Valaki nem jár véletlenül a Debreceni Egyetemre?
Az Elektronikus Archívumból kellene nekem egy fájl, de BME-sként nem tudom sajnos megnyitni, nincs DE-s azonosítóm
Köszi előre is!
HozzászólásSzerző: Aroninho » 2014. május 12., hétfő 20:14
HozzászólásSzerző: volt » 2014. május 12., hétfő 19:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 12., hétfő 18:29
Az az igazság hogy nem akarlak lehúzni, lehet sokat írtálhehe írta:négy, azaz 4, tehát négy euroért megveszem tőled az egész csomagot, utazással, jeggyel, mindennel együtt.Realista24 írta:En kumma mérges vagyok rajuk, mert egy tét nélküli meccset kell néznem az utolso fordulóban élőben![]()
Na de egy hétre ra fieeestaaaaa!!!
meg viszek neked egy jófajta pálinkát.
deal?
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 12., hétfő 17:24
de most faszomat, inkább ilyet iszok alkalmankként, mint vodkát meg más égetett szarokat, amik megölnek.Géci írta:Élni tudni kellhehe írta:szeretem az agárdit, újfehértói ágyas meggyet, panyolai aranyalma, tehát ezeket nem kap!

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 12., hétfő 17:13
Élni tudni kellhehe írta:szeretem az agárdit, újfehértói ágyas meggyet, panyolai aranyalma, tehát ezeket nem kap
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 12., hétfő 17:07
én pont leszarom a túloldalt.Faust írta:Hát nemtom, szerintem ha valaki ezt a túloldalon tenné meg, itt kurvaanyázna mindenki.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 12., hétfő 17:06
En megneztem, de semmi ilyet nem talaltam rajta... https://twitter.com/GUTY14HAZ/Toti írta:ha van hatalmas ember..Guti (Twitter):
"Ha bármilyen sz.rt énekelve is lehet Eurovíziót nyerni, akkor legközelebb induljon valaki a Barcelona vagy az Atlético himnuszával."![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 12., hétfő 17:06
ment aláírásba, nincs már mit tenniFaust írta:Hát nemtom, szerintem ha valaki ezt a túloldalon tenné meg, itt kurvaanyázna mindenki.

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. május 12., hétfő 17:05
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 12., hétfő 17:05

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 12., hétfő 17:03
ha van hatalmas ember..Guti (Twitter):
"Ha bármilyen sz.rt énekelve is lehet Eurovíziót nyerni, akkor legközelebb induljon valaki a Barcelona vagy az Atlético himnuszával."
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 12., hétfő 17:01
Nálad mi a jófajta?hehe írta:négy, azaz 4, tehát négy euroért megveszem tőled az egész csomagot, utazással, jeggyel, mindennel együtt.Realista24 írta:En kumma mérges vagyok rajuk, mert egy tét nélküli meccset kell néznem az utolso fordulóban élőben![]()
meg viszek neked egy jófajta pálinkát.
deal?
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 12., hétfő 16:37
négy, azaz 4, tehát négy euroért megveszem tőled az egész csomagot, utazással, jeggyel, mindennel együtt.Realista24 írta:En kumma mérges vagyok rajuk, mert egy tét nélküli meccset kell néznem az utolso fordulóban élőben![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 12., hétfő 16:35
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 12., hétfő 15:42
[img ]Ide a kép direktlinje.[/img]KAG írta:1; Userbart, hogyan tudok berakni az aláírásomban? Próbálkoztam BB és HTML kóddal illetve Image URL-el is, de csak a linket dobta ki, a képet magát nem.
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 12., hétfő 15:13
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 12., hétfő 13:50
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 12., hétfő 13:46
amióta nyáron kitakarodtak a söpredék szutyok játékosok a csapatból, azóta én olyan több évre elegendő nyugalmat kaptam, hogy én akármi van nem fogom ekézni őket olyan kitartó és súlyos módon, mint korábbi években tettem.Félreértettél, ha azt hiszed engem nem dühít, hogy a csapatom nem döglik meg a pályán. De most mond meg, ha te itthon szétezkézed az egész gárdát (jogosan vagy jogtalanul, mindegy) akkor ők jobban meg fognak szakadni? Nem!
Nem személyeskedés, de hidd el sokkal elfogadóbb vagy a brazilokkal szemben mint bármilyen más játékossal.

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 12., hétfő 13:32
Persze hogy nem tűntünk el, és valszeg nem is fogunk, de nem azért nem, mert elégedetlenek vagyunk, hanem mert leleményes nép vagyunk, aki alkalmazkodik minden körülményhez. A maximalizmus amiről te beszélsz, más mint az elégedetlenség, meg a kb megszokásból való folyamatos méltatlankodás.hehe írta:sztem te is gondold át, hogy bár nem egyértelmű, egyenesen következő a válaszom az általad felvetett problémára, de egy kis gondolkodással belátható, hogy ide tartozik.sentry írta: 1. Az ilyen degradáló kérdésekkel azért megmosolyogtatsz.![]()
2. Állandóan a pénzzel jössz. Teljesen lényegtelen hogy 100 vagy 1000 milliárd, abban a tekintetben amit írtam. Olvasd el megint, aztán máshogy próbálj kötekedni, mert láthatóan te nem fogtad fel miről beszélek. Én társadalmi, meg pszichológiai dologról... te meg jössz itt a pénzzel. No én itt le is zártam, veled nem lehet vitatkozni, mert baromira nem arra reagálsz, amit írtam.
a társadalmi, pszichológiai témához olyannyira nagy mértékben tartozik hozzá a pénz, hogy pusztán a legfontosabb dolog az emberek jó részének idehaza. és nem azért, mert sok kapzsi kis köcsög milliárdos versenyez egymással, hanem vki pártízezer forintból napról napra él csak, közben meg keményen dolgozik.
szted állandó negativizmus és depressziós hangulat, soha semmi nem jó, ilyenek vagyunk, mi magyarok.
oké. mégis azon kevés nép egyike vagyunk, amelyik szinte a kezdetektől fogva létezik, nem olvadt be, nem tűnt el. vajon miért?
a negatív, elégedetlen hangulathoz: hát már hogy a rákba ne számítana ebben az esetben a pénz? van egy csapat, akinek szurkolsz (hogy miért az mindegy) és akkor azt látod, hogy nem teszik ki az utolsó csepp vérüket? idehaza meg egy ember 30 évig dolgozik, ami ezeknek 1 évi fizu? hát hogy a fenébe nem jogos az elégedetlenkedés?
persze az is megoldás, hogy leszarod, nem foglalkozol semmivel, bezárkózol a kis világodba, mindig mindenkivel puszipajtás vagy és minden szuper, mindennek csak a jó oldalát látod, lehet így is élni. de a vér nem válik vízzé, a valamiből nem tudsz semmit csinálni.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 12., hétfő 13:13
sztem te is gondold át, hogy bár nem egyértelmű, egyenesen következő a válaszom az általad felvetett problémára, de egy kis gondolkodással belátható, hogy ide tartozik.sentry írta: 1. Az ilyen degradáló kérdésekkel azért megmosolyogtatsz.![]()
2. Állandóan a pénzzel jössz. Teljesen lényegtelen hogy 100 vagy 1000 milliárd, abban a tekintetben amit írtam. Olvasd el megint, aztán máshogy próbálj kötekedni, mert láthatóan te nem fogtad fel miről beszélek. Én társadalmi, meg pszichológiai dologról... te meg jössz itt a pénzzel. No én itt le is zártam, veled nem lehet vitatkozni, mert baromira nem arra reagálsz, amit írtam.

Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem