Neymar megy a Barcába 28 millióért, Bale jö a Realba 60 millióért. Világ röheje lesz. Megint mindenki a Realon fog röhögni.Bale-t is elnézegetném a jobboson de horror az ára és nagy talány mennyire lenne itt jó..

Mert nem lehet visszahozni. Jól érzi magát a Chelseaben, ott ő kiskirály. Itt félig kezdő, félig padkoptató lenne. Ráadásul szerintem kicsit ambivalens érzései vannak Matának manapság a Realról. Sokáig nem kellett nekünk...Én azt nem értem, hogy az még miért nem merült fel a madridi vezetőkben, hogy visszavigyék Matát.
Az egész hsz-edet adom, de ez a lényeg. Sok keserű meglepi lesz a nyáron. Pont ezért írtam kb 1 héttel ezelőtt, hogy idén nekünk nem biztos, hogy jó lenne egy nagytakarítás, mert a komoly előrelépést jelentő célpontok (Neymar, Falcao, Vidal, Verratti) megszerezhetetlenek, míg a megszerezhetők (Bale, Cavani) ótvardrágák.nehéz lesz és sok sok keserű szájízünk lesz még a nyár folyamán.
Ne bánkódjon senki Khedira hosszabbítása miatt, mert ő itt egy alul értkelt játékos. Másfelől meg kell ember, hogy legalább a kp-n létszámban meglegyünk. Nagyon sok rosszabb opció van jelenleg Khediránál.
istenem... Ez a Perez-mítosz. Perez nem isten. Számára is van lehetetlen. Nagyot durrantott, nem jött össze. Majd a nagy durranás Bale lesz.Perez nem az a fajta akinek ha nagyon kell valaki nem durrant érte 1 nagyot főleg nem 3 év csend után
A Zizou interjú, amiben Bale-t élteti az meg már megelőlegezte a Neymar-kudarcot, és a B-tervet vetíti előre.