Nem hiszem,hogy én vitatkoztam veled erről. Mert sose voltam olyan szinten ennek a híve,hogy ebbe ringassam magam. Valakik szerint most is elég visszahozni a kölcsönben lévő otthoniakat,aztán bumm,minden szuper lesz.R.M.C.F írta:évekkel ezelőtt már ezekről (is)beszéltem....akkor az összes neokatalán jött nekem és röhögött,majd bizonygatta hogy sajátból bármit megoldanak.Persze hogy félnek a vezetőségben, kanyarban nincs sehol senki a fiatalok között,aki hasonló szintet hozhatna, még fele ilyet sem. Valahol érthető,hogy ragaszkodunk hozzájuk,
Persze vázoltam,hogy gyerekek,ez egy és másolhatatlan.....de én hülye vagyok hozzá....az lehet,de amig nekem amit állitok 90%ban bejön,nekik jó az 40be.
....és ennyi év alatt sem értük el azt,hogy ezeket belássák,elfogadják a véleményemet.
De tény,hogy rég jött ki olyan kaliber a fakóból,akire csettinteni lehetett, meccseldöntő ereje volt/van. Thiagot gondolom ilyennek, esetleg. Busquets jó,hasznos,de nem ez a kaliber. Többi meg szót sem érdemel. (szvsz)
És nem is nagyon fog kijönni mostanában ilyen kaliber,mint ez a 3, ez is biztos. Még egy se.
Szóval erre nem lehet apellálni.
De a lényeg,hogy megértem a klubbot, most ragaszkodik talán görcsösen is Messihez (én is, ha eladnák, elmennék Barcelonába, és mindenkit irgalmatlanul felpofoznék), úgy vannak vele,hogy görgetik a szart (pénzt),maguk előtt, ha kell 2-3 év múlva is lehet Messiből pénzt csinálni,nem is keveset. Aztán ha elmegy,netán tőlünk megy nyugdíjba,na majd akkor lesz érdekes a történet, akkor kell rendet tenni,és felmérni a "károkat".