Humor
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
Re: Humor
= egy hozzászólásaRealista24 írta:Egy dobása van, több nincs. Így is sokat kapott, és vannak akik már most véglegessel kirakták volna. Az arany szívemBoky írta:nem lehetne egy szavazást kiírni, hogy réjréj kapjon egy permabant?
tudom, hogy ez egy fórum, szabad véleménynyilvánítás, tisztelni kell más mondandóját, stb., stb-, de én ezt nagyon nehezen viselem. minden hozzászólása felezi a fórum színvonalát.
nem akartam ezzel offolni, gondoltam linkelek valami cikket egy brutális gyilkosságról, de már nem vagyok biztos benne, mi a humor és mi nem:Đ
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Egy dobása van, több nincs. Így is sokat kapott, és vannak akik már most véglegessel kirakták volna. Az arany szívemBoky írta:nem lehetne egy szavazást kiírni, hogy réjréj kapjon egy permabant?
tudom, hogy ez egy fórum, szabad véleménynyilvánítás, tisztelni kell más mondandóját, stb., stb-, de én ezt nagyon nehezen viselem. minden hozzászólása felezi a fórum színvonalát.
nem akartam ezzel offolni, gondoltam linkelek valami cikket egy brutális gyilkosságról, de már nem vagyok biztos benne, mi a humor és mi nem
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
nem lehetne egy szavazást kiírni, hogy réjréj kapjon egy permabant?
nem akartam ezzel offolni, gondoltam linkelek valami cikket egy brutális gyilkosságról, de már nem vagyok biztos benne, mi a humor és mi nem
Jajj, istenem Anis, annyira egyszerű vagy, hogy az nem valós. Sajnálom ha nem érted, hogy miről van szó. (azt azért gondolom észrevetted, hogy voltak neked címzett kommentek az offban)Anis írta:A vicces inkább az, hogy a macsek, hogy lerendezi a kutyát, nem az amiért.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
A vicces inkább az, hogy a macsek, hogy lerendezi a kutyát, nem az amiért.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Lacikám, mindenki más és más, s ez így van jól!
Az viszont fix, hogy nem lennék a szomszédod Réj, nehogy viccből felgyújtsd a házamat vagy leszúrjál, mikor a munkából megyek haza.
Az viszont fix, hogy nem lennék a szomszédod Réj, nehogy viccből felgyújtsd a házamat vagy leszúrjál, mikor a munkából megyek haza.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
És ebben már megint mi a vicces? Tudod te mi az a humor? Mi a poén?
Egy kutya cibál egy gyereket, hát k.rva nagyon röhögtem!
Vegyél vissza, de gyorsan. A BL döntőig van időd. Addig úgy vagyunk vele, hogy csak nagyon indokolt esetben megy pihenőre valaki, de közel jársz hozzá az elmúlt időszakos tevékenységeddel. Utána viszont...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez nem is inkább humor, hanem szánalom topic lenne, ha létezne olyan.
viszont a kommenteknél van 1-2 gyöngyszem trollfocin.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Híresek lettünk a Trollfocin
Tiszacsege-Nádudvar 2:2
Vendég tréner nyilatkozata:
"Mindkét csapat győzelemre hajtott, így várható volt, hogy többgólos mérkőzés lesz ez. Mint a jó vendég, a hazaiakat kétszer is megajándékoztuk egy-egy találattal: az elsőnél azt hittük, hogy a pálya melletti óvoda libikókájánál kint van a labda, megálltunk, gól is lett belőle..."
Kiragadták edzőbá nyilatkozatát a a hétvégi bajnokiról
Tiszacsege-Nádudvar 2:2
Vendég tréner nyilatkozata:
"Mindkét csapat győzelemre hajtott, így várható volt, hogy többgólos mérkőzés lesz ez. Mint a jó vendég, a hazaiakat kétszer is megajándékoztuk egy-egy találattal: az elsőnél azt hittük, hogy a pálya melletti óvoda libikókájánál kint van a labda, megálltunk, gól is lett belőle..."
Kiragadták edzőbá nyilatkozatát a a hétvégi bajnokiról
Jóéjt, végem van.
- Mit mond a férfiember egy vérző orrú nőnek?
- ???
- Semmit, már kétszer elmondta.
- Mit mond a férfiember egy vérző orrú nőnek?
- ???
- Semmit, már kétszer elmondta.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!