Kommentáld a híreket
- Galacticos
Re: Kommentáld a híreket
sérült és műtik nem?
úgy átfognak minket baszni mint kakával és az ár is kb hasonló lesz.
úgy átfognak minket baszni mint kakával és az ár is kb hasonló lesz.
Párral alattad.csabi* írta:mi történt ?Csabi írta:Vidaaaaal, ide nekunk azonnal![]()

hehe írta:na, a juve kiemelten ragaszkodik pogbához, vidalért viszont hallgatnának meg ajánlatokat.
a barca és mi is jelentkeztünk, alexis sanchez vagy morata csökkentheti az árát.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Vidal akkor kellett volna mikor volt még Mourinho. Pepével, Arbeloával, Ramossal odaqrtak volna. Nem kicsit...akkor lett volna vidám el Classico!

"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
oda nem kell, minek? majd Bartra, Pique, Luiz(?), Masch megoldjaGT37 írta:Mangalát nehogy már elvigyétek, ő a miénk.Engem maximálisan meggyőzött azon a pár meccsen, amin láttam játszani.

Arbeloa ---> Napoli
Nacho Carvajal helyettese, középen is bármikor, baloson is bármikor játszatható!
középen Ramos, Pepe, Varane trió (utóbbi kettő sajnos így-úgy sérülékeny) és Mangala
balosra meg egyelőre maradjon csak Coe-Marci páros!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
csak úgy kíváncsiságból, a brazil keretből sorolj már fel nekem 10 ilyethehe írta: gyors, erős, robbanékony, übertehcnikás, okos

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
akkor varane lesz a helyén.Jim írta:kh-nak jó lenne Inigo Martinez a sociedadból
ha a jövőben távozik Pepe

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
kh-nak jó lenne Inigo Martinez a sociedadból
- hehe
rutinműtét volt állítólag.Donát írta:Vidal a műtét után nem lenne hatalmas lutri? Szerintem ezért nem ragaszkodik hozzá a Juve. Ő már nem kell ide, 2 éve kellett volna hozni.hehe írta:na, a juve kiemelten ragaszkodik pogbához, vidalért viszont hallgatnának meg ajánlatokat.
a barca és mi is jelentkeztünk, alexis sanchez vagy morata csökkentheti az árát.
ennyi erővel kedirával meg jesével azonnal bontanám a szerződést, mert nekik durva műtétjük volt.

Azért nem lábátültetése lesz, VB-n már simán focizgatni akar. De kötve hiszem, hogy tényleg eladná a Juve, és ő se akar váltani.Vidal a műtét után nem lenne hatalmas lutri? Szerintem ezért nem ragaszkodik hozzá a Juve. Ő már nem kell ide, 2 éve kellett volna hozni.
Ha szükségünk lenne khv-re, akkor abszolút menni kéne Mangalára, de jelen helyzetben tök felesleges. (persze kivéve, ha Varane elkzd sírni, és kiharcolja a távozását.)
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Mangalát nehogy már elvigyétek, ő a miénk.
Engem maximálisan meggyőzött azon a pár meccsen, amin láttam játszani.

Az ilyenek terén már amúgy is van tapasztalatunk.Anis írta:Jó szokás szerint Mangalánál is csak a 56,67% van a Portonál, a többi egy cégé!

-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Vidal a műtét után nem lenne hatalmas lutri? Szerintem ezért nem ragaszkodik hozzá a Juve. Ő már nem kell ide, 2 éve kellett volna hozni.hehe írta:na, a juve kiemelten ragaszkodik pogbához, vidalért viszont hallgatnának meg ajánlatokat.
- hehe
ja hogy középhátvéd.
get the fuck out, semmi szükség rá, azt hittem vkp vagy box2box, aki a makkján pörgeti, aztán 4 védő közt viszsaszerzi, megtartja és lebassza egy céronaldonak, hogy eltegye finoman kötőbe a kis szánalmas kapusnak.
ti meg itt jöttök ilyen noname lófasz középső védőkkel.
persze meg vegyünk még 2 szélsőt, mondjuk hozzuk vossza robbent meg még hazardot, hogy nehogy ne legyen meg a csapat fáradtság esetén.
get the fuck out, semmi szükség rá, azt hittem vkp vagy box2box, aki a makkján pörgeti, aztán 4 védő közt viszsaszerzi, megtartja és lebassza egy céronaldonak, hogy eltegye finoman kötőbe a kis szánalmas kapusnak.
ti meg itt jöttök ilyen noname lófasz középső védőkkel.
persze meg vegyünk még 2 szélsőt, mondjuk hozzuk vossza robbent meg még hazardot, hogy nehogy ne legyen meg a csapat fáradtság esetén.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
szerintem megőrültélhehe írta:ez a mangala ez vmi náci orvos, nem?![]()
sose hallottam róla, jófajta?
gyors, erős, robbanékony, übertehcnikás, okos?
ha ezek közül csak egyet nem teljesít, akkor nem kell, mert nem leszünk vele jobbak.

egyébként potenciális top3 khv szint a fazon amennyit láttam belőle, de nekem idén még nem kéne, jövőre esetleg. szerencsére a barca inkább luizt akarja úgy tűnik, ami nem is baj
Nem illik.
hehe írta:ez a mangala ez vmi náci orvos, nem?![]()
ha ezek közül csak egyet nem teljesít, akkor nem kell, mert nem leszünk vele jobbak.
Szerintem minden kritériumnak megfelel, sőt elég higgadt és jól tudja felhozni a labdákat.

Varane belsővédő párja a francia válogatottba, szóval az összhang is hamar meglenne.
Sajnos mindezt még csak a Porto-ban csinálja, szóval kitudja milyen mit művelne hétről,hétre az elitbe.

- hehe
ez a mangala ez vmi náci orvos, nem?

Az a helyzet, hogy én már jobban örülnék a Polipnak, mint a chilei-nek. 
Én kebeszott mód tudnék örülni Mangala barátomnak.
Szerintem Realista kominak is tetszik a franciasítás.
Azért Pepe se lesz már fiatalabb sokkal, szóval Mangala is játszana egy csomót, meg kérdés, hogy Varane milyen állapotban lesz....főleg, hogyha tud a baloson játszani, az nagyon nagyon jó.
Mangala-Pogba és utána felőlem jöhet egy Suárez.

Én kebeszott mód tudnék örülni Mangala barátomnak.

Szerintem Realista kominak is tetszik a franciasítás.

Azért Pepe se lesz már fiatalabb sokkal, szóval Mangala is játszana egy csomót, meg kérdés, hogy Varane milyen állapotban lesz....főleg, hogyha tud a baloson játszani, az nagyon nagyon jó.
Mangala-Pogba és utána felőlem jöhet egy Suárez.
- hehe
na, a juve kiemelten ragaszkodik pogbához, vidalért viszont hallgatnának meg ajánlatokat.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
hát én bekakilok ha ezért a két jómadárért kapnánk 60at összesen, már az 50et is aláírnámh3x0r írta: Szerintem nagyjabol kijonne Khedira + Morata arabol. (amennyiben igazak a hirek hogy Khedira 40, Morata 20)
Mangala meg top khv lehet, de most minek, a mostani négyesünk fullos, bár Varane kis kérdőjel mit és mennyit fog bírni hosszabb távon
Nem illik.