Én egy Neymar-Lucas-Ganso packért robbantanék!hehe írta:én patot fullkomolyan gondolom, a képességei alapján simán a legjobb a posztján a világon.
csak picit kényelmes

HozzászólásSzerző: Donát » 2014. május 13., kedd 12:53
Én egy Neymar-Lucas-Ganso packért robbantanék!hehe írta:én patot fullkomolyan gondolom, a képességei alapján simán a legjobb a posztján a világon.
csak picit kényelmes
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. május 13., kedd 12:46
HozzászólásSzerző: hunmiller » 2014. május 13., kedd 12:42
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. május 13., kedd 12:35
Mert folyamatosan sír a pénz miatt. Nekem az egyik nagy kedvencem a jelenlegi keretből, de jellemző hogy mindig van vele valami. Vagy hónapokig egy kalap szart nem ér a játéka, vagy folyamatosan hisztizik hogy több pénzt akar, új szerződést, stb... Nem pálya. Ha kapnánk érte egy 55-60 millát, annyiból lehetne pótolni egy higgadt arccal szerintem, bár fogalmam sincs hogy mégis kivel.Nem ertem komolyan, DM-et minek kellene eladni? Az idei csapat egyok legfontosabb lancszeme, eddigi legjobb szezonjat hozta, hajt mint az allat es meg univerzalis is. Nekem sem a kedvencem, de azert el kell ismerni, hogy nagyon passzol a kp-ra.
"Akkor én most felállok és kimegyek..."én patot fullkomolyan gondolom
HozzászólásSzerző: sander » 2014. május 13., kedd 12:30
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. május 13., kedd 12:28
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 13., kedd 12:27
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 13., kedd 12:25
Meg hat jo lenne olyat venni aki nem tolti a szezon 60%-at az orvosi szobaban... mert nalunk ez lenne.hehe írta:én patot fullkomolyan gondolom, a képességei alapján simán a legjobb a posztján a világon.
csak picit kényelmes
Kroos azert lett felkapott mert jovore lejar a szerzodese es viszonylag olcson meg lehet szerezni.Csabi írta:ebben a kroosban mi a tuti annyira? az hogy 98%-os pontossággal passzol oldalra mint xavi? szerintem egy full átlagos arc, akit pep belenevelt a tikken takkenbe.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 13., kedd 12:21
az addig oké, de ennyi erővel akkor tehermentesítse már egy olyan, aki a szintet is megüti, és nem minden pillanatban azt keresi, h az ellenfél melyik balszélsőjét tudja jobban alattomos módon megpakolni.Csabi írta:arbeloa pedig 100%, hogy maradnia kell. 1, pénzt nem kapnánk érte. 2, ízig vérig madridista. 3, tehermentesíti carvajalt.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 13., kedd 12:21
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. május 13., kedd 12:18
Azért a te Patos poénod is ütött.lehet csak vibből írtad
Szerintem maximum szinten tartás, a jelenlegi Di Maríát jobb játékosnak tartom, mint Kroost.HA Khedira DM out, akkor a Pogba, Kroos kettős lenne szintlépés.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 13., kedd 12:16
én rodrigot hoznám vissza a benficától. moratánál sokkalta jobb, sztem a padot is tűrné, ráadásul sajátnevelés. (Remy írta:HA Benzema megy, akkor 99%, hogy jön Suarez. Luis mögé meg hoznék egy Bonyt, és meg is lennénk.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 13., kedd 12:12
HozzászólásSzerző: sander » 2014. május 13., kedd 12:05
miért akarnánk saját magunkat lejáratni ?hehe írta:benzema csak akkor mehet, ha hozzuk patot.
A piac diktálja az árakat ezt nem lehet kiszámolni. Majd akkor dől el ki mennyibe kerül mikor az első igazolások lementek és körülbelül bekalkulálódnak a játékosok árai. Persze ezt könnyen befolyásolhatja és módosíthatja egy-egy nagyobb összegű igazolás. Illetve azt is vegyük figyelembe hogy a nagyobb klubok drágábban vesznek játékosokat adott esetben amíg nagyon alacsony áron tudnak eladni.KAG írta:sander írta:- Benzemáért a MU és az Arsenal 36 milliót adna első körben miközben az Inter 30-at (Benzema piaci ára egyébként 40 millió körül mozog)
- Di Mariáért 40 millió körüli összeget adna a Arsenal, a Manchester City, PSG, Juventus
Vicc mind2ő. . . Egy Benzema szintű csatár a piacon 50-55 millió jelenleg. Nehogy már kevesebb pénzért menjen el mint Higu![]()
Kemény lenne, eladnánk 36 körül aztán hoznánk egy Agüt vagy Suarezt 70 körül, amikor azért nem 2x jobb csatárok![]()
Di Mariaért meg egy ilyen szezon után simán lehet kérni a 60 körüli ajánlatot. . . Nehogy már csak minket szopassanak aztán mi meg "jótékonykodjunk"
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. május 13., kedd 11:54
sander írta:- Benzemáért a MU és az Arsenal 36 milliót adna első körben miközben az Inter 30-at (Benzema piaci ára egyébként 40 millió körül mozog)
- Di Mariáért 40 millió körüli összeget adna a Arsenal, a Manchester City, PSG, Juventus
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 13., kedd 11:53
lehet csak vibből írtad, turéra semmi esély sincs, a barcás múltja miatt, ő sem akar idejönni, ráadásul most van topon, felesleges bankot robbantani miatta, amikor 3-4 év múlva ő is ugyanolyan kuka lesz, mint most pl xabi.Pellét valamivel meg kéne zsarolni, hogy menjen bele egy Yaya-Sami cserébe
benzema csak akkor mehet, ha hozzuk patot.- Benzemáért a MU és az Arsenal 36 milliót adna első körben miközben az Inter 30-at (Benzema piaci ára egyébként 40 millió körül mozog)
HozzászólásSzerző: sander » 2014. május 13., kedd 11:51
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 13., kedd 11:49
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. május 13., kedd 11:47
Ezzel vitatkoznék, az érvem meg épp a legutóbbi nyár, amikoris egy bizonyos Gareth Balet hoztak a nyakára 91 millió euróért...DM-et sajnálnám eladni, bár ha hozunk a nyakára valakit, akkor tuti, hogy dobbant...
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 13., kedd 11:39
tuuudomtudom, majd a spanyolok meg a németekJúnius 28-án te már elég szomorú ember leszel![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem