Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
BBeno

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 13., kedd 9:19

sevillából emlékeim szerint olcsón még nem hoztunk senkit sem, és szerintem rakitic pont egy sevilla kezdő szint, ennél tovább neki nincsen. nem azt mondom hogy gyenge, de nálam nem üti meg a real kezdő szintet és nem is fogja, a másik hogy inkább támadó mint isco talán kicsit hasznosabb a védekezésben de egyáltalán nem feladata a sevillában sem. tehát modric mellé kezdőként nehezen tudom elképzelni.

ami fontos hogy illarrat elkéne adni jópénzért vagy maradjon csere de harmatgyenge a srác, viszont akkor khedirát sózzuk rá a chelseare. nem tudom zidane vagy ancselotti vagy perez ámokfutása volt illarra de nagyon mellélőtt. semmi jelét nem látom annak hogy megfelelően pótolhatná alonsot, ellenben még gyenge a fizikuma és körülményes is. nekem oda egy vidal kellene, de őt meg műtik éppen szóval kitudja mi lesz belőle.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 13., kedd 9:10

Rakitict én is azonnal hoznám. Olcsó, jó kiegészítő ember lenne belőle. Ráadásul amikor volt róla szó a múltkor, akkor az volt a baj,hogy ő talán túlságosan támadó. na már most látjuk, hogy a két vadló nélkül mennyit ér a támadásunk. semmit. senki nem támadja a kaput. benzema annyit tud h leveszi és kiteszi szélre valamelyiknek. ezzel az ő repertoárja véget ért. isco kevés, sokat forog, elveszti, rossz megoldásokat választ. jesé sérült. úgyhogy ennyi a variációs lehetőségünk.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 13., kedd 8:52

Utóbbi időben olvastam annyi pletykát, hogy eszméletlen... Ezekből ami számomra a legvalószínűbbnek tűnik az az, hogy Illarra távozik esetleg, mert erősen olvasni Rakitic érkezéséről. Nem vagyok benne biztos, hogy rosszul járnánk egy Rakitic-Pogba páros érkezésével. A másik, hogy Garay-al szemez a Monaco és 20 misi körül írnak aminek a felét mi kapnánk meg még idén, mivel elvileg jövőre már nem él ez az opció. Csatárok felől elég nagy a csend. Védők felől is csak abban az esetben olvasni, ha Varane menne a Chelseabe... A lényeg, hogy kiegyeznék egy Pogba-Rakitic párosba nyáron + egy csatár. :coffee:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 12., hétfő 23:12

h3x0r írta:
sentry írta:De remélem megyünk 3-0val a félidőben és 60-65. percben megalázzuk őket egy Khedirával, aki egy félpályás szóló után kipáúkhálózza Courtois kapujának egyik sarkát. :lol: :lol: :lol: :luck:
valami hasonlot varsz? :D
ha ezt belövi Puskás-díj minimum, plusz aranylabda top 5 és Monaco 60 millás ajánlat..micsoda szóló volt azt a mindenit :coffee:
Nem illik.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. május 12., hétfő 22:59

R.M.C.F írta:hétvégén mind játszani fog. mert carlo meg gondolkodik.
Az durva kozeppalya lenne. Biztos elvezetes meccs lesz ha ez osszejon. :D
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 12., hétfő 22:55

sentry írta:De remélem megyünk 3-0val a félidőben és 60-65. percben megalázzuk őket egy Khedirával, aki egy félpályás szóló után kipáúkhálózza Courtois kapujának egyik sarkát. :lol: :lol: :lol: :luck:
valami hasonlot varsz? :D

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 12., hétfő 22:49

Realista24 írta:Én bizony nem tenném be Casemirot, lehet huzatos vagyok, de Illarrát kezdetném.
Van para bőven mind a két játékos játszatásával, az az igazság. :lol:

De remélem megyünk 3-0val a félidőben és 60-65. percben megalázzuk őket egy Khedirával, aki egy félpályás szóló után kipáúkhálózza Courtois kapujának egyik sarkát. :lol: :lol: :lol: :luck:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 12., hétfő 22:42

Én bizony nem tenném be Casemirot, lehet huzatos vagyok, de Illarrát kezdetném.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 12., hétfő 22:06

ateeemadrid írta:
Csabi írta:vao...full meglepetés az eredmény: http://as.com/encuestas/2014/05/12/1399 ... dos&msg=ok
egyébként tényleg nem nagy durranás a srác, de sokkal magabiztosabbnak tűnik, mint illarramendi, nem nagyon szokott beszarni az ellenféltől.

képességekben lehet nem jobb, de szerintem kisebb kockázat lenne az ő játéka. vagy iscot vagy casemirot tolnám, khedirát és illarrát semmiképp.
Én is inkább a brazilt játszatnám. Azért okés, hogy Atma nem egyenlő szint azokkal a csapatokkal, amikkel nyáron játszottunk ésa tét sem az, de ha nem csal az emlékem, ott elég jól mozgott Casemiro. Az is elég lenne, ha szűrne és lenyomja valamerre a lasztit egy kreatívabb arcnak.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 12., hétfő 22:05

ziro4vr írta:elég komoly opciók :lol:
-Illarra mikor játszott nem volt meggyőző, igaz hogy pl sokszor Xabival együtt, de belőle kinézem hogy szétizgulja a meccset, és elég lesz ott 1 hiba és vége
-Khedira sérült volt baromi sokat, mikor nem volt sérült gyenge volt, tehát most sérült és gyenge, a fentmaradásai és késői visszazárásait durván kihasználnák
-Casemiro jónak tűnt az előszezonban, aztán eltűnt, mikor néha feltűnt, akkor meg mintha ott se lenne igazán

tehát marad a hiba*félelem, a hiba*sérülés és a hiba*1 (állandó) :hmmm: :hmmm: ez már matek, valaki számolja ki melyik a legjobb
Pont ez az, van 3 opcio es ezekbol kell kivalasztani a kevesbe rosszat. Carlo torheti a fejet :lol:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 12., hétfő 22:00

hétvégén mind játszani fog. mert carlo meg gondolkodik.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 12., hétfő 21:45

elég komoly opciók :lol:
-Illarra mikor játszott nem volt meggyőző, igaz hogy pl sokszor Xabival együtt, de belőle kinézem hogy szétizgulja a meccset, és elég lesz ott 1 hiba és vége
-Khedira sérült volt baromi sokat, mikor nem volt sérült gyenge volt, tehát most sérült és gyenge, a fentmaradásai és késői visszazárásait durván kihasználnák
-Casemiro jónak tűnt az előszezonban, aztán eltűnt, mikor néha feltűnt, akkor meg mintha ott se lenne igazán

tehát marad a hiba*félelem, a hiba*sérülés és a hiba*1 (állandó) :hmmm: :hmmm: ez már matek, valaki számolja ki melyik a legjobb
Nem illik.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 12., hétfő 21:44

Csabi írta:vao...full meglepetés az eredmény: http://as.com/encuestas/2014/05/12/1399 ... dos&msg=ok
egyébként tényleg nem nagy durranás a srác, de sokkal magabiztosabbnak tűnik, mint illarramendi, nem nagyon szokott beszarni az ellenféltől.

képességekben lehet nem jobb, de szerintem kisebb kockázat lenne az ő játéka. vagy iscot vagy casemirot tolnám, khedirát és illarrát semmiképp.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 12., hétfő 21:28

vao...full meglepetés az eredmény: http://as.com/encuestas/2014/05/12/1399 ... dos&msg=ok

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 12., hétfő 21:13

nmate írta:Morata vagy Khedira gólt lő a döntőben, nyakamat rá :lol:

Muszáj játszaniuk? :fpalm: :fpalm:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 12., hétfő 21:07

Morata vagy Khedira gólt lő a döntőben, nyakamat rá :lol:

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 12., hétfő 21:06

Ha hinni lehet a híreknek akkor :
- Ronaldo sérült
- Bale sérült
- Di Maria sérült
- Marcelo nincs 100%-os állapotban
Plusz: pepe,varane is sérült.....és modricnak is volt valami baja. Egyedülálló ez a sérüléshullám.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2014. május 12., hétfő 20:35

Gascoigne írta:Olyat viszont, hogy egy reális bajnoki esélyekkel rendelkező csapat egyszerűen feladja a kűzdelmet, még az életben nem hallottam. Kik ők és milyen jogon mernek ilyen döntést meghozni? Eszem megáll.
Ha hinni lehet a híreknek akkor :
- Ronaldo sérült
- Bale sérült
- Di Maria sérült
- Marcelo nincs 100%-os állapotban

Miért kockáztattunk volna ? :hmmm: Az igaz hogy most reális esély lett volna megnyerni a bajnokságot de szerintem ezt már 1-2 hete eldöntötték hogy nem minden áron kell a bajnokságra koncentrálni főleg nem a játékosok jelenlegi állapotát kockáztatva. BL döntött játszik a csapat és szerintem az edzői stáb azt szeretné hogy oda viszont a lehető legjobb állapotban és formába menjenek a játékosok. Persze ez is kockázatos mert nem biztos hogy megnyerjük azt a meccset DE ezt bevállalták, a bajnokságban lehet hogy nem bíztak mert oda több szerencse kellett volna hogy megnyerjük a BL döntőn pedig nem biztos hogy kell ennyi szerencse.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. május 12., hétfő 20:16

A döntőt bőven behúzhatjuk, a Bayern ellen látottak alapján könnyedén mi vagyunk a világ legjobb csapata. De. Ez nem mentség arra a példátlanul nyegle és megmagyarázhatatlan gyalázatra, ami az elmúlt három fordulóban történt. Az, hogy nem jön össze a bajnokság, kár, főleg azután, hogy egy történelmi triplázás is elérhető közelségben volt, de láttunk már ilyet. Olyat viszont, hogy egy reális bajnoki esélyekkel rendelkező csapat egyszerűen feladja a kűzdelmet, még az életben nem hallottam. Kik ők és milyen jogon mernek ilyen döntést meghozni? Eszem megáll.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 12., hétfő 19:56

matador írta:
4:1 már akkor........aztán verheted tovább magad,hogy pepe és ramos mekkora sz@rok. :lol: :lol:
Viccen kívül, ennyire lefutottnak látod a döntőt?
ja, nem. dehogy. ha mindenki egészséges lenne akkor mi lennénk a sanszosabb de igy Xes.

Vissza: