Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 15., csütörtök 19:28

Kerlon írta:R24: mi az a Jack is Back? :D
:banplz: :banplz: :banplz:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 15., csütörtök 19:15

R24: mi az a Jack is Back? :D

Arrow:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szódával elment, voltak sokkal jobb részek, viszont nagyon jól előkészítették a következő évadot. Amúgy összességében jó évad volt szerintem. Kevés volt a rossz rész, sok izgalom és fordulat. Az utolsó rész viszont nem volt annyira megindító szerintem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 15., csütörtök 19:01

P. Krisz írta:Flash
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a trailer 20.másodpercében ellőni hogy Professor Zoom ölte meg az anyját , hát...érdekes
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az IMDB alapján még Vibe és Weather Wizard is tiszteletét teszi az első részben. B-)

Amúgy a CGI meglepően igényes. Én már most imádom, ez zseniális.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. május 15., csütörtök 18:56

Flash
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a trailer 20.másodpercében ellőni hogy Professor Zoom ölte meg az anyját , hát...érdekes
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 15., csütörtök 18:49

Várós nagyon. :agree:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 15., csütörtök 18:24

FLASH megérkezett! Itt a teljes előzetes!!

:salute:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. május 15., csütörtök 18:08

'shutterisland írta:szerintetek érdemels a lostot az első évad után is nézni, vagy aztán visszaesik a színvonal?

azt megnéztem, nem volt rossz, engem alapból érdekelt a sztorija.
mondjuk eddig is volt benne 1-2 idegesítő dolog meg logikai bukfenc, de még nálam belefért.
viszont ez a vonal már nem tetszik benne.
a második évad elején Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mikor lemennek abba a földalatti bunkerbe meg jönnek a "többiek" szerintem kicsit elgagyisodott, és nem tudom, hogy van e visszaút. :mrgreen:

Hát nézd tovább,és ha már nem tetszik nyomd ki.
Én végignéztem, kb 3szor,engem nagyon megfogott, nekem végig tetszett,még ha vannak is benne gyengébb momentumok. De olyan epic momentek vannak benne, hogy máig szívesen nézem vissza ezeket. Mondjuk érzelmileg is kötődtem hozzá, első sorozat kb amit úgy néztem,hogy felkeltem gimi előtt reggel,és már akkor megnéztem, délután meg még egyszer magyar felirattal is.
De döntsd el egyénileg,ne mások véleménye vezéreljen, ha tetszik nézd, ha már nem,akkor ne nézd tovább :)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 15., csütörtök 17:53

Sleepy Hollow - Álmosvölgy legendája 1.évad
Ez a SH tud valamit? :hmmm:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A pilotot elkezdtem, de amikor a fej nélküli lovas elkezdett géppuskával lövöldözni, hangosan felröhögtem, majd kinyomtam a getszibe :lol:

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 15., csütörtök 17:46

'shutterisland írta:szerintetek érdemels a lostot az első évad után is nézni, vagy aztán visszaesik a színvonal?
szerintem érdemes továbbnézni. Anno csak másfél évadot láttam, pár hete kezdtem el nézni, első 3 évadot már megnéztem, 4. már hetek óta várat magára, de előbb-utóbb azt is elkezdem.

Sleepy Hollow - Álmosvölgy legendája 1.évad
Jó kezdés, aztán ellaposodás. Ahogy R24 is mondta arrowra:
"...ha nem látom, sem dőlök a kardomba." háttérzajnak jó volt! :mrgreen:
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. május 15., csütörtök 17:27

szerintetek érdemels a lostot az első évad után is nézni, vagy aztán visszaesik a színvonal?

azt megnéztem, nem volt rossz, engem alapból érdekelt a sztorija.
mondjuk eddig is volt benne 1-2 idegesítő dolog meg logikai bukfenc, de még nálam belefért.
viszont ez a vonal már nem tetszik benne.
a második évad elején Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mikor lemennek abba a földalatti bunkerbe meg jönnek a "többiek" szerintem kicsit elgagyisodott, és nem tudom, hogy van e visszaút. :mrgreen:

btw a true detective-t megnéztem, hát tényleg odarakták, imádom az ilyen krimiket.
a poirot és a rex felügyelő után a 3. legjobb sorozat. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 15., csütörtök 16:52

Boky írta:gondolom már látták többen, de hátha nem mindenki: az arrow alatti reklámszünetben lement az első teaser a flashről
A zene jó :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Boky

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 15., csütörtök 16:50

gondolom már látták többen, de hátha nem mindenki: az arrow alatti reklámszünetben lement az első teaser a flashről

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 15., csütörtök 16:05

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!és még mindig 2,5 perc átlagban a previously rész, agyfasz az egész.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt hittem lekúrom a monitort így a harmadik résznél, sosem szoktam nézni, mondom most megvárom ezt az egy percet :lol: :lol:

Amúgy ja, sokat nem lehet írni róla egyelőre, de azért ne egy Arrow vigye a prímet :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 15., csütörtök 16:04

Az még amúgy beleférne. Mármint az 5 évad.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 15., csütörtök 16:02

Elvileg az Arrow 5 évadra lenne tervezve és minden évad egy év a szigeten. :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 15., csütörtök 15:59

Arrow: csak azért is tetszett, várom már a következő évadot, de bárcsak jönne már visszafelé a Banshee. :sziv:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Már az előző részben is azt hittem, hogy az Árnyak Ligájából érkeznek azok a katonák, akkor még a hideg is kirázott, de most valahogy nem lepődtem meg. Nem láttam még a Sötét lovag trilógiát, de hamarosan pótolni fogom, hatalmas lenne, ha csak úgy megjelenne valamikor egy Arrow részben Ra's al Ghul szerepében Liam Neeson. :D
Thea kemény csaj szeretne lenni, gondolom visszamegy a papával Nanda Parbatba, és majd ő is visszatér szeretett városába.
A szigetes események/visszaemlékezések is gondolom a végéhez közelednek ezzel, Oliver valahogy a partra vetődik, Sara, Slade meghalt ekkor szerinte, jelez majd a hajónak, akik elviszik Hong Kongba, itt pedig jön az A.R.G.U.S./Amanda szál.

Érdekes lesz.

Flash-sorozatához: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mi az a hely, ami az eddigi két trailerben szerepelt, hogy futnak majd össze Oliverrel, Felicity is tudni fog róla, Barry is megjelenik az Arrowban, vagy csak egy-két rész/epizód erejéig Oliver a Flash-ben?!
Ez is várós + a Gotham is tetszetősen néz ki.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Boky

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 15., csütörtök 15:58

az az igazság, hogy a 24ről nehéz írni, egy kurva jó akciósorozat, de nem lehet szarráelemezni, mint mondjuk egy fargot, breaking badet, vagy lostot.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a drónproblémáról lehetne filozofálni, de nekem nem tisztem, ez mégiscsak egy fociról szóló fórumnak a sorozatos topikja :)
meg kb annyit lehetne írni még, h k.a.-t annak aki elárulja jacket :D

de ha már belekezdtem, írok valami lényegit is :lol:
jack semmit nem vesztett tekintélyéből, ugyanolyan badass, bár azóta sem tudom megemészteni, hogy lehet közellenségként kezelni, azok után amiket leművelt. london óriási plusz, jó a hangulat, érdekes heller betegsége, kíváncsi vagyok, hogy mennyire fogja komolyan befolyásolni a diplomáciai kimenetelt.
azt meg elég szívszorító volt hallani, amit chloe mesélt morrisról és a gyerekükről :-(

szerintem továbbra is jó döntés h csak 12 rész, annó sok volt a töltelék, és egyelőre eddig is túl sok a politikai bullshit, reméltem h fele annyi játékidőben tényleg csak a szükséges minimumot teszik bele, meghagyják a 3/4edét jacknek hogy hentelhessen :D de eddig nem úgy tűnik. ja meg az is irritál, hogy továbbra sem tanultak a hibájukból, és még mindig 2,5 perc átlagban a previously rész, agyfasz az egész.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 15., csütörtök 15:47

Na jó, én is megnéztem az évadzárót :mrgreen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kb. olyan mint az egész sorozat, ha nem látom, sem dőlök a kardomba.
Akkor tessék irni rola :Đ
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Már most látom, hogy hiba volt csak 12 részesre csinálni :lol:
Viccet félretéve, az első három részben szépen felvezettek pár dolgot, jók a karakterek, és persze minden homályos. :)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 15., csütörtök 15:38

Arrow evadzaro
nmate írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Közel sem ütött akkorát, mint gondoltam,
Zsombor írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hatalmas hiányérzet.
Remy írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát igen... ennél kicsit többet vártam, főleg az utolsó másodpercekre.
Egy valamire rajottem, sokkal jobb daralva nezni a sorozatot. Amikor heti szinten neztem, akkor 1-1 resz utan mindig vartam hogy mi fog tortenni, neha tul sokat vartam a kovetkezo resztol es persze hogy csalodast okozott. Igy viszont teljesen okes volt. Az utolso resztol se vartam Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!olyan hatalmas csatat mint amit a CW es sokan kozuletek is beharangoztak/vartak. Ennek ellenere egy egesz jo kis finale lett, nekem tetszett.
nmate írta:Arrow: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nézzük a jó oldalát gyerekek: Sara lelépett :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon orulok neki, legalabb tobbet lathatjuk majd Laurelt a kepernyon :mrgreen:
nmate írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hogy Laurel megdögöljön a 'csába valami harc közben :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!En mar latom hogy minden resz utan amikor Laurel valahogy megussza hogy megoljek, arrol fog menni a diskurzus hogy miert nem halt meg :lol:
nmate írta:Amúgy ha jó lesz a Flash, 3 évad elég lesz ebből. Rémesek tudnak lenni a sorozat írói.
En is kivancsi vagyok a Flash-re. Annyira nem ismerem a kepregenyeket, ugyhogy nem tudom mennyi komolyabb sztori van meg benne a szereplokben (Arrow), de ismerve a CW-t, meg ugy az orszagos adokat, a vegtelensegik fogjak huzni. De ne legyen igazam.
nmate írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, Thea nagyon badass lett kb. 10 perc alatt. Faternak hamar beadta a derekát.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem csak az utolso 10 percben, hanem az utobbi par reszben tobb akar lenni mint aki. Az elso evadban milyen kis cuki volt.. Azota viszont elegge irrital. Mondjuk Laurel-hez kepest sehol nincs :lol:
P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!leggagyibb jelenet az Oliver és Felicity hamis vallomása volt de kellett adni valamit a CW női nézőinek is
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tudva hogy a CW-n megy a sorozat, biztos voltam benne hogy ez egy valodi szerelmi vallomas. :lol: Vegul sikerult atverni ugyhogy ez egy plusz pont. :salute:
Realista24 írta:Mindenki csak Arrow-arrow, mikor Jack is Back...puhapöcsök :lol:
Akkor tessék irni rola :Đ

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 15., csütörtök 15:15

Mindenki csak Arrow-arrow, mikor Jack is Back...puhapöcsök :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: