Igen, igazad van.h.csabi írta:Szerintem ez csak a BME-re vonatkozik
Hát akkor hajrá, én szurkolok, hogy berántsd azt a mocskos tárgyat.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. május 15., csütörtök 21:19
Igen, igazad van.h.csabi írta:Szerintem ez csak a BME-re vonatkozik
HozzászólásSzerző: h.csabi » 2014. május 15., csütörtök 21:17
Zsombor írta:pheco:
Biztos, hogy érvényes ez a három felvételes cucc? Nem a 6 vizsgaalkalom meghaladása az a kritérium, ami miatt kirúghatnak?
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 15., csütörtök 21:13
Nálunk alapból csak 5 vizsgalehetőség van. Viszont 100%, hogy van ez a 3. felvételes szabály. Az előttem lévő évfolyamosoknak még 5 felvételük volt... Amúgy meg sajnos vizsgáig sem jutottam még el ebből a tárgyból, mert a 2 gyakorlati zh-n kell legalább 30-30% plusz az elméleti zh-n meg legalább 80%. Aztán valamelyikbe mindig hiba csúszott eddig. De reménykedem benne, hogy holnap sikerül végre túl lenni rajta, nyamvadt 30%-ot csak megírom.Zsombor írta:pheco:
Biztos, hogy érvényes ez a három felvételes cucc? Nem a 6 vizsgaalkalom meghaladása az a kritérium, ami miatt kirúghatnak?
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. május 15., csütörtök 21:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 15., csütörtök 21:06
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 15., csütörtök 21:05
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. május 15., csütörtök 20:52
Jó mondjuk így érthető,sajnos vannak olyan helyek,ahol sokat kell szívni. Én ilyen téren szerencsésnek mondhatom magam. Bár a nyelvvizsgát megszerezni érdekes történet lesz.pheco írta: Egy szaros tárgy miatt, amiből ott sz..atnak, ahol csak tudnak, nem fogom abbahagyni. Főleg, hogy nem sok köze van a szakhoz. Ha ez lenne a fő tárgy és nem menne, akkor nem erőltetném.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 15., csütörtök 20:43
Egy szaros tárgy miatt, amiből ott sz..atnak, ahol csak tudnak, nem fogom abbahagyni. Főleg, hogy nem sok köze van a szakhoz. Ha ez lenne a fő tárgy és nem menne, akkor nem erőltetném.@Sonny írta:Bunkó leszek, de ha nem megy minek erőltetni?pheco írta:Ha fősulin 3. felvételre sem sikerül teljesíteni a tárgyat, akkor ugyebár megszűnik a hallgatói jogviszony. Lehet írni dékáni kérelmet, amit általában megadnak. Viszont hallottam újrajelentkezésről is valamit. Ez hogy működik? Abban nincs semmi logika, hogy újrajelentkezek ugyanarra a szakra és ugyanúgy folytatom ősztől, mintha meg sem szüntették volna a jogviszonyt. Valaki tud erről pontosabban valamit?
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. május 15., csütörtök 20:41
Bunkó leszek, de ha nem megy minek erőltetni?pheco írta:Ha fősulin 3. felvételre sem sikerül teljesíteni a tárgyat, akkor ugyebár megszűnik a hallgatói jogviszony. Lehet írni dékáni kérelmet, amit általában megadnak. Viszont hallottam újrajelentkezésről is valamit. Ez hogy működik? Abban nincs semmi logika, hogy újrajelentkezek ugyanarra a szakra és ugyanúgy folytatom ősztől, mintha meg sem szüntették volna a jogviszonyt. Valaki tud erről pontosabban valamit?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. május 15., csütörtök 20:07
Pedig van ilyen. Persze új beiratkozó leszel, elsős,de írsz egy kreditátviteli kérvényt az eddig teljesített tárgyaidról,elfogadják,és kész. Csak ugye,ha most bukod be,akkor egy év kiesik,mivel februárban jelentkezhetsz újra legközelebb...de dékánit kell írni,megadják, aztán lesz újabb 2 vizsgaalkalmad megcsinálni,akkor már csak sikerül.pheco írta:Ha fősulin 3. felvételre sem sikerül teljesíteni a tárgyat, akkor ugyebár megszűnik a hallgatói jogviszony. Lehet írni dékáni kérelmet, amit általában megadnak. Viszont hallottam újrajelentkezésről is valamit. Ez hogy működik? Abban nincs semmi logika, hogy újrajelentkezek ugyanarra a szakra és ugyanúgy folytatom ősztől, mintha meg sem szüntették volna a jogviszonyt. Valaki tud erről pontosabban valamit?
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 15., csütörtök 20:03
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 15., csütörtök 20:00
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 15., csütörtök 19:59
HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. május 15., csütörtök 19:24
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 15., csütörtök 15:17
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 15., csütörtök 15:09
csak odaírtam alá hogy mi várható a képtől. ha csak úgy belinkelem hogy kép akkor meg az a baj.tubatibi írta:Mi nem tudtuk, hogy ezek vannak a bal oldali képeken.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 15., csütörtök 15:00
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. május 15., csütörtök 14:21
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 14., szerda 23:30
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. május 14., szerda 21:27
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem