Kösz a reagálást.R.M.C.F írta:Csaba:
Én sem értem meg,de elfogadom,hogy ez van. Csináltak ennél nem egy logikátlanabb lépést is, most jött még egy.
Mondjuk lehet azért nem érdekel annyira, mert Messi nagy kedvencem, másrészt eleve olyan típus vagyok, hogy "élj a mának". Szóval nem érdekel egyelőre,hogy mi fog történni Messi után. Nem az én dolgom, oldják meg, nehéz megoldani,de ez a dolguk,magukat keverik ilyen helyzetbe. (illetve a későbbi vezetőséget...mondjuk ez is belejátszhat,hogy érzik a vesztüket, úgymond kiszúrnak a következőkkel...bár ez elég konteo gyanús

Szóval én ezt lenyelem,kénytelen vagyok, meg tényleg nem is nagyon érdekel.
Egy esetben fog érdekelni, ha nem erősítjük meg nyáron a védelmet,meg a csapatot. Akkor pipa leszek, mert arra megy el a pénz,hogy Messinek csillagászati fizetéseket adjuk. Ha viszont meglesz oldva a többi,nagyobb probléma, akkor nem fog érdekelni,hogy Messi mennyit keres, letojom.
De ez én vagyok,egy mezei szurkoló. Lehet rosszul gondolkozom erről, de én így vélekedek. Nyilván más lesz a véleményem,ha ezentúl az idei Messit látjuk csak, akkor kapja majd az ívet tőlem is, meg a klub is.