Hát az minden lesz csak egy jó film nem.
De legalább érdekes lesz látni, hogy hogyan oldják meg a végét, mert ugyebár az nem lett az igazi
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. május 16., péntek 13:19
Hát az minden lesz csak egy jó film nem.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. május 16., péntek 12:47
inkább azt mondanám hogy a Nolan által teremtett univerzumban kiváló , ha a Batman képregényekhez viszonyítjuk akkor bizony észre lehet venni hogy eléggé le van csupaszítva Batman , arra gondolok hogy mik Batman legnagyobb ismérvei pl. kiváló harcművész , nagyon magas intelligencia , technikai zseni , the world's greatest detective , ezek közül a harcművészet van igazán kidolgozva , emellett nekem Fox is kicsit erőltetett voltÉs az a durva, hogy minden amellett van, hogy a Nolan Batman trilógia tényleg kurvajó. Nem lehet belekötni... csak úgy, mint bármelyik másik filmtörténeti remekműbe.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 16., péntek 12:15
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 16., péntek 12:05
Ennyi erőből a Keresztapa, a Taxisofőr, a Ponyvaregény, a Harcosok klubja is túlhypeolt... amikor 100 emberből 95 azt mondja, hogy iszonyat jó, akkor az nem túlhypeolt, hanem egyszerűen csak tényleg kurvajó.realistahuni írta:De az hótziher, hogy nem all time top 10-es filmek, aminek kb. be vannak állitva
Leszel a barátom?![]()
Nagyon adom amit írsz, a túlhypeolt a legmegfelelőbb jelző erre a trilógiára.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 16., péntek 11:17
De az hótziher, hogy nem all time top 10-es filmek, aminek kb. be vannak állitva
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 16., péntek 11:03
HozzászólásSzerző: chronic » 2014. május 16., péntek 8:39
Szerintem hatalmas filmek.lordgabi írta:A sötét lovag-trilógia
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 16., péntek 8:16
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. május 16., péntek 1:03
Én nem ezt mondtam. De az hótziher, hogy nem all time top 10-es filmek, aminek kb. be vannak állitvanmate írta:Azok. Ne nézd meg. Soha.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. május 16., péntek 0:56
nmate írta:Azok. Ne nézd meg. Soha.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. május 16., péntek 0:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 16., péntek 0:46
Persze, hogy nem nagyon hallasz, mivel az emberek 95%-nak tetszenek a Nolan Batman filmek. A maradék meg belekalkulált veszteség. Nincs olyan film, aminél mindenki örül.lordgabi írta: Remélem nekem tetszeni fog az egész Batman világ, sok hasonló véleményt nem nagyon hallottam eddig.![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 16., péntek 0:41
54 perc maradt az első részből, nekem eddig tetszik. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ra's al Ghul nevét többször is hallottam már az utóbbi időben, főképp miatta jött ilyen hirtelen ez a pótolgatás + most az Arrow évadzárója, ősszel ismét jön két DC Comics sorozat, szeretnék legalább ezzel képben lenni (Flash, a másik pedig kapcsolódik A sötét lovaghoz, Gotham). Remélem nekem tetszeni fog az egész Batman világ, sok hasonló véleményt nem nagyon hallottam eddig.istimester írta:Rettenetesen kozépszeru, túlhypeolt filmek.lordgabi írta:A sötét lovag-trilógia első fejezetét.
A legtöbb vígjáték/film, amit a kereskedelmi tévécsatornák adnak azok nem nagyon lépik át az 5 pontos szintet, színvonalat egy tízes skálán. 80-90 magyar csatornám van, az összes létező csatornát nézni tudom, legyen az sport, dokumentumfilm, comedy, stb... Tegnap este nem voltam ezeknek a közelében, sima tévécsatornákat kilőttem, elveszi az ember kedvét a rengeteg reklámblokk, így gondoltam megnézek egy egyszernézős filmet, így elalvás előtt. 120 megnézendő film közül ezt választottam, ott volt a Breaking Bad második évada (az elsőt egy hete fejeztem be), de mégis egy tükörsima darabot lőttem be, ilyet is kell nézni, főleg, hogy a közelmúltban szinte semmit nem néztem.csabi* írta:hát ha 5/5-re gondolsz akkor megértem, de ha 10/5 volt az elvárás akkor nem sok értelme volt bekapcsolnilordgabi írta:0 elvárással ültem le elé, reméltem, hogy sikerül rájuk cáfolni, mondjuk megüt majd egy ötös szintet
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. május 16., péntek 0:20
Rettenetesen kozépszeru, túlhypeolt filmek.lordgabi írta:A sötét lovag-trilógia első fejezetét.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. május 16., péntek 0:10
hát ha 5/5-re gondolsz akkor megértem, de ha 10/5 volt az elvárás akkor nem sok értelme volt bekapcsolnilordgabi írta:0 elvárással ültem le elé, reméltem, hogy sikerül rájuk cáfolni, mondjuk megüt majd egy ötös szintet

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. május 16., péntek 0:01
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 15., csütörtök 23:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 15., csütörtök 23:33
Egybe az egészet....lordgabi írta: Most pedig elkezdem a A sötét lovag-trilógia első fejezetét.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 15., csütörtök 23:30
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem