VB - 2014
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: VB - 2014
nincs kedvenc csapatom
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csabi* 2014. május 14., szerda 21:19-kor.

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
hollandok?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torjack 2014. május 14., szerda 21:18-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Pedig akartam őketGalacticos írta:de miért pont portugáliát hagytátok ki?
rájuk nyomnának a legtöbben.![]()
aki meg angliára szavaz, azt bannold légyszi, köszi.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
de miért pont portugáliát hagytátok ki?
rájuk nyomnának a legtöbben.
rájuk nyomnának a legtöbben.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én is így gondoltam

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
brazil,spanyol,német,olasz,francia,angol,holland,portugál,argentín,egyéb. meg is vanRealista24 írta:10 válaszlehetőséget lehet megadni. Így necces lenne, de tehetünk egy próbát.egyébként nem lesz valamilyen "kinek szurkolsz a vébén" szavazás ?

9 favorit + egy "egyéb" vagy "másnak" lehetőség.Realista24 írta:10 válaszlehetőséget lehet megadni. Így necces lenne, de tehetünk egy próbát.egyébként nem lesz valamilyen "kinek szurkolsz a vébén" szavazás ?
szívesen!

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
10 válaszlehetőséget lehet megadni. Így necces lenne, de tehetünk egy próbát.egyébként nem lesz valamilyen "kinek szurkolsz a vébén" szavazás ?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hú, nem vagyok egyedül.Nem szeretem a portugálokat.

egyébként nem lesz valamilyen "kinek szurkolsz a vébén" szavazás ?
kíváncsi lennék az arányokra.
egyébként az se rossz, ha valaki full pártatlanul nézi a vébét.
én ha valamilyen meccs elé ülök be, szinte mindig azon kapom magam, hogy inkább a kisebb csapatért szorítok.
Nem szeretem a portugálokat.Remy írta:Portugálok, Belgák?
Belgium... Az még sem egy nagy csapat.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Portugálok, Belgák?Sierra írta:Úgy látom egyedül vagyok azzal, hogy egyáltalán nem hoz lázba a vb...
Mondjuk úgy nehéz is, hogy nincs kinek szurkolni.. 2010-ig csak a spanyoloknak szorítottam a Real miatt, de sajna túl nagy divat lett, ráadásul szar focit is tolnak. A 12-es eb-n már csak éppen hogy szurkoltam nekik, idén meg pont leszarom hol végeznek.A többi válogatottban meg nincs mit szeretni.
És nyerőR.M.C.F írta:A francia keret azért ütős......

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Úgy látom egyedül vagyok azzal, hogy egyáltalán nem hoz lázba a vb... 
Mondjuk úgy nehéz is, hogy nincs kinek szurkolni.. 2010-ig csak a spanyoloknak szorítottam a Real miatt, de sajna túl nagy divat lett, ráadásul szar focit is tolnak. A 12-es eb-n már csak éppen hogy szurkoltam nekik, idén meg pont leszarom hol végeznek.A többi válogatottban meg nincs mit szeretni.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A francia keret azért ütős......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
2010-estén bírtam, mondjuk lehet azért mert szereztünk egy félig-meddig elhagyatott helyet ahol mindig közösen néztük a haverokkal a meccset.
De a spanyolok meccseit a hollandok és a németek ellen bírtam, azért voltak ott helyzetek, meg favágó dejongot is ki lehetett volna állítani csak ez a "csakpasszolgatnak" duma is nagy divat lett mára.
Amúgy a holland-német kettőstől hányni tudtam volna, ilyen vanbronckhorst, robben, sneijder, de jong, fánpörszi, huntelaar, kuyt, bulárúz, felszopkodott özil, khedira, klose, meg a többi...

De a spanyolok meccseit a hollandok és a németek ellen bírtam, azért voltak ott helyzetek, meg favágó dejongot is ki lehetett volna állítani csak ez a "csakpasszolgatnak" duma is nagy divat lett mára.
Amúgy a holland-német kettőstől hányni tudtam volna, ilyen vanbronckhorst, robben, sneijder, de jong, fánpörszi, huntelaar, kuyt, bulárúz, felszopkodott özil, khedira, klose, meg a többi...

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
alexoxladjackoxi írta:Ha ez a van Haal 5 védővel akar játszani, akkor tényleg nem 100-as. A csapat leggyengébb pontja a védelem, erre fel arra építi fel a csapatot...
Azért érdemes tisztában is lenni az 5 védős védekezés előnyeivel is.Az támadásban plusz 2 főt jelent(mindkét szélső megy fel akár vonalig).Védekezésben plusz 1 főt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ennyi? ENNYI???? azért nem volt olyan szar. ez pl örökké megmarad bennem.: https://www.youtube.com/watch?v=YpXN8BvGp_o2010-es nem indult szerintem rosszul, a zenéje pl. nagyon király hangulatot varázsolt... meg Tshabalala dugója a nyitómeccsenAztán ennyi.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Ha ez a van Haal 5 védővel akar játszani, akkor tényleg nem 100-as. A csapat leggyengébb pontja a védelem, erre fel arra építi fel a csapatot...

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
2010-es nem indult szerintem rosszul, a zenéje pl. nagyon király hangulatot varázsolt... meg Tshabalala dugója a nyitómeccsen
Aztán ennyi.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért kicsit vicces, hogy papíron simán EB győztesnek kellene lennie Figonak és CR-nek is, de nem... jönnek a görögök... a GÖRÖGÖK, és nyernek egy EB-t...nmate írta:Görögöket mennyire utáltam. Majdnem szétkaptam a CR17 portugál mezem. Igen, olyanom is voltFerencváros írta:2004

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
hangulatban is egészen más volt, mint pl az előző..oké fiatalabbak voltunk, nagyobb újdonság volt, de a 2010-es az szörnyű voltnmate írta:Persze, nem is ezt mondtam. Nem tom amúgy, én szerettem azt a VB-t. Brazilok pl. Costa Rica, törökök, angolok ellen jó partikat hoztak. Koreaiak meg idegesítőek voltak, de izgalmas meccseket nyomtak végig.
meg hát azért érdemes megnézni pár keretet, olaszoknál kik voltak a csatárok, argentín csapat, brazilok, spanyolok sem kutyaütők voltak.. nem szeretem a régen jobb volt minden dumákat, de a vb-re igaz

Nem illik.