VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. május 16., péntek 21:41

VanillaSky írta:Engem inkább az lep meg, hogy hányan vannak a portugálok mellett. :ozil: Tudom, mindegyik válaszadó már az anyatejjel szívta magába a luzitánságot, bár ha tippelnem kéne inkább CR tényleg egyenlő sokaknál a Real Madriddal.
Én a 2006-os hollandok elleni mészárlás óta szimpatizálok igazán a portugálokkal,akkoriban a holland válogatott nagyon unszimpatikus volt számomra és tetszett,ahogy a luzitánok felvették a kesztyűt ellenük. Epic meccs volt. :D
Bár a szavazáson én a franciákra nyomtam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára @Sonny 2014. május 16., péntek 21:45-kor.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 16., péntek 21:40

Jester írta:
a brazil focinak át kell alakulni ha az európaival versenyben akar maradni,csak szólok....de majd 5-8 év múlva jusson eszedbe.
Ez teljesen igaz. De mire gondolsz pontosan? Például arra, hogy a támadók vegyék ki jobban a részüket a védekezésből?

akár az is...... ha tételesen akarod megnézni....de összességében a brazil virtus fölültudta irni a taktikát mindig....most már nem tudja.....ott nincsen komoly taktika,önálló egyéni megoldások , ösztönös mozdulatok,a grund(homokos part) hatása.....ez elég volt....harmónikus mozgás,kevés sérülés,jó koordináció,sokáig kifutó "élettartam"......ma már ezek zöme megdöglött.......ha nem tudnak váltani,akkor le fognak maradni....ezt megfogja látni mindenki,ma már a tribli nagyon kevés......5-8 év múlva semmit sem fog érni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 16., péntek 21:36

Értem....ez olyan nálam is mint amikor a cigány az utca elején beleszagol a levegőbe és megérzi melyik háznál van a fészerben aluminum......pár meccs után már éreztem,hogy VDB DIREKT szopatásból , dacból tesz dolgokat a madrid ellen.....lásd a top barcánál mindig a félidőbe hozta le őket a nem tétmeccseken,a realosok végig fenn voltak,lásd a tavalyi liga kezdés amikor a mieinket ott váratta középamerikában a barcások ketten el sem utaztak mert pihenhettek,mi meg 3 napra rá valencia ellen X-eltük,hogy a szél kapja fől a lovát annak a bajszosnak...........a barcásokat előszeretettel hivta meg,akkor is ha toprongy akkor is ha lúdtalpas,akkor is betette őket ha elfelejtette elhozni a csukáját és szandál volt csak nála.......

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 16., péntek 21:35

Brazília is érdekes. Neymar meg Dani Alves komolyan "dobott" a statisztikán, szerintem az eddig brazilos madridista drukkerek fele elpártolt :lol:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 16., péntek 21:34

VanillaSky írta:Engem inkább az lep meg, hogy hányan vannak a portugálok mellett. :ozil: Tudom, mindegyik válaszadó már az anyatejjel szívta magába a luzitánságot, bár ha tippelnem kéne inkább CR tényleg egyenlő sokaknál a Real Madriddal.
szerintem csak sokan bírják az erős csatárjátékot, ott meg van postiga, almeida meg mittomén kik..vagy csak érdekeltségük van nani blahás bizniszeiben
Nem illik.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. május 16., péntek 21:32

Engem inkább az lep meg, hogy hányan vannak a portugálok mellett. :ozil: Tudom, mindegyik válaszadó már az anyatejjel szívta magába a luzitánságot, bár ha tippelnem kéne inkább CR tényleg egyenlő sokaknál a Real Madriddal.

Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

HozzászólásSzerző: Jester » 2014. május 16., péntek 21:31

a brazil focinak át kell alakulni ha az európaival versenyben akar maradni,csak szólok....de majd 5-8 év múlva jusson eszedbe.
Ez teljesen igaz. De mire gondolsz pontosan? Például arra, hogy a támadók vegyék ki jobban a részüket a védekezésből?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 16., péntek 21:29

R.M.C.F írta:Azért elég durva hogy hányan vannak ellenben spanyolországgal szemben,mindenképpen érdekelne a miértje,akár PÜ-ben is,aki megtenné azt szivesen olvasom.
A felfogásuk, a sok barcás, a nézhetetlen foci. Én ezek miatt nem szimpatizálok velük.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 16., péntek 21:27

hehe írta:sneijder meg az oktatás :lol:

a brazil focinak nem kell megújulnia, 100 éve ugyanazt játsszák, amint a statok mutatják, egész eredményesen.
kell egy jó generáció megint, akik buciravernek mindenkit, semmi extra.
ettől függetlenül, hogy most nincs törikönyvbe illő legenda a csapatban, attól még visszük a vébét. sima.

Oké,csak szóltam,nyilván nem szokás nekem hinni.Én nem sértődöm meg.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 16., péntek 21:24

sneijder meg az oktatás :lol:

a brazil focinak nem kell megújulnia, 100 éve ugyanazt játsszák, amint a statok mutatják, egész eredményesen.
kell egy jó generáció megint, akik buciravernek mindenkit, semmi extra.
ettől függetlenül, hogy most nincs törikönyvbe illő legenda a csapatban, attól még visszük a vébét. sima.
Kép
Kép
Kép

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 16., péntek 21:16

Hehe.....

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 16., péntek 21:14

hehe írta:kivéve ugye, amikor a barátaim tanították meg a spanyolokat, mi is az a foci.
de tudtam hogy reagálni fogsz, azt az élet. :lol:

jó igen oké az csúnya volt. de mit ér ha a spanyolok megint megnyerik a vb-t, a spanjaidat meg oktatják sneijderék a negyeddöntőbe? :mrgreen:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 16., péntek 21:12

Galacticos írta:
R.M.C.F írta:Azért elég durva hogy hányan vannak ellenben spanyolországgal szemben,mindenképpen érdekelne a miértje,akár PÜ-ben is,aki megtenné azt szivesen olvasom.
irigység a három címre, meg sok barca játékos és a barcás stílus.
meg az is közre játszik hogy a kedvenc csapataikat rendre elverték, akárhogy vergődtek itt hogy undorító spanyolok így úgy, nem tudtak velük mit kezdeni.
kivéve ugye, amikor a barátaim tanították meg a spanyolokat, mi is az a foci. :D
Kép
Kép
Kép

Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

HozzászólásSzerző: Jester » 2014. május 16., péntek 21:04

Azért elég durva hogy hányan vannak ellenben spanyolországgal szemben,mindenképpen érdekelne a miértje,akár PÜ-ben is,aki megtenné azt szivesen olvasom.
Nem hiszem, hogy ez privát üzenetre szorulna :D A Barcás stílusukkal unalmasak és kész. Meg már úgyis agyonnyerték magukat.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. május 16., péntek 21:03

szerintem meg csak egyszerűen arról van szó, hogy mindenféle jött-ment ember már nekik drukkol, pedig fingja sincs a fociról
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 16., péntek 21:02

irigység a három címre, meg sok barca játékos és a barcás stílus.
meg az is közre játszik hogy a kedvenc csapataikat rendre elverték, akárhogy vergődtek itt hogy undorító spanyolok így úgy, nem tudtak velük mit kezdeni.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 16., péntek 21:00

Azért elég durva hogy hányan vannak ellenben spanyolországgal szemben,mindenképpen érdekelne a miértje,akár PÜ-ben is,aki megtenné azt szivesen olvasom.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2014. május 16., péntek 20:56

1. Melyik válogatottnak fogsz drukkolni a vébén?
Brazília, Portugália, mint minden világeseményen.

2. És melyik iránt viseltetsz ellenérzésekkel?
Spanyolország.

3. Ki nyeri a vébét?
Brazília.

4. Ki lesz a gólkirály?
Cé.

5. Kinek a neve mellett fog a legtöbb gólpassz állni a torna végén?
Di María.

6. Ki lesz a VB legjobb játékosa?
Cé.

7. Melyik válogatott fog nagy meglepetést okozni?
Uruguay (kérdés, hogy mi számít meglepetésnek?)

8. És melyik nagy csalódást?
Spanyolország.

9. Melyik fiatalabb, kevésbé ismert játékos fog berobbanni a köztudatba a torna közben/után?
Mertens, Griezmann, Varane (kevésbé ismert?) v. Mangala (szerintem csak egyikük lesz kezdő)

10. Melyik válogatottat hiányolod a vébéről?
Törökország.

11. És melyik játékos fog neked hiányozni a tornáról azok közül, akik sérülés miatt vagy más okból kifolyólag kimaradtak hazájuk válogatottjának keretéből?
Coutinho, Tevez, Isco (Ha jól értelmeztem a kérdést, akkor itt a kijutott válogatottakról van szó. Amúgy Bale és természetesen Ibra nekem nagyon fog hiányozni).

12. Melyik lesz a torna legjobb meccse?
Passz, talán az elődöntők.

13. Melyik lesz az a csapat, amelyikre nem fogsz emlékezni, hogy szerepelt-e egyáltalán a tornán?
Utólag könnyebb megmondani. Valószínűleg Algéria, Irán.

14. Melyik a legszebb mez?
A francia, illetve a portugál.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 16., péntek 20:55

Azt megkérdezhetem, hogy Algériával miért van bármi problémád? :)
Még a 2010-es vb-n emlékszem, hogy kb a legnézhetetlenebb, legunalmasabb meccseket tolták, komplett sündisznóállásban.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 16., péntek 20:42

GT37 írta:
tubatibi írta:Egyébként remélem, hogy GT.... " :fpalm: " pontosságú statisztikát vezet és a végén közli az eredményt, ha csak ősszel mondja meg, az sem baj. :mrgreen:
Majd Anis. :)

Oh wait. :mrgreen:
az a facepalm szmájli, ha jól értelmeztem Réjt akarta megtestesíteni :lol: :lol:
na de ne bántsuk már, örüljünk, hogy a macska megmentette a kisfiút a kutyától és röhögjünk egyet azon, mert nagyon vicces volt azt hagyjuk Réjt, nem kell olyat bántani, aki nem tud erre válaszolni, nem fair :ike:

Vissza: