Most leszögezném, hogy a ki, mennyi, milyen minőségi filmet látott témába nem akarok belemenni, én speciel nem rajongok a hollywoodi filmekért, magamtól nagyon ritkán visz rá a lélek hogy megnézzem őket (igaz, idén sokat ültem moziban utazgatás miatt egy ismerőssel).sentry írta:The Counselor (A jogász) - 2013
Itt nem tudom ki volt e beszélve a film, megmondom őszintén nem emlékszem. De 2-3 embertől is azt hallottam, hogy mekkora sz_r... Hát tévedtek. Nem azt mondom, hogy zseniális film, de jó. Főleg, mert különleges szemszögből rendezett, zseniális alakítások halmaza, és cseszett jó dialógusokkal teli tűzdelt film. Van benne egy akkor monológ, ahol a film kicsúcsosodik, hogy az valami kkrt jó!![]()
Persze minden filmnek vannak hibái, nekem inkább hiányosságaim voltak. De ha elfogadom, hogy ez film szándékosan olyan, amilyen, akkor bezony nem sok hibája van.
És itt jön az amit már többször leírtam, hogy nagyon számít, hogy ki hány és milyen minőségi filmet látott már. Biztos vagyok benne aki porig alázza A jogászt, az nem látja a film mögöttes tartalmát, és a film lényegét sem érti. De még sejteni sem sejti.
nócpertíz.
A jogász elkövette azt a hibát, hogy igazi sztárokat kért fel egy művészfilmre, amit aztán "hollywoodi" köntösbe csomagolt. Valahol érthető, ha az emberek nagyon nagy része nem olyan szempontból tekint az alkotásra, mint ahogy azt megálmodták. Máshol kell keresni a film erényeit.