Viszont esélyes, hogy a kell-ből kellene lesz a Vb alattziro4vr írta:Silva meg megkérdőjelezhetetlen, játszania kell, sokat.

VB - 2014
Re: VB - 2014
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
hehe írta:ez bizony vébétopik a javából.
nézzétek. a 3 legnagyobb közül az egyik:
http://www.youtube.com/watch?v=2yBsxCpKM9Q
2.47nél fejben gyenge......

a valaha élt legnagyobb.....

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mata sosem volt komoly tényező a válogatottban, idén meg gyenge is volt még..Cazorla, igazság szerint ő sem, pedig őt én sokra tartom, vdb nem annyira..oké. Silva meg megkérdőjelezhetetlen, játszania kell, sokat.realistahuni írta: Jelenleg a poszton azért még jobb Silva és Mata is, szerintem. Aztán még Cazorla is ott van, de ő mostanság inkább szélen tolja.
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Jelenleg a poszton azért még jobb Silva és Mata is, szerintem. Aztán még Cazorla is ott van, de ő mostanság inkább szélen tolja.a megújulást ott elvágta hogy iscot nem vitte ki, thiagot meg nem tudta kivinni.
Nem tudom, te mint Isco fan, hogy vagy vele, de én a képességei alapján többet vártam tőle, főleg, hogy így szezon végére azért kapott játékpercet. Kevés a gólpassz, és sokszor fölöslegesen és nagyon buta módon belevezeti az ellenfélbe, ezek a nagy problémák nála.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ez bizony vébétopik a javából.

- ziro4vr
sok válogatott még így sincs aki megverheti őket..Brazília, Olaszok esetleg, valamelyik kisebb dél-amerikai talán. Ilyenekben, mint Németország, Argentína, Franciaország ebből a szempontból nem bízok
Nem illik.
- Galacticos
a megújulást ott elvágta hogy iscot nem vitte ki, thiagot meg nem tudta kivinni.R.M.C.F írta:Szerintem próbáljanak meg lábon maradni,ne barcás foci legyen fekve,reklamálva,birót kerülgetve....és akkor lehet siker.
kétséged se legyen afelől hogy mi lesz. busquets-xavi-xabi-fabregas. az a szerencse hogy costa így berobbant különben fabregas vagy silva lenne a csatár.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem lesz olyan könnyű....chile és hollandia.....nem lesz egyszerű a csoport sem. Chile elég erős,hollandia meg mindig sanszos.hispánok és legalább a négy közé besétálnak.
Szerintem próbáljanak meg lábon maradni,ne barcás foci legyen fekve,reklamálva,birót kerülgetve....és akkor lehet siker.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Jól összefoglaltad, egyet is értek nagyrészt. Viszont én még mindig reménykedek abban, hogy nem fognak nagyot bukni a hispánok és legalább a négy közé besétálnak. Nem hiszem, hogy megnyerik (két vébé és két Eb egymás után mondjuk nagyon durva lenne), a brazilokat például most esélyesebbnek érzem (bár lehet, hogy csak a hehe-féle kampány miattziro4vr írta:na igen, átvett egy csúcson lévő csapatot, csúcs Xavi-Iniesta párossal, ugyan messi nem volt akkor se, de más forrásból pótolták, illetve az ellenfelek is örökös lúzerek (németek) voltak, vagy csak szimplán gyengék (olasz, francia...) most viszont jön föl a többi csapat, vdb pedig maradt a tutinál, amibe bele is fog bukni. pedig válthatna simán, megvan hozzá az emberállomány, de megelégedett annyival, hogy a hamis kilences bukott projektét lecserélte costára, ami ugyan előrelépés, mert a csapat nyert egy kimeneti nyílást, ami ugyan közel sem annyira hatékony mint az argentín jobb napjain, de mégis többet ér, mint egy manapság torres mezében játszó burleszk színész, vagy egy fals nine fabregas, de a sikerhez ez kevés lesz.

Bármi is lesz a vége, égés vagy siker, remélem, Del Bosque hamarosan leköszön, az utódja pedig elég tökös lesz ahhoz, hogy padra ültesse azt, akit kell, gyakrabban játszassa a fiatalokat, az új generáció tagjait, és taktikai felfogását tekintve is rugalmasabb lesz az öreg bajszosnál.
Szerintem nincs gond vele a válogatottban sem, ha a középpályán játszik, nem pedig hamis kilencesként. (Mondanám, hogy majd meglátod idén, de nem mondom, mert valószínűleg úgyis Xavi fog kezdeni helyette Busquetsék mellett...)R.M.C.F írta:Fabregas meg ...hagyjuk már.....
Én a középpályán is kevésnek érzem őket, ez a Moutinho-Meireles-Veloso sor védekezésben nem rossz, de előrejátékban szerintem egy ilyen középpálya nem elegendő, kellene még egy technikás, kreatív, jól passzoló emberke oda.R.M.C.F írta:A portugálokkal az a baj,hogy elől cr egymaga kevés,senki sincs aki segitse,itt nem a gólokról beszélek,hanem a mozgásról,a védelem lekötéséről....stb......cr egymaga a támadás,és ez NAGYON KARCSÚ.
Amúgy jó kis keretük van.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, ZTE FC
Aragones ugyanez volt, csak ő nyíltan, őszintén volt gátlástalanul tuskó, nyugodjék békében. De az a helyzet, hogy még ennek ellenére is tudtam lelkesedni azért a fociért, amit kitalált, és ezzel megalapozott minden későbbi sikert. Del Bosque óta tök hidegen hagy az egész. Illetve mégsem, mert zavar, hogy fordítva kéne lennie.R.M.C.F írta:pár meccs után már éreztem,hogy VDB DIREKT szopatásból , dacból tesz dolgokat a madrid ellen...
-
Szerintem is hozhatna egy újat....egy attraktiv támadó csapatot.....silvával,navassal,thiagoval,martinezzel,costával,kokéval,iscoval stb....de busquets,xavi ,alonso, iniesta lesz....bár iniesta még korrekt.
Fabregas meg ...hagyjuk már.....
Fabregas meg ...hagyjuk már.....
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Az ilyen rendszerhez valóban kellene egy Messi. A '74-es Holland csapathoz is kellett egy Cruyff. (De imádom azt a csapatot
)
Bárki aki mer váratlant húzni. A spanyol foci ritkán termel ki ilyeneket...

Bárki aki mer váratlant húzni. A spanyol foci ritkán termel ki ilyeneket...
- ziro4vr
na igen, átvett egy csúcson lévő csapatot, csúcs Xavi-Iniesta párossal, ugyan messi nem volt akkor se, de más forrásból pótolták, illetve az ellenfelek is örökös lúzerek (németek) voltak, vagy csak szimplán gyengék (olasz, francia...) most viszont jön föl a többi csapat, vdb pedig maradt a tutinál, amibe bele is fog bukni. pedig válthatna simán, megvan hozzá az emberállomány, de megelégedett annyival, hogy a hamis kilences bukott projektét lecserélte costára, ami ugyan előrelépés, mert a csapat nyert egy kimeneti nyílást, ami ugyan közel sem annyira hatékony mint az argentín jobb napjain, de mégis többet ér, mint egy manapság torres mezében játszó burleszk színész, vagy egy fals nine fabregas, de a sikerhez ez kevés lesz.
Nem illik.
-
vdb soha nem ment rá az újdonságra,maradt a bevált recept,a barca.....de ott már feltettem a kezem 4 éve hogy öreg,messi hol van? Ez nem lesz jó. Akkor még itt sokan betámadtak hogy a spanyol armada vb meg eu győztes....de kérdem,hogyan? Néztük? a játék lassan....szisztematikusan esett össze.....évről évre egyre gyengébb volt a csapat,egy szerencséjük volt,hogy a keretük mindenkinél messze jobb volt,a cseresoruk is top5 ös csapat.
ma már ez a messi nélküli adogatok és közben a nagylábujjam körmét is levágom foci senkit sem lázba.....az ellenfelek is letámadják,odabasznak....ezek meg sirnak.....a biró meg nem a spanyol liga elnöke kedvenc csapata......
ugye villar? vagy a helyettese a régi barca elnök gaspart
ma már ez a messi nélküli adogatok és közben a nagylábujjam körmét is levágom foci senkit sem lázba.....az ellenfelek is letámadják,odabasznak....ezek meg sirnak.....a biró meg nem a spanyol liga elnöke kedvenc csapata......

- ziro4vr
vdb feat barcások..Piqué, Alba, Busquets, Xavi, Pedro, Fabregas, plusz elöl Villa, illetve Messi szerepkörében Diego Costa..nehéz ezeknek drukkolni, miközben vdb a valószínűségre megy, azaz minél kevesebb esélyt adni az ellennek a gólra, és minél több esélyt saját szemszögükből a tizire/gólra..most abba nem mennék bele, vdb mennyire nem tudta lereagálni csapatának és környezetének a változását, mert egyrészt nincs elég szörpöm hozzá, másrészt fel lehet hozni, hogy hoztak eddig mindent..de most nem fognak
pedig amúgy lehetne ez egy jó csapat, Iker, Carvajal, Ramos, Isco, Thiago, Jesé, Iniesta, Silva...de vdb a bejáratottra megy meg a valószínűségre
pedig amúgy lehetne ez egy jó csapat, Iker, Carvajal, Ramos, Isco, Thiago, Jesé, Iniesta, Silva...de vdb a bejáratottra megy meg a valószínűségre
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Engem egyáltalán nem lep meg. Én azt a gyűlöletet amit neymar iránt érzek gyakorlatilag nem is tudom leírni szavakban, na jó azért megpróbálom. Egy olyan képződmény, amit a 21-ik század szennyéből gyúrtak össze, a viselkedése, öltözete, hajviselete egyaránt legalja. Nem is lenne baj, ha egy pop énekesről lenne szó, mert a legtöbbre illik ez a leírás, de sajnos a kedvenc sportomat bomlasztja épp. És ami még szomorúbb, hogy a legtöbb rajongó rá veri, az ilyenből lesz sztár, és ez keresi szarrá magát.Brazília is érdekes. Neymar meg Dani Alves komolyan "dobott" a statisztikán, szerintem az eddig brazilos madridista drukkerek fele elpártolt
És igen, kibaszottul elfogult vagyok.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
CR "csak" egy szélső. Elkéne egy Deco a kp-n, nagyon. Meghát egy Figo a másik oldalon. De hát ez már nem 2006...R.M.C.F írta: A portugálokkal az a baj,hogy elől cr egymaga kevés,senki sincs aki segitse,itt nem a gólokról beszélek,hanem a mozgásról,a védelem lekötéséről....stb......cr egymaga a támadás,és ez NAGYON KARCSÚ.
-
Duplareg az ban nem?Csabi sokszor regelt úgy látom

A portugálokkal én is szimpatizálok....főleg mert ott játszik 3 realos is.....ebből cr és pepe a posztja legjobbjai közé sorolhatóak.
A portugálokkal az a baj,hogy elől cr egymaga kevés,senki sincs aki segitse,itt nem a gólokról beszélek,hanem a mozgásról,a védelem lekötéséről....stb......cr egymaga a támadás,és ez NAGYON KARCSÚ.
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
hogyha magamból indulok ki , akkor kicsit vettel helyzetéhez tudnám hasonlítani, első,második talán még harmadik vb győzelmének örültem/drukkoltam , de utána már úgy voltam vele hogy bárki csak ő ne, pedig semmi bajom nincs vele,ahogy a spanyolokkal se . kivételek persze vannakR.M.C.F írta:Azért elég durva hogy hányan vannak ellenben spanyolországgal szemben,mindenképpen érdekelne a miértje,akár PÜ-ben is,aki megtenné azt szivesen olvasom.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak most nézem, hogy mennyit szavazatot kaptakVanillaSky írta:Engem inkább az lep meg, hogy hányan vannak a portugálok mellett.Tudom, mindegyik válaszadó már az anyatejjel szívta magába a luzitánságot, bár ha tippelnem kéne inkább CR tényleg egyenlő sokaknál a Real Madriddal.

Csabi sokszor regelt úgy látom

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema