Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Öröm lesz végignézni ahogy kettétörik a karrierje a Barcában
de nem is baj, inkább örülök hogy nem ide jön!

-
- Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondasz valamit...lehetséges. Így mondjuk érthetőbb is az érdeklődésünk.Tehát 11+4 vs. 7+8? Lehet én néztem be csúnyán.
15 vs 15
Már csak akkor az kavarhat be, hogy volt egy olyan hír, hogy ha Európába igazol, akkor a reklámbevételei igencsak megugranak és tőlünk csak a felét kapná.
A főszponzorok: Nike, Red Bull, Panasonic, Banco Santander, Volkswagen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Nem 8 millió a teljes bevétele?Real 11 millió +50%, ami szerintük 8 milliót jelent.
Barca meg ugye 7 millió + 100%, ami ez esetben 16ot jelent.
Tehát 11+4 vs. 7+8? Lehet én néztem be csúnyán.
Amúgy pénzügyi szempontból a Barca ajánlata szerintem jobb. Európába költözésével emelkedni fognak a szponzori pénzei, új szerződéseket is biztosan kap egy élklub játékosaként, így többet ér az 50%, mint a nettó 4 milla +.
Még ilyen szempontból is a Barca a jövedelmezőbb.
hacsak nem igaz véletlen, hogy mi is csak 30%-ot szeretnénk, míg a Barca 20-at.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ha ez így van, akkor az érdeklődésünk egy jó nagy alibi így a választások előtt.Realista24 írta:A Punto Pelota szerint:
Real 11 millió +50%, ami szerintük 8 milliót jelent.
4 millió...
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Punto Pelota szerint:
4 millió...
4 millió...

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Raúl
Khm. Kövezzetek meg, de szerintem Khedira nem olyan szar játékos (én is utálom...), egy 3 középpályás rendszerben simán lehetne neki helyet találni, mert sokat fut, hajt, rombol (sikeresen vagy nem, az más kérdés), ha leszoktatjuk az előrefutásairól akkor egy "jó" játékost kaphatnánk. Illetve a sebességével sem lenne gond, ha nem egy még nála is 1000x lassabb Xabi Alonso lenne a párja a középpályán. Szóval én Xabi-t eladnám, hoznék valami jó középpályást a helyére (akár Sahin is játszhatna, bár Gündogan lenne a legjobb) és így képzelném el a középpályánkat:
----Khedira----
Modric---új igazolás
----Khedira----
Modric---új igazolás
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Naneeee...Ezt nem engedheti a vezetőség. Ha elengedik Varane-t és Modricot a Chelseahez, Khedirával pedig hosszabbítanak,akkor a vezetőség kezdheti megásni a saját sírjátszombat, 14:47
A Chelsea kész ajánlatot tenni a Real Madridnak Raphael Varane-ért. A Daily Express szerint széles körben arra számítanak, hogy José Mourinho a következő hetekben visszatér a Stamford Bridgere, és Varane lehet az a játékos aki követi őt a Chelseahez. Tudvalévő, hogy Mourinho nagy csodálója Varane-nak és lenyűgözte edzőjét jelenlegi formájával, és a fiatal francia meghálálta a bizalmat a távozó portugál edzőnek.

- ateeemadrid
a világ szégyene lesz, ha ezzel a senkiházi favágóval képesek leszünk szerződést hosszabbítani... egyszerűen nem hiszem el... nálam Perez és az egész vezetőség eláshatja magát, ha jövőre is a Khedira - Xabi duóval vágunk neki a szezonnak.
és akkor itt lehet leszállni Joséról hogy mit lát Khedirában mert sajnos a vezetőség is látszik meg van vele elégedve. az egész úgy szar ahogy van. spanyol közönség sem küldené el ha jól emlékszem. csak ancselottiban lehet bízni hogy ő nem lát benne semmit és padoztatja.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Akkor most két lehetőség van...Sami Khedira iránt több európai élcsapat is érdeklődik, írja a Marca. A Real Madrid vezetősége ezért úgy gondolja, hogy meg kell újítani a szerződését, ami egyben hosszabbítást és fizetésemelést is jelent. A német játékos tegnap járt a Bernabéuban, hogy egyeztessen a klub képviselőivel.
1. Az európai élcsapatoknál mindenki vak és nem ért a focihoz...
2. Mi a fórumon nem értünk a focihoz és a tunisz herceg egy meg nem értett tehetség. Ha eladjuk,az meg akkora károkat fog okozni,mint anno Makelele eladása

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
>>>Ilyen amúgy a mesében nincs. Már írtam korábban, hogy a keretben elférne akár, de minek hosszabbítani vele? Ez egyértelműen annak a jele, hogy meg vannak vele elégedve. Nonszensz a dolog teljesen.
Én ezt már komolyan nem hiszem el.Sami Khedira iránt több európai élcsapat is érdeklődik, írja a Marca. A Real Madrid vezetősége ezért úgy gondolja, hogy meg kell újítani a szerződését, ami egyben hosszabbítást és fizetésemelést is jelent. A német játékos tegnap járt a Bernabéuban, hogy egyeztessen a klub képviselőivel.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
A Marca szerint pénteken a Bernabeuban járt Sami Khedira képviselője, és a tervek szerint napokon belül meghosszabbítják a 2015-ben lejáró szerződését.
Ilyen amúgy a mesében nincs. Már írtam korábban, hogy a keretben elférne akár, de minek hosszabbítani vele? Ez egyértelműen annak a jele, hogy meg vannak vele elégedve. Nonszensz a dolog teljesen.
Az eladását azért fontolnám meg, mert most még talán jó áron lehetne elpasszolni viszonylag, 18-20 millió körül. Ebből el lehet hozni talán a Casemiro, Kondogbia kettőst szűken, kis kiegészítéssel. Nem azért mert Ők olyan, hű de nagyon jók, de rosszabbak sem lennének szerintem, illetve mennyiségben, variációs lehetőségek terén előre lépnénk.
Így a kezdőbe kellene hozni egy komolyabb kalibert, komolyabb pénzért Alonso és Modric társának. Vidal/Verratti/Pogba szintű emberre gondolok.
Számomra felfoghatatlan ez, hogy senki nem látja, hogy nem kompatibilis a spanyol focival, illetve a Real szurkolók elvárásaival az ember.
Ma meg abszolút feladtam a reményt Neymarra. Addig láttam esélyt az idejövetelére, amíg a Santos nem fogadta el a Barca ajánlatát. Az lett volna sansz, ha annyival jobb ajánlatot teszünk, hogy a katalánokat elhajtja a brazil brigád, és egyedül maradunk. Annyiról kellett volna akkor meggyőzni Neymart, hogy ne várjon egy évet, hanem költözzön most, Madridba.
Innentől kezdve viszont szinte biztosan Barcelonába megy.
Igen, mióta a Verrattis dolog csitult Ancelotti állítólagos ígérete miatt, illetve annyit nem fogunk fizetni Vidalért, amennyiért elgondolkodna a Juve, én is kezdek beletörődni, hogy egy Casemiro, Kondogbia pakkal le lesz rendezve a középpálya közepe. Szomorú, hogy megint egy szakmai baklövés miatt nem reménykedhetek komolyan a BL-t illetően. Támadó igazolások ide vagy oda.Mondtam, hogy nem lesz itt semmi Vidal meg Verratti. Marad a jó öreg Alonso-Khedira páros, max még valami nímand jön a létszám miatt.
Változott annyit a foci az elmúlt 10 évben, hogy már ne legyen elég a klasszis támadósor. A mi játékosaink meg nem elég fegyelmezettek a komoly csapatmunka megvalósításához, amivel kompenzálni lehetne a szakadékot a középpályánkon.

„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Mondtam, hogy nem lesz itt semmi Vidal meg Verratti. Marad a jó öreg Alonso-Khedira páros, max még valami nímand jön a létszám miatt.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
RaúlRealMadrid írta:A Marca szerint pénteken a Bernabeuban járt Sami Khedira képviselője, és a tervek szerint napokon belül meghosszabbítják a 2015-ben lejáró szerződését.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
RaúlRealMadrid írta:A Marca szerint pénteken a Bernabeuban járt Sami Khedira képviselője, és a tervek szerint napokon belül meghosszabbítják a 2015-ben lejáró szerződését.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hihetetlen, hogy mindenki vak ebben a kurva csapatban. Hihetetlen bazdmeg.

casillas nincs a hétvégi keretben.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
A Marca szerint pénteken a Bernabeuban járt Sami Khedira képviselője, és a tervek szerint napokon belül meghosszabbítják a 2015-ben lejáró szerződését.

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ha csak a pénzt nézzük; az O' Globo szerint a két ajánlat gyakorlatilag valahol ugyanott van; hisz a reklámbevételei jelenleg 8 milla körül vannak! 7+8 = 11+4; persze egészen más a helyzet, ha az általad fent említett 20%-ra a katalánok is igényt tartanának, mert akkor már egészen más a leányzó fekvése!pár hónappal ezelőtt kötöttek valamiféle szerződést a játékossal és remélik, hogy tiszteletben tartja azt, ezért egy 5 éves szerződést és évi 7 millió eurós fizetést kapna, azonban a reklámbevételének a 20%-at a katalánok kapnák.

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid