Carlo mindig "szerette" ha van a csapatában mélységi irányító szóval szerintem megmarad a rendszer eme része. Arra azért nagyon kíváncsi leszek hogy ha nem lesz Xabi akkor mi lesz. Személy szerint én is Verrattit tartom leginkább esélyesnek arra hogy nagyon magas szinten tudjon majd egyszer játszani (itt viszont kiemelt szerepe lehet annak a szerződésnek ami miatt nem igazolhatunk a PSG-ből már persze ha létezik ilyen szerződés). Amennyiben Pogba-t sikerül leigazolni úgy abban az esetben lehetséges hogy Carlo megpróbálja a 3 embert vonalban játszatni. A kérdés csak az hogy mennyire sikerül így összekötni a védősort és a támadókat, illetve hogy melyik játékos meddig mehet és ki biztosítson ha baj van. Erre mondjuk szerintem Pogba tökéletes lehet. Mivel magabiztosan szerel és passzol egész gyors is szóval futni is tud. Én valahogy így képzelném el amit említettem :R.M.C.F írta: de attól függ hogy maradna e ez a rendszer mélységi irányítóval. illarra lett volna alonso utódja de gondok akadtak. mást nem tudok. verratti még kevés. lehetne 3 jobban vonalba játszó akik közül DM feljebb is léphetne ahogy szokott . akkor pogba. de pogbáról írtam terjedelemesen és kifejtettem mi lehet vele a gond.
vidal esetleg.
kapus
védősor
-----Xabi----
Modric-----Di Maria\Pogba
támadók
vagy ez :
kapus
védősor
Modric-Pogba-Di Maria
támadók