HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 15., csütörtök 19:34
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 15., csütörtök 17:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 15., csütörtök 16:23
Akkor most az egyikük nekünk hála nyeri meg a bajnokságot?hála nekik
HozzászólásSzerző: sander » 2014. május 15., csütörtök 16:11
Én meg személy szerint pont hogy Vidalt nem szeretném a csapatban látni. Bár mostanában nem láttam játszani de őt már 2-3 éve ezelőtt kellett volna hozni. A BL-ben nagyon gyengén játszott (főleg ellenünk) és volt egy két kisebb sérülése is az utóbbi időben. Meg hát az ára is egy kicsit aggaszt.... szerintem ennyi pénzért már inkább akkor hajtsunk rá Pogbára. Fiatalabb is és szerintem jobb is.chronic írta:Vidalért basszuk le a 70-et azt csuma.
Ezen a bajnokság dolgot szerintem kicsit eltúlozzuk. Igen volt rá lehetőség hogy megnyerjük DE a szezon elején nagyon gyenge volt a csapat, sok volt a próbálgatás és Xabi sem játszott, ahogy ő visszatért mindjárt volt egy kis fazonja a középpályának. Én szerintem inkább a szezon első felében ment el ez a bajnokság mint sem itt a végén. Volt amikor 9 ponttal ment a Barca... már az is csoda hogy onnan vissza tudtunk jönni (hála nekik). Nem kell félni szerintem attól hogy jövőre is ez előfordulhat mert ha a szezon elejét meg tudjuk húzni akkor nem lesz baj a végén.reeed_ati írta:nem szeretném, ha jövőre ugyanez előferdülne, mint ami most volt a bajnokságban.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 15., csütörtök 13:13
nagyon komoly ez az avatar..realbeckham írta:Nem kell meglepődni Hehe. Szakállas nők rohangálnak az utcán.
ritka rossz meccs volt tegnap. Nekem csalódás Bacca, csalódás Rodrigo, Siqueira <-- ugye ők felmerültek a napokban.
Garay, Rakitic, és a tisztelgő Mbia, korrekt meccset hoztak le.
a mom egyértelműen Marin volt.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2014. május 15., csütörtök 12:24
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 15., csütörtök 12:21
Ezzel annyi a gond, hogy Suarez nem Benzema mellé jönne, hanem helyette. Így meg sérülések esetén ugyanott lennénk, ahol most vagyunk. Függetlenül attól, hogy Benzema megy vagy marad, Morata helyére kell egy ügyes csatár, hogy tudjon pihenni az első számú, illetve sérüléseknél lehessen rá számítani, akár a nagyobb meccseken is.tubatibi írta:Viszont támadó az kell...Jesé csak télen lesz bevethető, CR-Bale, ha lesérül megint nemtudunk mit csinálni...nyugodtan jöhet Suárez.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. május 15., csütörtök 12:20
Úgy tudom, hogy valami vicces kis összegért hozható lenne, mert már alig van vissza a szerződéséből, persze javítsatok ha tévedek. Ilyen 10 millió körül real szinten meg nevetséges pénz volna érte, ha nem válik be, akkor is 2x annyiért meg tudunk szabadulni tőle.Bár én is amondó vagyok,hogy támadó kp nem kell ebbe a csapatba.. Vidalért basszuk le a 70-et azt csuma.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 15., csütörtök 12:13
HozzászólásSzerző: chronic » 2014. május 15., csütörtök 12:04
mi a retek??hehe írta:http://sport.hir24.hu/labdarugas-europa ... labdarugo/
nesztek vegyétek a buzit![]()
![]()
bár ha özil még itt lenne, lenne forró hangulat a zuhanynál
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 15., csütörtök 10:13
HozzászólásSzerző: Jim » 2014. május 14., szerda 22:48
cserének jöhetne Martinez természetesenhehe írta:akkor varane lesz a helyén.Jim írta:kh-nak jó lenne Inigo Martinez a sociedadból
ha a jövőben távozik Pepe
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 14., szerda 22:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 14., szerda 22:21
Szerintem is, kis türelemmel szerintem nagyon jó lesz oda.messideco írta:Illarát pedig simán be lehetne építeni Alonso helyére nem?Kár lenne érte szvsz.
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. május 14., szerda 22:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 14., szerda 22:15
Nagyjából valahogy így. Vagy Khedira vagy Illarra pénzzé lesz téve, ha jön Vidal.ziro4vr írta:Khedira+Morata eladásából jön Vidal, a sütipénzből meg az uruRealista24 írta: Én 50-60 közé lőném be valahogy, 70-80at Suarezért fogunk adni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 14., szerda 22:15
Khedira+Morata eladásából jön Vidal, a sütipénzből meg az uruRealista24 írta: Én 50-60 közé lőném be valahogy, 70-80at Suarezért fogunk adni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 14., szerda 22:13
Én 50-60 közé lőném be valahogy, 70-80at Suarezért fogunk adni.Gascoigne írta:valamiért azt hittem, idősebb. most lesz 27, ez még beleférhet, mocsokjó kis játékos. 70millió, ahogy magunkat ismerem? azért Zizou ára alatt illene maradni...Realista24 írta: Vidalt tényleg lehet, hogy elengedik?
Van az a pénz, Pérezt meg ismerjük.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 14., szerda 22:12
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. május 14., szerda 22:10
valamiért azt hittem, idősebb. most lesz 27, ez még beleférhet, mocsokjó kis játékos. 70millió, ahogy magunkat ismerem? azért Zizou ára alatt illene maradni...Realista24 írta: Vidalt tényleg lehet, hogy elengedik?
Van az a pénz, Pérezt meg ismerjük.
Jelenlévő fórumozók: 58 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem