Kihagytad Falcao-t, Pato-t, és Jackson Martinez-t... :-))Csabi írta:jövőre suarez, rodrigo, benzema? benya csak harmadik számú lesz?

Taktikai háború (Legyél Xabi)
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
jövőre suarez, rodrigo, benzema? benya csak harmadik számú lesz?

Anis írta:Megy, mint akit felhúztak, amíg csak bírja végig nyomonkövette a vele szemben jövőket.

atyaisten, hát ilyennel még az amúgy is minősíthetetlen sport tvből is kiraknának.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
szerintem a Palacio-Icardi páros alap lesz következő idényben is.hunmiller írta:Moratát az Interbe néztem volna el, de ott most Icardi beindult, és nem fog 2 taknyos kezdeni náluk, elvileg Benzit akarják ?!
pedig őt kellett volna nyomatni az elmúlt hetekben, hogy BL-re legalább kicsit játékba legyen. nagyon kíváncsi leszek erre, hogy mi lesz a kezdő. DM-Modric-Isco nagyon kevés lenne védekezésben, Khedira most tért csak vissza. Pepe feltolása lenne még esetleg opció, csakhogy Pepe és Varane sem egészséges egyelőre.Géci írta:Valdano szerint amúgy a Celta elleni meccs célzás volt arra, hogy Ancelotti nincs megelégedve Illarrával, így lehet, hogy nem ő kezd a BL döntőben... A lényeg, hogy baromira meg vagyunk lőve, hogy nincs Alonso
Amúgy nem tudom ki emlékszik rá, de szerintem Coentrao is nagyon jól játszott anno a kp-n, amikor ki lett próbálva. Megy, mint akit felhúztak, amíg csak bírja végig nyomonkövette a vele szemben jövőket.
A gond ezzel csak ott van, hogy nem a benfica tulajdona, hanem egy cégé - mint a Neymar-ügy, csak itt teljes egészében a cégé a játékos joga. A cég pedig egy Lim nevű egyén tulajdona. Továbbá ez a Lim nevű egyén hónapok óta tárgyal a Valencia megvételéről illetve felvetődött már a Milan bekebelezése is. És gondolom ilyenkor vinné magával a játékost (ha a klub is belemegy a megvételébe). Továbbá a benficából van még egy középpályása (André Gomes) is illetve Garay játékjogát is meg akarta/akarja venni. Ez utóbbival nem tudom mi lesz/lett.Géci írta:Közben utána néztem... Benficában van egy saját nevelés, és a hírek szerint hoznánk is Morata helyére. Így már minden tiszta. A kérdés, hogy jó amúgy a srác, vagy hozunk egy Morata 2.0-át!?
Rodrigo nagyon is jó lenne ide, mint cserecsatár/tehermentesítő.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
tudom mire gondolsz.ziro4vr írta:isten ments hogy a portóval álljunk le tárgyalgatnihunmiller írta:És esetleg Jackson Martínez?
azokkal nem is lehet tárgyalni.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
isten ments hogy a portóval álljunk le tárgyalgatnihunmiller írta:És esetleg Jackson Martínez?
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Higuaín
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros, Green Bay Packers
És esetleg Jackson Martínez?
Moratát az Interbe néztem volna el, de ott most Icardi beindult, és nem fog 2 taknyos kezdeni náluk, elvileg Benzit akarják ?!
Moratát az Interbe néztem volna el, de ott most Icardi beindult, és nem fog 2 taknyos kezdeni náluk, elvileg Benzit akarják ?!
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Az lehet, de ha hoznánk, akkor gondolom Morata helyére, és remélem hogy őt sem két vajas zsömléért akarja elsózni Perez

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Rasta írta:ITT egy kis bemutató videó a 2013/14-es teljesítményéről. Nem Morata 2.0-nak tűnik, gyors, tud labdát kezelni, nincs megszeppenve sem a kapu előtt. Viszont az erősebb védők elnyomhatják. Mindenesetre én kíváncsi vagyok rá, hogy itt mit tudna alkotni.Géci írta:jó amúgy a srác, vagy hozunk egy Morata 2.0-át!?
Egy hibádzik, hogy az opciónk már elszállt róla, tehát nem 2Ft.- lesz ő sem

ZIDANE
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
ITT egy kis bemutató videó a 2013/14-es teljesítményéről. Nem Morata 2.0-nak tűnik, gyors, tud labdát kezelni, nincs megszeppenve sem a kapu előtt. Viszont az erősebb védők elnyomhatják. Mindenesetre én kíváncsi vagyok rá, hogy itt mit tudna alkotni.Géci írta:jó amúgy a srác, vagy hozunk egy Morata 2.0-át!?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Közben utána néztem... Benficában van egy saját nevelés, és a hírek szerint hoznánk is Morata helyére. Így már minden tiszta. A kérdés, hogy jó amúgy a srác, vagy hozunk egy Morata 2.0-át!?Géci írta:Ki a bigum az a Rodrigo?
Valdano szerint amúgy a Celta elleni meccs célzás volt arra, hogy Ancelotti nincs megelégedve Illarrával, így lehet, hogy nem ő kezd a BL döntőben... A lényeg, hogy baromira meg vagyunk lőve, hogy nincs Alonso

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ki a bigum az a Rodrigo?

- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
- Derikben látnék lehetőséget, de idén nem játszott valami sokat a Castillában (18 meccs, 1500 min), őt ideje lenne egy komolyabb csapatba kölcsönadni, sok lenne benne szerintem. La Liga első osztályba valahova, akár feljutóhoz is. csak hogy ne a másodosztályba [már ha bentmaradnak] szerencsétlenkedjen 21 évesen.hunmiller írta:Castillából jövőre nem várható senki a nagyokhoz? (Omar, Burgui, Derik, José Rodr., Willian José /ha élnek az opcióval/ ) ?
- José lenne a másik akit ideje lenne megnézni mit tudna komolyabb szinten. Granero és De La Red mintájára egy Getafe szintű csapathoz adnám kölcsön első körben. Ő "csak" 20 éves lesz idén év végén (december), így esetleg még egy évet maradhat a Castillában - már ha nem esnek ki. Ha igen azon nyomban adnám kölcsön.
- Omar most vasárnap lesz 21 éves, szóval nála is határeset. Ha bentmaradnak esetleg maradjon még egy évet, de ha nem akkor eladni vagy kölcsönadni. semmi értelme a harmadosztályban porosodni, annál azért jobb.
- Burgui szerintem nem szint, ahogy a legtöbben most a castillában. ha a castilla kiesik akkor szerintem a két brazil kölcsönjátékos: Pablo és Willian José sem maradnak, minek?!
- Lucas még az aki a jobbak között van szerintem, ő támadó kp/szélső és már 23 lesz nyáron.
- Diego Llorente Nacho-hoz hasonlóan bárhol bevethető védő az akire pár éven belül mindenképpen számítanék a nagycsapatnál, ha és amennyiben lesz üresedés (Arbeloa vagy addigra Coe [remélem nem], vagy bármi más)
Szóval szerintem most nem jön fel senki sem.
Tökéletes! Rodrigo jobb és tapasztaltabb már mint Morata, mondhatni minőségi előrelépés. Rodrigo meg csatárként (Benz helyett) és a szélen is használható szóval két poszt (két legyet egy csapásra). Illetve Isco is feltolható az előtte lévő 3-ashoz. Rakiticet mindenképp elhoznám ha lehetséges, Modric mellett és mondjuk Pogbával jó trió lennének.Toti írta:iker, lopez, ?
carvajal, arbeloa, pepe, ramos, varane, nacho, coentrao, marcelo
dm, xabi, modric, pogba, rakitic, isco
bale, jesé, cr, ?
benzema(?), rodrigo
csak sajnos Illarrától kéne megszabadulni először, illetve Casemiro is itt van még, aki sztem még marad. Bár már korábban is vitte volna őt az Inter és asszem a Milan is. bárcsak őket el lehetne passzolni és jönne a francia+horvát páros a kp-ra.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Higuaín
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros, Green Bay Packers
Castillából jövőre nem várható senki a nagyokhoz? (Omar, Burgui, Derik, José Rodr., Willian José /ha élnek az opcióval/ ) ?
iker, lopez, ?
bale, jesé, cr, ?
benzema(?), rodrigo
sztem jó lenne
védelmet nem bontanám, kpra hoznám pogbát, rakiticot, egy sorral feljebb nagyon faszák vagyunk, a kérdőjeles emberke lehet felőlem isco is, v mi tuti kiskirály, mint jesé. dm-et nem írom oda, mert, ha a faszi megint odakerül egy sorral fentebb, akkor elborul teljesen. előre jöjjön csak rodrigo, benzema kérdőjele pedig azt takarja, h v marad ő (így több cash egy izmos kp-ra vagy jöjjön vki, de akkor a francia valszeg megy).
még az a lehetőség van, h dm-et elpasszoljuk (amit sajnálnék) és a súlyos milliókból jöhetnek az emberkék, viszont illarra maradhat.
uh, a herceget majdnem elfelejtettem, de azért nem írtam oda, mert én bízom benne, h lesz olyan akire rábírjuk sózni.
szóval out: casemiro, dm v illarra, khedira és morata.
bale, jesé, cr, ?
benzema(?), rodrigo
sztem jó lenne

védelmet nem bontanám, kpra hoznám pogbát, rakiticot, egy sorral feljebb nagyon faszák vagyunk, a kérdőjeles emberke lehet felőlem isco is, v mi tuti kiskirály, mint jesé. dm-et nem írom oda, mert, ha a faszi megint odakerül egy sorral fentebb, akkor elborul teljesen. előre jöjjön csak rodrigo, benzema kérdőjele pedig azt takarja, h v marad ő (így több cash egy izmos kp-ra vagy jöjjön vki, de akkor a francia valszeg megy).
még az a lehetőség van, h dm-et elpasszoljuk (amit sajnálnék) és a súlyos milliókból jöhetnek az emberkék, viszont illarra maradhat.

uh, a herceget majdnem elfelejtettem, de azért nem írtam oda, mert én bízom benne, h lesz olyan akire rábírjuk sózni.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Hehe: nem arra írtam. hanem arra hogy atletizálunk.....egy fenét. ez a foci törte meg a félpályán tutujgatást. A BM elleni góljaink meg. ....főleg a 3. az maga a foci.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Csoki: és ha azt mondanák? pont ez a lényeg. a kisklubok kevés jogdijjal rendelkeznek igy az értékesítésből élnek. had mondják, legalább hamar tiszta lesz a kép hogy mi árán veszünk.......kis eltéréssel.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Meg lehet nézni, hogy meliyk meccsen játszott korábban. Első 3 évében gyakorlatilag csak eltiltás miatt hagyott ki meccset a bajnokságban. Igazából ebben a szezonban jött ez a folyton sérült időszaka, előtte csak hébe-hóba volt ez.megnéztem Agüero sérüléseit a transfermarkton de ott csak 2012-ig visszamenőleg vannak jegyezve, ATMA-ban is ennyire sérülékeny volt vagy ez valhogy a PLben jött ki nála?
Ők meg mondanák, hogy kössz, nem! Én is azon a véleményen vagyok, hogy ne fizessünk 100 milliókat egy újabb játékosért. De Suarez szerintem csak akkor fog jönni, ha van kivásárlási ára.Másrészt,ha túlzottan drágán veszünk megint játékost,akkor elesünk megint több kiegészitő embertől,mert arra már nem fussa.......ha benzema eladási értéke 40-50 milla,akkor suarez értéke 60 és PONT. Nem 85. Ez értelmetlen,és aránytalan dolog.
Ha nekem a pool azt mondja suarez 85 öt ér,akkor én megkérdem,szerintetek benzema mennyit? 70?Mert ha 70ért eltudom adni,akkor jöhet az uru annyiért,de ha benzema 50ért megy el,akkor max 60at adok.....ez üzlet,ha kell,kell....ha nem nem.....sokat nem szaroznék.
megnéztem Agüero sérüléseit a transfermarkton de ott csak 2012-ig visszamenőleg vannak jegyezve, ATMA-ban is ennyire sérülékeny volt vagy ez valhogy a PLben jött ki nála?
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nem válaszoltál még a kérdésemre RMCF
nem kötekedni akarok, csak érdekel miért tartod hülyeségnek.
sztem akármilyen formációban és felállásban játszhatunk, ha megvan a megfelelő stílus és felfogás hozzá. ez utóbbi két dolog sokkal nagyobb halmaz, mint a formáció és a várhidipetyás bábutologatás.
(lásd brazilok nyertek vébét 424-gyel, 352-vel és 442-vel is. idén 4231-el fogják nyomni vagy 433-mal, de a stílus és felfogás ugyanaz, ami a brazil focit felemelte a világ tetejére.)

nem kötekedni akarok, csak érdekel miért tartod hülyeségnek.
sztem akármilyen formációban és felállásban játszhatunk, ha megvan a megfelelő stílus és felfogás hozzá. ez utóbbi két dolog sokkal nagyobb halmaz, mint a formáció és a várhidipetyás bábutologatás.
(lásd brazilok nyertek vébét 424-gyel, 352-vel és 442-vel is. idén 4231-el fogják nyomni vagy 433-mal, de a stílus és felfogás ugyanaz, ami a brazil focit felemelte a világ tetejére.)