Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Jó nyárnak nézünk elébe... Benyát már a fél világ megvette kb. A leggyakoribb a Benya--->PSG, Cavani--->Pool, Suarez--->Madrid. Hihető is lenne, csak éppen szerintem értelme nincs. Cavani miért menne? Benya miért menne? Suarez meg szerintem egy évet még marad. Meglesi mire megy a Poolal a BL-ben szerintem. Fogadni mernék, hogy nem lesz itt semmilyen Suarez. Hamarabb hozza ide Carlo, Ibrát levezetni...

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hogyan nyerhettek ellenük?
“Ugyanúgy kell játszanunk, ahogy az elmúlt mérkőzéseken.

Csak azt ne, könyörgöm
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Mondhatjuk hogy igen. Amíg nem a saját kezükben van a sorsuk addig nagyon számít hogy hogyan teljesít a másik. De hogy kitérjek arra amit kijelöltél. Igen hála nekik.... mert 9 pont volt a szezon bizonyos részében a Barca és a Real közti különbség a Barca javára, és akkoriban nem úgy tűnt hogy le fogjuk tudni dolgozni ezt a hátrányt. Voltak azért jelek hogy a Barca is fog veszíteni pontokat de azt korántsem gondolta volna senki hogy ennyit, főleg mert az utóbbi években is nagyon kevés meccsen nem tudták hozni a három pontot. Mondjuk ehhez hozzá tartozik az is hogy januárban és februárban szinte végig győzelmi szériában voltunk. Carlonak majdnem sikerült beírni magát a történelemkönyvekbe a veretlenségi szériával. Nagyon jók voltunk de ettől függetlenül az is kellett hogy a Barca is veszítsen pontokat. Ezért is írtam azt hogy 9 pontot ledolgozni nem csak rajtunk múlt. Ha mondjuk az utolsó fordulóban az kellene nekünk hogy a Barca - Atletico meccs döntetlen legyen hogy mi legyünk a bajnokok akkor ki kellene mondani hogy hála az egyik (vagy mindkét csapatnak) hogy bajnokok lettünk.Realista24 írta:Akkor most az egyikük nekünk hála nyeri meg a bajnokságot?hála nekik
És igen az egyikük nekünk hála nyeri meg a bajnokságot mert a mi kezünkben volt az egész bajnokság de a Barca és a Sevilla elleni gyenge eredmények miatt kicsúszott a kezünkből a gyeplő, valamint a szezon eleji gyenge játékunk is nagyon befolyásolja a jelenlegi helyzetet. Ha ott nem kerültünk volna ekkora hátrányba már rég sorfalat álltak volna nekünk.
msot akkor Rakiticet a Carricoval együtt kell megvenni ?
lehet nem tudnak elszakadni egymástól

Vidalért adjunk egy 45+Moratat és akkor jöhet a chilei.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor most az egyikük nekünk hála nyeri meg a bajnokságot?hála nekik
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Én meg személy szerint pont hogy Vidalt nem szeretném a csapatban látni. Bár mostanában nem láttam játszani de őt már 2-3 éve ezelőtt kellett volna hozni. A BL-ben nagyon gyengén játszott (főleg ellenünk) és volt egy két kisebb sérülése is az utóbbi időben. Meg hát az ára is egy kicsit aggaszt.... szerintem ennyi pénzért már inkább akkor hajtsunk rá Pogbára. Fiatalabb is és szerintem jobb is.chronic írta:Vidalért basszuk le a 70-et azt csuma.
Ezen a bajnokság dolgot szerintem kicsit eltúlozzuk. Igen volt rá lehetőség hogy megnyerjük DE a szezon elején nagyon gyenge volt a csapat, sok volt a próbálgatás és Xabi sem játszott, ahogy ő visszatért mindjárt volt egy kis fazonja a középpályának. Én szerintem inkább a szezon első felében ment el ez a bajnokság mint sem itt a végén. Volt amikor 9 ponttal ment a Barca... már az is csoda hogy onnan vissza tudtunk jönni (hála nekik). Nem kell félni szerintem attól hogy jövőre is ez előfordulhat mert ha a szezon elejét meg tudjuk húzni akkor nem lesz baj a végén.reeed_ati írta:nem szeretném, ha jövőre ugyanez előferdülne, mint ami most volt a bajnokságban.
nagyon komoly ez az avatar..realbeckham írta:Nem kell meglepődni Hehe. Szakállas nők rohangálnak az utcán.
ritka rossz meccs volt tegnap. Nekem csalódás Bacca, csalódás Rodrigo, Siqueira <-- ugye ők felmerültek a napokban.
Garay, Rakitic, és a tisztelgő Mbia, korrekt meccset hoztak le.
a mom egyértelműen Marin volt.
hanyadik korsót kérhette a képen sanyi? negyedik? ötödik?
és ez a frizura..ez..ez nagyon ott van. bundesligában jó pár évvel ezelőtt nagyon karcolt volna vele. mondjuk az öltöny nyakkendő párosítással próbálta finomítani, de egy bajor ruha jobban állt volna neki. és elől a haján a 4 különböző irányba álló tincs..az a csúcs.

ezekután meg kell néznem pár hetihelyzetet.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem kell meglepődni Hehe. Szakállas nők rohangálnak az utcán.
ritka rossz meccs volt tegnap. Nekem csalódás Bacca, csalódás Rodrigo, Siqueira <-- ugye ők felmerültek a napokban.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezzel annyi a gond, hogy Suarez nem Benzema mellé jönne, hanem helyette. Így meg sérülések esetén ugyanott lennénk, ahol most vagyunk. Függetlenül attól, hogy Benzema megy vagy marad, Morata helyére kell egy ügyes csatár, hogy tudjon pihenni az első számú, illetve sérüléseknél lehessen rá számítani, akár a nagyobb meccseken is.tubatibi írta:Viszont támadó az kell...Jesé csak télen lesz bevethető, CR-Bale, ha lesérül megint nemtudunk mit csinálni...nyugodtan jöhet Suárez.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Úgy tudom, hogy valami vicces kis összegért hozható lenne, mert már alig van vissza a szerződéséből, persze javítsatok ha tévedek. Ilyen 10 millió körül real szinten meg nevetséges pénz volna érte, ha nem válik be, akkor is 2x annyiért meg tudunk szabadulni tőle.Bár én is amondó vagyok,hogy támadó kp nem kell ebbe a csapatba.. Vidalért basszuk le a 70-et azt csuma.
Védelem rendben, ha nem megy el senki.
Középre Pogba/Vidal+Rakitic.
(Ráadásul lehet, hogy Di Mariából pénzt akarnak majd csinálni, akkor meg pláne nem rossz vétel Rakitic)
Előre meg Suarez, ill. ha Karim megy, akkor még egy cserecsatár.
Kellenek a minőségi cserék is..., nem szeretném, ha jövőre ugyanez előferdülne, mint ami most volt a bajnokságban.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára reeed_ati 2014. május 15., csütörtök 12:23-kor.
Viszont támadó az kell...Jesé csak télen lesz bevethető, CR-Bale, ha lesérül megint nemtudunk mit csinálni...nyugodtan jöhet Suárez.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
mi a retek??hehe írta:http://sport.hir24.hu/labdarugas-europa ... labdarugo/
nesztek vegyétek a buzit![]()
![]()
bár ha özil még itt lenne, lenne forró hangulat a zuhanynál

pedig Rakitic tegnap jól játszott. Bár én is amondó vagyok,hogy támadó kp nem kell ebbe a csapatba.. Vidalért basszuk le a 70-et azt csuma.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
http://sport.hir24.hu/labdarugas-europa ... labdarugo/
nesztek vegyétek a buzit
nesztek vegyétek a buzit

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
cserének jöhetne Martinez természetesenhehe írta:akkor varane lesz a helyén.Jim írta:kh-nak jó lenne Inigo Martinez a sociedadból
ha a jövőben távozik Pepe
bízunk benne hogy Varane sérülésekkel teli időszaka elmúlik
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
egy évet adnék neki, de olyan hiányosságai vannak szerintem amiket nem fog tudni már kiküszöbölni
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem is, kis türelemmel szerintem nagyon jó lesz oda.messideco írta:Illarát pedig simán be lehetne építeni Alonso helyére nem?Kár lenne érte szvsz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Illarát pedig simán be lehetne építeni Alonso helyére nem?
Kár lenne érte szvsz.

"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nagyjából valahogy így. Vagy Khedira vagy Illarra pénzzé lesz téve, ha jön Vidal.ziro4vr írta:Khedira+Morata eladásából jön Vidal, a sütipénzből meg az uruRealista24 írta: Én 50-60 közé lőném be valahogy, 70-80at Suarezért fogunk adni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Khedira+Morata eladásából jön Vidal, a sütipénzből meg az uruRealista24 írta: Én 50-60 közé lőném be valahogy, 70-80at Suarezért fogunk adni.

Nem illik.