VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 14., szerda 15:54

Egyébként én máshogy látom Hollandia helyzetét. Szerintem sok-sok fiatal, kiéhezett, bizonyítási vágytól fűtött játék, nagyon nyomni, és hajtani fog, kiegészülve néhány rutinosabb rókával. Persze nyilván már a jövőt építik, de én most sem zárnám ki a legjobb négyet. Főleg, ha nem jönnek szembe a brazilok :mrgreen:
jó de azt mondjátok meg, hogy van-e köztük olyan, aki übertechnikás, robbanékony, gyors, erős, fineszes, okos?
vagy kivisznek 20 darab kuyt-klónt, akkor hiába éhesek meg szépek :lol:
Kép
Kép
Kép

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. május 14., szerda 15:51

Toti írta:
hehe írta:pedig hogy elfolytál a spanyoloktól éveken keresztül :lol: :lol: :lol:
holott már előtte is színtelen szagtalan volt az egész, a többi csapat gyengesége és úgy általában az egész világon a játékosok minőségének jelentős viszsaesése, a régi zsenik kiöregedése folytán szarrá tudták nyerni magukat.
többet nem lesz ilyen.
nekem sem tetszik amit a spanyolok tolnak, egyáltalán nem..
de ne kelljen már megmagyarázni egy eb - vb - eb kombót 6 év alatt amit összehoztak. nem egyedül indultak a tornán, mindenki előtt ott volt a lehetőség, h összehozzanak egy olyan csapatot, keretet, amely képes megnyerni egy tornát, amihez, mint utólag kiderült az elmúlt 3 világversenyen az kellett, h a spanyolokat legyőzzék. ez nem jött össze és pont. ilyen egyszerű a történet. ha elkezdenénk visszanézni minden vbt ebt sose érnénk a magyarázkodások végére.

mondom mindezt úgy, h én is spanyol párti voltam, legfőképp a realosok miatt nyílván. de amit vdb művel ezzel az unalmas sablon tikigagyi taktikával az nekem sem szimpatikus. és azt is elhiszem, mert láttam, h a 2010-es vb egy bűn volt. de ez van, a spanyolok nyertek és kész.

itt a lehetőség megint mindenki előtt.
én személy szerint a portugálok minél tovább meneteléséért fogok szurkolni.
Mondjuk ha a partjelzőnek lett volna szeme, a Portugálok kiverték volna őket.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. május 14., szerda 15:49

@Ferencváros: Janmaatról tudom, hogy ügyes hátvéd. Én már 14 éve a hollandokért szorítok, nem is nagyon fog ez változni.

Louis van Gaal kijelölte a bő 30 fős vb-keretet, mely később 23 fősre fog szűkülni. A kimaradók akik az elmúlt években kerettagok voltak az Oranjéban: Stekelenburg, Vermeer, van der Wiel (talán a legnagyobb meglepetés), van Rhijn, Heitinga,Bruma, Mathijsen, Douglas, Van Dijk, Pieters, Emanuelson, Schaars, Anita, Maher, S.de Jong, Klaassen, Pröpper, van Ginkel, Narsingh, Schaken, Afellay, Elia, O. John, van Wolfswinkel, Dost, L. de Jong, Castaignos. És akik sérülés miatt nem lehetnek ott Brazíliában: Strootman és Willems. - oranje blog facebook.

Egy pár ezek közül elfért volna talán. Bruma hogy muzsikál amúgy?
"And my heart will leave you never."

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. május 14., szerda 15:43

messideco: nem tudom, hogy nézed-e a holland bajnokságot, vagy csak a válogatottat követed, de hidd el, a Janmaat-Martins Indi páros nem lesz rossz a szélen. Janmaatért már bejelentkezett több nagy csapat is, köztük az Arsenal is. Illetve azért Blind sem rossz.
A kapuba meg szerintem egyértelműen Cillessen kezd :mrgreen:

A védelembe nem tudom, hogy Blind mellé kit tennék be, de Vrij nem produkált rossz szezont.

Középpályát érzem most gyengének, a de Jong-sneijder-VdV hármasnak utolsó lehetősége lehet ez a VB. Remélem nem fog kezdeni mind a három egyszerre, de Jong helyére simán mehetne Claise, vagy de Guzman. Vilhena remélem kap majd lehetőséget, az egyik legtehetségesebb holland. :)

Támadósorba én Boetiust nem vittem volna el, bár a bő keretbe belefér, viszont Kuyttal együtt hazaküldeném :D Lens nem tudom mit produkált a Kijevbe, a PSV-be nem tolta rosszul tavaly. van Persienek sem volt valami jó szezonja.

Egyébként én máshogy látom Hollandia helyzetét. Szerintem sok-sok fiatal, kiéhezett, bizonyítási vágytól fűtött játék, nagyon nyomni, és hajtani fog, kiegészülve néhány rutinosabb rókával. Persze nyilván már a jövőt építik, de én most sem zárnám ki a legjobb négyet. Főleg, ha nem jönnek szembe a brazilok :mrgreen:

Mindig is szerettem a holland bajnokságot, de a válogatottat utáltam. Viszont a bajnokságból a Feyenoordnak szurkolok, tehát elég szimpatikus csapat lett :mrgreen:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. május 14., szerda 15:07

Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy Hollandia célja ezen a tornán a fiatalok még jobb beépítése és ezáltal a tapasztalatszerzés (mondjuk ettől függetlenül megnyerik :mrgreen: ). Sajnos, ebben a keretben max. nyolcaddöntő lehet, bármilyen rosszul esik leírni, a csoportból is nehéz lesz a továbbjutás, utána meg nagy valószínűséggel jönnek a brazilok... Kissé a 2010-es csapatra hasonlítom őket, amikor ugye előzetes magas elvárások nélkül, meccsről meccsre játszott a csapat és menetelt a döntőig, ahol a hosszabbításban kapott ki. Aztán ugye a 12-es Eb-n már mindenki az esélyesek között emlegette a válogatottat, jogosan. A változatosság kedvéért a halálcsoport ismét kijutott a németalföldieknek, így 0 pontos kiesés lett a vége...

Van Gaal érzésem szerint az utódjának már egy félig-meddig kész keretet próbál összehozni, akinek fő feladata majd az lesz, hogy leváltsa a már 6-8 éve alapembernek számító Robben-Sneijder-Rvp-Kuyt-van der Vaart fogatot, és ezért építette be pl. (Clasie, Depay, Boetius, Quinci Promes), kiegészülve Maherrel, van Ginkellel vagy a sérült Strootmannal. Ezt a váltást jelzi pl. hogy a 2010-es ezüstérmes csapatból 6 tag van az idei keretben.

Posztonként lebontva: kapusok:
Itt talán papírforma volt, Stekelenburgot kihagyta a kieső Fulhamból a kapitány, a többi négy közül nem tudnám megjósolni melyik három fog utazni, a kezdőkapus személyét főleg nem. Sanszos, hogy Zoet marad le végül.

védők:
Sajnos a hollandok Akhilesz-sarka már jó pár éve, évtizede is akár a védelem, hiába voltak olyanok, mint Reiziger, Stam, de Boer, akkor sem számított acélosnak, most meg főleg nem. 2 éve még a van der Wiel - Pieters szélsőhátvéd párosban bíztam, hogy évekig megoldhatják a védelem két oldalát, de azonban egyik egy kevésbé sikeres átigazolás, másik a sorozatos sérülések miatt nem tagja az Oranje keretének. Egy ilyen kezdősorra tippelnék: Janmaat - Indi - Rekik - Blind. Alapjáraton Vlaar lenne ott középen, de az Aston Villaaban nem igazán brillírozott ebben a szezonban, míg Verhaeghről és Kongoloról nem nagyon tudok véleményt formálni.
Mindegy végül is, csak ne menjen el meccs rajtuk :(

középpálya:
van Gaal állítása szerint a holland foci klasszikusához, a 4-3-3-hoz fog ragaszkodni, illetve van der Vaart és Sneijder nem fog egyszerre pályán lenni (mint ahogy nagy eséllyel Rvp és Huntelaar sem). Ennek függvényében talán Nigel de Jong és Sneijder helye biztos a kezdőben, a szabad harmadik helyre pályázik szerintem Wijnaldum, a PSV csapatkapitánya és Jonathan de Guzman, Fer kerettagságában nem vagyok teljesen biztos. (majd Victor esetleg megcáfol)

csatárok:
A középcsatár nagy eséllyel van Persie lesz, bár elvetemült terveim között szerepelne egy Rvp balon, Huntelaar centerként variáció, de aligha van esélye ennek. Robben helye is bérelt a kezdőben valószínűleg, míg a baloldali támadó szerintem jobb forma alapján fog kikerülni Lens és Depay között.

Az 5-3-2-es rendszer szerintem abszolút kivitelezhetetlen lenne, bár a legújabb hírek szerint van Gaal azt tervezi, sőt ki is jelentette. :hmmm: Minőségi balszélső hiánya miatt, lásd fenn, illetve szeretne három kreatív labdarúgót is egyszerre a pályán látni. Na, de erre varjunk gombot akkor most. Az RvP-Huntealaar csatárpáros még mindig álmaim része, de akkor így Robbennek kellene nagyon hátravontan szerepelnie.
Vorm - Janmaat,Indi,Rekik,Blind- de Jong- Sneijder,van der Vaart,Robben- Huntelaar,Rvp, nem elképzelhetetlen, így akkor Sneijder vagy van der Vaart ki fog húzodni balra. :hmmm: Meg tudja az öreg keverni rendesen a lapokat, vagy az sem elképzelhetetlen, hogy Sneijder fog egészen a csatár mögött szerepelni, de Jong - Robben, van der Vaart, Lens- Sneijder - Rvp féle kombinációban. Szerintem a három belső védő használata kevésbé indokolt, de majd esetleg valaki megcáfolhat.

Érdekes kérdések merülnek fel, szerintem a felkészülés során sok mindenre választ kapunk majd.
"And my heart will leave you never."

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 14., szerda 14:34

hehe írta:pedig hogy elfolytál a spanyoloktól éveken keresztül :lol: :lol: :lol:
holott már előtte is színtelen szagtalan volt az egész, a többi csapat gyengesége és úgy általában az egész világon a játékosok minőségének jelentős viszsaesése, a régi zsenik kiöregedése folytán szarrá tudták nyerni magukat.
többet nem lesz ilyen.
nekem sem tetszik amit a spanyolok tolnak, egyáltalán nem..
de ne kelljen már megmagyarázni egy eb - vb - eb kombót 6 év alatt amit összehoztak. nem egyedül indultak a tornán, mindenki előtt ott volt a lehetőség, h összehozzanak egy olyan csapatot, keretet, amely képes megnyerni egy tornát, amihez, mint utólag kiderült az elmúlt 3 világversenyen az kellett, h a spanyolokat legyőzzék. ez nem jött össze és pont. ilyen egyszerű a történet. ha elkezdenénk visszanézni minden vbt ebt sose érnénk a magyarázkodások végére.

mondom mindezt úgy, h én is spanyol párti voltam, legfőképp a realosok miatt nyílván. de amit vdb művel ezzel az unalmas sablon tikigagyi taktikával az nekem sem szimpatikus. és azt is elhiszem, mert láttam, h a 2010-es vb egy bűn volt. de ez van, a spanyolok nyertek és kész.

itt a lehetőség megint mindenki előtt.
én személy szerint a portugálok minél tovább meneteléséért fogok szurkolni.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 14., szerda 13:19

olyan nincs, hogy egy brazil válogatott úgy nyer vébét, hogy nézhetetlen és lófasz spanyolsablon a játékuk.
eleve kizárja egymást a két dolog.
Kép
Kép
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 14., szerda 11:55

hehe írta:
R.M.C.F írta:hehe: nincs igazad. Nem azért voltak jobbak a spanyolok.
hát ha végignézed pl a 2010-es vébén a kereteket, a szánalmasnál egy hajszállal jobb, a spanyolok meg a sablon betanult szarjukkal, amit amúgy 50 év után hoztak elő megint a világ futballjába, mindenkit megvertek kemény 1:0-ákkal.
bámulatos. :lol:
Ezt írtad...
hehe írta: kell az a hatodik. bármi áron. :mrgreen:
Tehát, ha merő véletlenségből, szenvedős 1-0-ás meccseket toltok és úgy nyertek, akkor bánatodban leiszod magad, mert ez nem foci, ez szar, ez kell a fenének. De végül nyertek egy VB-t...

Nekem se tetszett, de nyertek, és ez a lényeg. Még mindig gólra játsszák a focit, és nem szépségre.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 14., szerda 11:48

R.M.C.F írta:hehe: nincs igazad. Nem azért voltak jobbak a spanyolok.
hát ha végignézed pl a 2010-es vébén a kereteket, a szánalmasnál egy hajszállal jobb, a spanyolok meg a sablon betanult szarjukkal, amit amúgy 50 év után hoztak elő megint a világ futballjába, mindenkit megvertek kemény 1:0-ákkal.
bámulatos. :lol:
Kép
Kép
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 14., szerda 11:28

hehe: nincs igazad. Nem azért voltak jobbak a spanyolok.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. május 14., szerda 10:38

hehe írta:
ja, úgy hallottam a fifa már szervezi a megbeszéléseket a bíróknak, hogy hogy kell fújni. sadly, ez sem lesz elég. :-(
helyes :mrgreen:

olyan szintű csalásokat akarok, mint amit a délkoreaiaknak nyomtak 2002-ben :lol: :D

kell az a hatodik. bármi áron. :mrgreen:
máshogy úgysem fog menni
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 14., szerda 10:22

ja, úgy hallottam a fifa már szervezi a megbeszéléseket a bíróknak, hogy hogy kell fújni. sadly, ez sem lesz elég. :-(
helyes :mrgreen:

olyan szintű csalásokat akarok, mint amit a délkoreaiaknak nyomtak 2002-ben :lol: :D

kell az a hatodik. bármi áron. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 14., szerda 9:58

hehe kibaszott nyugodt, mert tudja, hogy le van már zongorázva a vébégyőzelem a haverokkal.

a franciáknál meg nasri mellőzése egyáltalán nem lep meg. a cityben egy csere, ezen kívül nagyképű és önző. azt hitte alanyi jogon jár neki a hely. hát nem.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 14., szerda 9:30

R.M.C.F írta:
messideco írta:Már várom a holland keretet, annyit fogok írni, hogy bannak kell kitessékeljetek majd :)

Full közömbös lett a spanyol csapat, a barcások miatt nem antipatikusak csak.
pedig ők a fő oka a szìntelen szagtalan focinak......átütő erő nincs messi nélkül csak mintha szàrazon s@@@be...menni megy...csak szar mindenkinek.
pedig hogy elfolytál a spanyoloktól éveken keresztül :lol: :lol: :lol:
többet nem lesz ilyen.
Kép
Kép
Kép

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 14., szerda 6:59

ziro4vr írta:
Remy írta: De lehet, hogy többet fog még így is futni, mint bármelyik másik holland :mrgreen:
Cruyff, Van Basten, Bergkamp..kik ezek, mikor itt van a warrior

1:07 :lol: :lol: az a futás az igen
azért érdemes volt megnèzni. :)

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 14., szerda 6:52

messideco írta:Már várom a holland keretet, annyit fogok írni, hogy bannak kell kitessékeljetek majd :)

Full közömbös lett a spanyol csapat, a barcások miatt nem antipatikusak csak.
pedig ők a fő oka a szìntelen szagtalan focinak......átütő erő nincs messi nélkül csak mintha szàrazon s@@@be...menni megy...csak szar mindenkinek.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 14., szerda 1:19

Átolvastam az egész napi termést, hát rendesen meghoztátok a kedvemet.
Minden egyes világeseményt végignéztem a 2004-es EB óta, mindegyik örökre az emlékeimben marad, az a 2002-es VB, amikor először láttam a Fenomént a döntőben, az a brazil csapat... 2004-ben a portugáloknak szurkoltam, feltűnt időközben a fiatal CR, akit itt láttam először, Figo az első, és egyetlen szeretett klubcsapatomban tolt + az a görög válogatott... :vivo: A német válogatott teljesítménye nem ugrik be, csak a szomszéd Ferit kapcsolata ekkor romlott meg igazán az asszonnyal, nagyon-nagy német drukker, kiakarta vágni a tévét az ablakon, de nem sikerült a hosszabbító és az antenna miatt. :lol:
2006-ban több szimpatikus csapat is volt, a Real Madrid miatt főleg a spanyoloknak szorítottam, a franciák játéka tetszett még meg időközben, a mezük is nagyon szép volt, Zidane tanárian nyomta végig (láttam az utolsó Bernabéuban lejátszott meccsét :'( ), milyen kár azért a döntőért. :/ A braziloknál lőtt néhány gólt a Fenomén, ott volt Dinho, Cafú, RC, Kaká, de tudtam, hogy ez az utolsó esélyük legtöbbjüknek, picit szomorú voltam, hogy összejött a francia-brazil meccs, amit Zizou ott is leművelt... Spanyol, francia, ukrán/brazil/német sorrendem volt tehát, amikor Zidane elintézte a spanyolokat, melléjük álltam a végéig. Németek nagyon jól kezdték, Kahn miatt elégedetlenkedtem csupán, olyan volt, mintha hirtelen jött volna a Casillas/López csere, sérülés, minden nélkül. Jó volt az egésznek a hangulata, minden egyes meccset láttam, szorítottam a házigazda németeknek is, 8 év telt el..
2008-ban már természetesen ment a Viva Espana, a 2006/2007-es szezonban és a következőben is minden egyes Real Madrid bajnokit láttam, így a kezdetektől nekik szorítottam minden erőmmel. Külön táblázatom is volt minden meccsről, gólszerzőkről, lapokról, internet nem volt, a jobb kezem 20 napig be volt gipszelve, így bal kézzel vezettem mindent 13. után. Taroltak Aragonés fiai, élmény volt nézni ezeket a meccseket, Isten nyugasztalja, gracias! :salute:
2010-2012 pedig friss emlékek, a kedvenceim behúzták mindkettőt. :)

Elnézést, lehet nem érdekel senkit, de leírtam nagyjából a fontos dolgokat, amelyeket átéltem ezekben az időkben, a 2002-es Világbajnokságról már írtam bővebben nem egyszer, köszönöm édesapámnak, hogy rám erőltette azt a finálét, és láthattam Ronaldót, egy óra sem telt el a trófea átvétele után, már nekem is olyan frizum volt. :D

Nagyon várom már, hogy elkezdődjön, remélem sikerül úgy alakítani a dolgaimat, hogy az összes meccset láthassam, ez a nyár is a fociról fog szólni végre, Viva Espana! :)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 14., szerda 0:49

Még mindig az edző mondja meg mit kell csinálni, ha a játékos nem engedelmeskedik: pápá. Tevez és Nasri esetében is vannak a posztjukon olyan jó játékosok, mint ők. Szóval inkább nekik kéne befogni, fejet hajtani aztán dolgozni, mert nem mindenki juthat ki a VB-re. Szánalmas mit meg nem engedhetnek maguknak, ezek az elvileg profi játékosok, pláne, hogy a nemzetükről van szó.

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. május 14., szerda 0:42

Én Tevezről is olvastam, valaki szintén ezt írta, hogy nem szereti a góré, meg hogy magatartásbeli problémák, mittudomén. Nevetséges h 2014-ben ez dönt egy VB keretről. Kicsit nem ártana komolyabban hozzáállni a dolgokhoz, kedves kapitányok. Mert ez óvodás szint. Annál Nasri és Tevez is sokkal jobb játékos minthogy ne hívjam be, mert nem tetszik a pofájuk. NAsri nálam kezdő lenne, by the way.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 14., szerda 0:19

Ahogy irtam elvileg Nasri kihagyasa magatartas beli problema.(nem birja a padot pedig lehet h ott lenne alapba)

Tevez( es Pastore) kihagyasa hiba. Di Santo :DDDD Nalam kpn amugy Enzo Perez kezdene :) jo idenye volt,sztem korrekt jatekos. Perez-Masch-DM
De azt kell mondjam h meg lehet h Cambiasso is elferne kpn :D (ha nem is kezdoben)
Romerot elmeny lesz nezni.

Rej,az hogy egy bajnokit jatszott ott is tartalek volt,az nem ertelmes. :P bocs. Most akkor jatszott vagy nem? :) (gondolom utobbi)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Vissza: