lehet, hogy beteges 1-2 ember viselkedése, én egyrészt nem olvastam az utóbbi időben, pláne a béellmeccs óta a fórumot, de ha azt mondod ,akkor elhiszem, hogy elvették a sulykot. szard le, majd felnőnek. nem ez lesz a legfontosabb dolog az életükben.
Félreértettél, ha azt hiszed engem nem dühít, hogy a csapatom nem döglik meg a pályán. De most mond meg, ha te itthon szétezkézed az egész gárdát (jogosan vagy jogtalanul, mindegy) akkor ők jobban meg fognak szakadni? Nem!
amióta nyáron kitakarodtak a söpredék szutyok játékosok a csapatból, azóta én olyan több évre elegendő nyugalmat kaptam, hogy én akármi van nem fogom ekézni őket olyan kitartó és súlyos módon, mint korábbi években tettem.
nekem tetszik ez a keret, nem akarok suarezt, meg senkit, kedira helyére akarok egy pogbát, illetve kázmér helyére vmi fiatal spanyol vagy brazil übertechnikás gyereket. és ennyi.
és igen, tökmindegy mit írunk mi itt, nem lesz semmi változás madridban, ez van. de kibeszéljük a dolgokat, emiatt lesz kb a fórum fele jobban hozzáértő és képben, mint akármilyen hegyiiván vagy bármilyen dagadt kancsal balfasz a tévéből.
Nem személyeskedés, de hidd el sokkal elfogadóbb vagy a brazilokkal szemben mint bármilyen más játékossal.
óóóó ha tudnád, mennyire gyűlölöm és szeretem neymart, patot!, amikor tudom, hogy sokkal több lenne bennük, ha valaki embernek nevelné őket meg férfinak, óóó ha tudnád, mennyiszer ébredek telebőgött párnával, hogy 10 éve milyen emberek játszottak, most meg milyen a csapat.
a durva, hogy még ilyen - a korábbiakhoz mérten - lófasz kerettel is bőven esélyesek a vébécímre, de ez csak a többi ország szánalmas minőségét tükrözi.
szóval van nekem is bajom bőven, de nem RMCF-kedek itt, hogy állandóan minden beírom
összességében:
azért elégedetlen mindenki, hogy mi vesztettük el a bajnokságot, nem a többiek nyerték meg. és ez felbassza az embert, mérhetetlen idegesítő. a tiszta emberi érzelmekkel és reakciókkal meg nem tudom mi a probléma.