FIFA

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
ferni

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 23., péntek 15:16

nézzétek mi jön 29-én :D
https://www.youtube.com/watch?v=UG7x0rcC8kc

á de várom már :D

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 21., szerda 15:12

Fifa

Akit érdekel és szereti a Fifat, Fifa World, multis, freetoplay.
:)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. május 20., kedd 1:23

Aki már nagyobb mester a játékban, mint én tudna nekem ajánlani valami módszert, hogy hogyan lehet zsetont szerezni? Nagyon nincs most időm meccseket játszani, de jó lenne egy kicsit gyűjtögetni a tallérokat addig is. Gondolom vannak valami kialakult piaci mechanizmusok, amikkel adott esetben lehet nyerészkedni. Akinek esetleg van tapasztalata ez ügyben, az megoszthatná velem :D

hunmiller
Kedvenc játékosaid: Raúl, Higuaín
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros, Green Bay Packers

HozzászólásSzerző: hunmiller » 2014. május 19., hétfő 11:33

A kondivesztést FUT-ot tapasztalod?

Különben a motor baromságait én is tapasztalom. 100%-os összhanggal állok fel, majdnem teljes kondival, de egy kb. egy normális indítást nem tudnak adni (se Lamprad, se Gerrard). Ha kiegyensúlyozott taktikával megyek, akkor nem indulnak el, ha támadóra viszem, akkor össze vissza rohangálnak a labdával, rég elengedem a sprintet, és kifut szegény Callejón a pályáról...máskor viszont minden passz lábra megy, minden indítás betalál, stb. stb. nem tudom mi szerint adja. 3. ligából csak úgy zúgok ki ez miatt, a 4-et pedig simán hozom. Megfogadtam, hogy na jó, elég volt ebből a :cens: játékból, aztán munka után mégis nekiállok, és idegesítem fel magam estére :D

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. május 19., hétfő 9:49

miért van az, hogy rohadt gyorsan elfáradnak a játékosaim? berakom pl. wilsheret a félidőben, még maxos, a meccs végére pedig marad 65% körül és húzhatom cserének. én futok túl sokat? vagy ez ilyen játék lett idén?

a matchmaking pedig bekaphatja, elindulok egy fut tournamenten, a döntőig teljesen sima az utam, 4-5 gólokkal is nyerek, aztán a döntőben bedob ellenem egy teamet, 5-6 if játékossal, labdát se lehet szerezni mert a tag úgy tolja....

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. május 18., vasárnap 8:51

Hali. Valaki tud valami online bajnokságot PC-re? Nem profira gondolok, csak sima mezei szórakozásképpen. Természetesen FIFA 14.

LaMartin
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország

HozzászólásSzerző: LaMartin » 2014. május 18., vasárnap 8:08

Upgradelt Boatenget kipróbáltam, nem jött be :S. Mullert még a játék legelején vettem meg, nagyon bírom. Kubát és a hozzá hasonló futókat nem szeretem, Muller meg nagyon faszàn lő. Aubameyangon is gondolkodtam, de annyira szeretem, mikor Reusszal lemegyek, beadom, és ha jó a labda, akkor Mandzukic befejeli :D. A statjai is jók, kb 300 meccsen 233 gól..

Kösz Zsombor a választ, akkor még gyűjtök. Egyébként is, nagyon sok kártyának, nem tudom, miért, de rohamosan csökken az ára..(legalábbis xboxon)

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 18., vasárnap 0:36

LaMartin írta:Pár napja elhatároztam, hogy a bundesligas csapatom(neuer-alaba,dante,hummels,lahm-schweini,reus,gotze,muller-lewandowski,mamdzukic) mellett csinálok egy Realt is. El kezdtem gyűjteni Balere, már van 390k-. Szerintetek érdemes megvenni őt ennyiért(480k körül már lehet venni), esetleg gyűjtsek másra?
Előre is köszi
Hogyhogy Dante-Muller-Mandzukic harmassal tolod? :) Csak mert szerintem Boateng vedoben OP,jobboson Farfan es Kuba id jobb elol meg Auba :) (vagy ha van zsed utobbit jobbszelre InFormban :D )
De persze ha igy is lazan hozod a meccseket :D
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. május 17., szombat 23:26

Ha rám hallgatsz, akkor gyűjtöd még.

LaMartin
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország

HozzászólásSzerző: LaMartin » 2014. május 17., szombat 23:23

Pár napja elhatároztam, hogy a bundesligas csapatom(neuer-alaba,dante,hummels,lahm-schweini,reus,gotze,muller-lewandowski,mamdzukic) mellett csinálok egy Realt is. El kezdtem gyűjteni Balere, már van 390k-. Szerintetek érdemes megvenni őt ennyiért(480k körül már lehet venni), esetleg gyűjtsek másra?
Előre is köszi

Marci77
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 16., péntek 14:45

Nem tudlak felvenni. Nem tudom hogy miért,lehet h csak szarakodik az Originem. nem tölti be a barátlistám..
Marcee77 a nevem,vegyél fel te légyszíves,ha később se sikerülne nekem :)

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 16., péntek 13:43

deni írta:Szia!

Nem gond, előző kupában is egy teljesen kezdő volt az 5. 4-3-3/False9/, vagy 4-5-1 lesz a végleges felállás. Annyi még, hogy ha érdekel, akkor vegyél fel originre, és meló után segítek neked beregelni ESL-re, meg tolunk egy pár meccset. Persze ha ráérsz :)

Üdv,
deni
felveszlek. oké,akkor majd megbeszéljük :) Mondjuk nem vagyok valami pro,de próba szerencse :D Szerintem ma ráérek. Olyan retek az idő hogy nem megyek ki .

deni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Weah, Desailly, Ronaldo, Beckham, Roberto Carlos, Dunga
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Spurs

HozzászólásSzerző: deni » 2014. május 16., péntek 13:10

Szia!

Nem gond, előző kupában is egy teljesen kezdő volt az 5. 4-3-3/False9/, vagy 4-5-1 lesz a végleges felállás. Annyi még, hogy ha érdekel, akkor vegyél fel originre, és meló után segítek neked beregelni ESL-re, meg tolunk egy pár meccset. Persze ha ráérsz :)

Üdv,
deni
Az egyik másodpercben még minden szép és jó, ám az óramutató arrébb kettyen, és a jövő már nem a lehetőségek és a csodák gyönyörű parkja, mint korábban, hanem kínzókamra, amelyben csak az örökre letűnt múlt néhány emléke adhat erőt a túléléshez

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 16., péntek 13:00

deni írta:Üdv!

Embert/eket keresek Be a Pro csapatba. ESL magyar kupa lesz/előzőn negyedikek lettünk, most dobogó a cél :P/ és min. 5 ember kellene. Perpillanat négyen vagyunk. Támadóharmad már szinte tele. CM, CDM, hátvéd posztok, valamint a kapus hiányzik.
Ha valaki érint vegyen fel originen.

Origin ID: the_real_deni

Üdv,
deni
Az baj,ha online nem szoktam Be a Pro-t? :)
Mert ma akkor elkezdem. CM posztot sztem vallalnam. Milyen felallasu a csapat?

deni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Weah, Desailly, Ronaldo, Beckham, Roberto Carlos, Dunga
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Spurs

HozzászólásSzerző: deni » 2014. május 15., csütörtök 18:06

Üdv!

Embert/eket keresek Be a Pro csapatba. ESL magyar kupa lesz/előzőn negyedikek lettünk, most dobogó a cél :P/ és min. 5 ember kellene. Perpillanat négyen vagyunk. Támadóharmad már szinte tele. CM, CDM, hátvéd posztok, valamint a kapus hiányzik.
Ha valaki érint vegyen fel originen.

Origin ID: the_real_deni

Üdv,
deni
Az egyik másodpercben még minden szép és jó, ám az óramutató arrébb kettyen, és a jövő már nem a lehetőségek és a csodák gyönyörű parkja, mint korábban, hanem kínzókamra, amelyben csak az örökre letűnt múlt néhány emléke adhat erőt a túléléshez

wolf15

HozzászólásSzerző: wolf15 » 2014. május 5., hétfő 14:16

balakal írta:Nem sokat, de ki van írva futhead-en is konzoltól függően a Lowest BIN-nél. Na meg rákereshetsz FUT marketen is a Winnallokra.
Áhá, értem, akkor azért nem robbantottam bankot, de ráfizetés sem volt. Köszi a FUT marketes ötletet, ezt az oldalt nem ismertem.

balakal
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Khedira, Arbeloa, Bajzát
Kedvenc csapatod: Szpari

HozzászólásSzerző: balakal » 2014. május 5., hétfő 13:41

wolf15 írta:Hali mindenki!

Ugye most vannak ezek a TOTS csomagok, és gondoltam poénból nyitok egy Bronzot, 1500, az semmi. Aztán volt benne egy TOTS Winnall. :D http://www.futhead.com/14/players/14193/sam-winnall/

Nem tudom mekkora az ilyenre a kereslet, meg hogy ténylegesen mennyit érhet, de szerintetek nagyjából mennyiért lehetne elpasszolni?
Nem sokat, de ki van írva futhead-en is konzoltól függően a Lowest BIN-nél. Na meg rákereshetsz FUT marketen is a Winnallokra.

wolf15

HozzászólásSzerző: wolf15 » 2014. május 5., hétfő 13:29

Hali mindenki!

Ugye most vannak ezek a TOTS csomagok, és gondoltam poénból nyitok egy Bronzot, 1500, az semmi. Aztán volt benne egy TOTS Winnall. :D http://www.futhead.com/14/players/14193/sam-winnall/

Nem tudom mekkora az ilyenre a kereslet, meg hogy ténylegesen mennyit érhet, de szerintetek nagyjából mennyiért lehetne elpasszolni?

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. április 21., hétfő 6:41

Nekem van pár gondom a játékkal.
1: PS3-on játszok, és gyakran (kb minden 4. meccsen) lefagy a játék, újra kell indítanom a gépet. Emellett a naptárt ha megnyitom egyből leáll (látom ezt már ti is írtátok)
2: Amikor Ultimate meccsen fagy le, kikapok. Kb csak ilyen vereségem van. Akkor is vereség ha vezettem 6-0-ra a 80. percben. Plusz sok kis köc××g kilép 2-0-nál a 10. percben, és nem kapom meg a győzelmet. Van amikor igen, de ha még negyed óra előtt kilép akkor nem.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 19., szombat 12:03

Mi az, hogy idényekben meccs végén kilépik a köcsög, majd kiírja, hogy hiba történt a statisztikáddal és nem kapom meg a jogos 3 pontomat? :vivo: :-@
Egymás után kétszer fordult elő ma velem, hihetetlen komolyan...
Amúgy tavaszi szünetben ha van kedve valakinek nyomhatnánk kooperációs meccseket, írjatok rám originen. :)

Vissza: