- Derikben látnék lehetőséget, de idén nem játszott valami sokat a Castillában (18 meccs, 1500 min), őt ideje lenne egy komolyabb csapatba kölcsönadni, sok lenne benne szerintem. La Liga első osztályba valahova, akár feljutóhoz is. csak hogy ne a másodosztályba [már ha bentmaradnak] szerencsétlenkedjen 21 évesen.hunmiller írta:Castillából jövőre nem várható senki a nagyokhoz? (Omar, Burgui, Derik, José Rodr., Willian José /ha élnek az opcióval/ ) ?
- José lenne a másik akit ideje lenne megnézni mit tudna komolyabb szinten. Granero és De La Red mintájára egy Getafe szintű csapathoz adnám kölcsön első körben. Ő "csak" 20 éves lesz idén év végén (december), így esetleg még egy évet maradhat a Castillában - már ha nem esnek ki. Ha igen azon nyomban adnám kölcsön.
- Omar most vasárnap lesz 21 éves, szóval nála is határeset. Ha bentmaradnak esetleg maradjon még egy évet, de ha nem akkor eladni vagy kölcsönadni. semmi értelme a harmadosztályban porosodni, annál azért jobb.
- Burgui szerintem nem szint, ahogy a legtöbben most a castillában. ha a castilla kiesik akkor szerintem a két brazil kölcsönjátékos: Pablo és Willian José sem maradnak, minek?!
- Lucas még az aki a jobbak között van szerintem, ő támadó kp/szélső és már 23 lesz nyáron.
- Diego Llorente Nacho-hoz hasonlóan bárhol bevethető védő az akire pár éven belül mindenképpen számítanék a nagycsapatnál, ha és amennyiben lesz üresedés (Arbeloa vagy addigra Coe [remélem nem], vagy bármi más)
Szóval szerintem most nem jön fel senki sem.
Tökéletes! Rodrigo jobb és tapasztaltabb már mint Morata, mondhatni minőségi előrelépés. Rodrigo meg csatárként (Benz helyett) és a szélen is használható szóval két poszt (két legyet egy csapásra). Illetve Isco is feltolható az előtte lévő 3-ashoz. Rakiticet mindenképp elhoznám ha lehetséges, Modric mellett és mondjuk Pogbával jó trió lennének.Toti írta:iker, lopez, ?
carvajal, arbeloa, pepe, ramos, varane, nacho, coentrao, marcelo
dm, xabi, modric, pogba, rakitic, isco
bale, jesé, cr, ?
benzema(?), rodrigo
csak sajnos Illarrától kéne megszabadulni először, illetve Casemiro is itt van még, aki sztem még marad. Bár már korábban is vitte volna őt az Inter és asszem a Milan is. bárcsak őket el lehetne passzolni és jönne a francia+horvát páros a kp-ra.