HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. május 13., kedd 19:56
Nekem is úgy rémlik, hogy állítólag Ramos és Casillas kereste meg Perezt anno. Márpedig ha ők ketten ilyen módszerhez folyamodtak, annak azért kellett, hogy nyomós oka legyen (gondolom nem véletlenül csak és kizárólag Mou ellen éltek ezzel az eszközzel). Úgy gondolom, hogy az idő végül őket igazolta, a portugál az egész előző szezonban arról ömlengett, még jóval a balhé előtt is, hogy mennyire szívesen menne vissza Angliába és hogy ott minden milyen jó. Aztán csodák csodájára vissza is hívta a Chelsea...gondolom teljesen véletlenül. Na de ez már erősen off, meg már megint másfél éves ügyet kaparnak elő indokként. Arbeloa tavaly nyáron hivatkozott volna erre, ha erről volna szó, nem most, szerintem.
DM-et eladni nem szabad, hihetetlen munkát végez a kp-n, ráadásul a beindulásaival teljesen fel tudja borítani az ellenfél védelmét, életveszélyesek a védelem mögé bejátszott labdái. Egy statisztikára kíváncsi lennék, hogy amikor középen játszott, a góljaink hány %-a született közvetetten vagy közvetlenül az ő védelem mögé rakott labdáiból.
Khedira, Morata out, Morata helyett kell valaki aki nem kap agyvérzést a pad gondolatától (Rodrigo neve merült fel), Khedira meg abszolút nélkülözhető, ha nem sérül le a háromnegyede csapat (meg ha sikerül végre a Pogba biznisszt nyélbeütni)
Kis megjegyzés: azért örülnék, ha nem más modaná meg, hogy minden madridistának kiben kéne/kellett volna csalódnia. Bár tudom, akinek más a véleménye, az nem madridista hanem divatfan...