Nekem is van egy ilyen megérzésem.amúgy szerintem nálunk fog kikötni.

Szerintem amúgy nem a pénz fog dönteni a választásában.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 25., szombat 15:30
Nekem is van egy ilyen megérzésem.amúgy szerintem nálunk fog kikötni.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 25., szombat 15:27
Igen, ezért gondolom jobbnak a Barca ajánlatát.reklámbevételei igencsak megugranak és tőlünk csak a felét kapná.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 25., szombat 15:27
nem.hala_madrid írta:Srácok Neymar aláírt a Barcához, ez hivatalos ?
HozzászólásSzerző: realee » 2013. május 25., szombat 15:26
HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2013. május 25., szombat 15:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 25., szombat 15:18
Mondasz valamit...lehetséges. Így mondjuk érthetőbb is az érdeklődésünk.Tehát 11+4 vs. 7+8? Lehet én néztem be csúnyán.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 25., szombat 15:13
Nem 8 millió a teljes bevétele?Real 11 millió +50%, ami szerintük 8 milliót jelent.
Barca meg ugye 7 millió + 100%, ami ez esetben 16ot jelent.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 25., szombat 15:11
Ha ez így van, akkor az érdeklődésünk egy jó nagy alibi így a választások előtt.Realista24 írta:A Punto Pelota szerint:
Real 11 millió +50%, ami szerintük 8 milliót jelent.
Barca meg ugye 7 millió + 100%, ami ez esetben 16ot jelent.
4 millió...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 25., szombat 15:02
HozzászólásSzerző: realee » 2013. május 25., szombat 14:54
HozzászólásSzerző: rm22 » 2013. május 25., szombat 14:54
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2013. május 25., szombat 14:52
Naneeee...Ezt nem engedheti a vezetőség. Ha elengedik Varane-t és Modricot a Chelseahez, Khedirával pedig hosszabbítanak,akkor a vezetőség kezdheti megásni a saját sírjátszombat, 14:47
A Chelsea kész ajánlatot tenni a Real Madridnak Raphael Varane-ért. A Daily Express szerint széles körben arra számítanak, hogy José Mourinho a következő hetekben visszatér a Stamford Bridgere, és Varane lehet az a játékos aki követi őt a Chelseahez. Tudvalévő, hogy Mourinho nagy csodálója Varane-nak és lenyűgözte edzőjét jelenlegi formájával, és a fiatal francia meghálálta a bizalmat a távozó portugál edzőnek.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 25., szombat 14:48
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 25., szombat 14:46
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2013. május 25., szombat 14:45
Akkor most két lehetőség van...Sami Khedira iránt több európai élcsapat is érdeklődik, írja a Marca. A Real Madrid vezetősége ezért úgy gondolja, hogy meg kell újítani a szerződését, ami egyben hosszabbítást és fizetésemelést is jelent. A német játékos tegnap járt a Bernabéuban, hogy egyeztessen a klub képviselőivel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 25., szombat 14:39
>>>Ilyen amúgy a mesében nincs. Már írtam korábban, hogy a keretben elférne akár, de minek hosszabbítani vele? Ez egyértelműen annak a jele, hogy meg vannak vele elégedve. Nonszensz a dolog teljesen.
Én ezt már komolyan nem hiszem el.Sami Khedira iránt több európai élcsapat is érdeklődik, írja a Marca. A Real Madrid vezetősége ezért úgy gondolja, hogy meg kell újítani a szerződését, ami egyben hosszabbítást és fizetésemelést is jelent. A német játékos tegnap járt a Bernabéuban, hogy egyeztessen a klub képviselőivel.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 25., szombat 14:31
A Marca szerint pénteken a Bernabeuban járt Sami Khedira képviselője, és a tervek szerint napokon belül meghosszabbítják a 2015-ben lejáró szerződését.
Igen, mióta a Verrattis dolog csitult Ancelotti állítólagos ígérete miatt, illetve annyit nem fogunk fizetni Vidalért, amennyiért elgondolkodna a Juve, én is kezdek beletörődni, hogy egy Casemiro, Kondogbia pakkal le lesz rendezve a középpálya közepe. Szomorú, hogy megint egy szakmai baklövés miatt nem reménykedhetek komolyan a BL-t illetően. Támadó igazolások ide vagy oda.Mondtam, hogy nem lesz itt semmi Vidal meg Verratti. Marad a jó öreg Alonso-Khedira páros, max még valami nímand jön a létszám miatt.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 25., szombat 14:27
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 25., szombat 14:25
RaúlRealMadrid írta:A Marca szerint pénteken a Bernabeuban járt Sami Khedira képviselője, és a tervek szerint napokon belül meghosszabbítják a 2015-ben lejáró szerződését.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 25., szombat 14:23
RaúlRealMadrid írta:A Marca szerint pénteken a Bernabeuban járt Sami Khedira képviselője, és a tervek szerint napokon belül meghosszabbítják a 2015-ben lejáró szerződését.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 80 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem