Arrow evadzaro
nmate írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Közel sem ütött akkorát, mint gondoltam,
Zsombor írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hatalmas hiányérzet.
Remy írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát igen... ennél kicsit többet vártam, főleg az utolsó másodpercekre.
Egy valamire rajottem, sokkal jobb daralva nezni a sorozatot. Amikor heti szinten neztem, akkor 1-1 resz utan mindig vartam hogy mi fog tortenni, neha tul sokat vartam a kovetkezo resztol es persze hogy csalodast okozott. Igy viszont teljesen okes volt. Az utolso resztol se vartam
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!olyan hatalmas csatat mint amit a CW es sokan kozuletek is beharangoztak/vartak. Ennek ellenere egy egesz jo kis finale lett, nekem tetszett.
nmate írta:Arrow:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nézzük a jó oldalát gyerekek: Sara lelépett 
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon orulok neki, legalabb tobbet lathatjuk majd Laurelt a kepernyon
nmate írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hogy Laurel megdögöljön a 'csába valami harc közben 
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!En mar latom hogy minden resz utan amikor Laurel valahogy megussza hogy megoljek, arrol fog menni a diskurzus hogy miert nem halt meg
nmate írta:Amúgy ha jó lesz a Flash, 3 évad elég lesz ebből. Rémesek tudnak lenni a sorozat írói.
En is kivancsi vagyok a Flash-re. Annyira nem ismerem a kepregenyeket, ugyhogy nem tudom mennyi komolyabb sztori van meg benne a szereplokben (Arrow), de ismerve a CW-t, meg ugy az orszagos adokat, a vegtelensegik fogjak huzni. De ne legyen igazam.
nmate írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, Thea nagyon badass lett kb. 10 perc alatt. Faternak hamar beadta a derekát.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem csak az utolso 10 percben, hanem az utobbi par reszben tobb akar lenni mint aki. Az elso evadban milyen kis cuki volt.. Azota viszont elegge irrital. Mondjuk Laurel-hez kepest sehol nincs
P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!leggagyibb jelenet az Oliver és Felicity hamis vallomása volt de kellett adni valamit a CW női nézőinek is
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tudva hogy a CW-n megy a sorozat, biztos voltam benne hogy ez egy valodi szerelmi vallomas.
Vegul sikerult atverni ugyhogy ez egy plusz pont.
Realista24 írta:Mindenki csak Arrow-arrow, mikor Jack is Back...puhapöcsök

Akkor tessék irni rola :Đ