. Itt együtt, egy nemzetért, összegyúrva kell menni. Jó generációjuk van/lehet. ha "fejbengyengék", akkor bukó, nem is kell hozzá top csapat, könnyen repülnek haza. Meglátjuk, hajrá.
Csak ne Brazília/Argentína nyerjen. Brazil: Nem tetszik a keret. Jó párat otthon hagytam volna, ígéretes nevek maradnak otthon. Nem ez a legerősebb keret. + Mikor látom őket játszani, nem érzem azt, hogy sambázni lenne kedvem...
Argentína: Egész egyszerűen nem szeretném, ha Lionelt, Maradonával egy lapon lehessen említeni. Ahhoz pedig a kulcs egy VB trófea lenne. Ennyi, pedig bitang a keret. Persze az évek óta top, de sokra ugye nem mentek vele.
Portugál és Belga fan leszek most. CR miatt, és amiért egy iszonyú balszerencsés csapat Port. Egyszerűen mindig kitolnak magukkal. vagy egy döntőben, vagy annak a küszöbén, vagy még a selejtezőben, de előre tudod, hogy ezekkel lesz valami gebasz.

Belgák meg pusztán szimpatikusak. Gyorsan fejlődő csapat, erős keret. Összhang. Fiatalok, kreatív, teknikás focit tolnak, ami engem megvesz kilóra, viszont rutintalanok. Nem, itt nem a klubcsapatot kell nézni, mert ott tapasztaltak. Itt együtt, egy nemzetért, összegyúrva kell menni. Jó generációjuk van/lehet. ha "fejbengyengék", akkor bukó, nem is kell hozzá top csapat, könnyen repülnek haza. Meglátjuk, hajrá.
Csak ne Brazília/Argentína nyerjen. Brazil: Nem tetszik a keret. Jó párat otthon hagytam volna, ígéretes nevek maradnak otthon. Nem ez a legerősebb keret. + Mikor látom őket játszani, nem érzem azt, hogy sambázni lenne kedvem...
Argentína: Egész egyszerűen nem szeretném, ha Lionelt, Maradonával egy lapon lehessen említeni. Ahhoz pedig a kulcs egy VB trófea lenne. Ennyi, pedig bitang a keret. Persze az évek óta top, de sokra ugye nem mentek vele.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
védelem fölött, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Costa, szerintem alapból ezek lesznek nyomatva, maradék helyre Silva/Xabi/Fabregas /nem tudom, de Silva talán még nem annyira "lenézett" a bajszos szemében mint más nem barcában játszókwxyz írta:Viszont esélyes, hogy a kell-ből kellene lesz a Vb alattziro4vr írta:Silva meg megkérdőjelezhetetlen, játszania kell, sokat.
Nem illik.