Spanyol bajnokság
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Spanyol bajnokság
nekünk jó hír, hogy costa sérülten is vállalni fogja a játékot a barcelona ellen.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
gondolom akkor nem zavarta volna ennyire, ha a reallal vannak holtversenyben, és bajnokok az egymás elleni miatt.Simeone: "Javasolni fogom hogy mihamarabb változtassák meg a LaLiga szabályait. Ha két csapat a szezon végén holtversenyben van, akkor nem az egymás elleni eredménynek vagy a gólkülönbségnek, hanem egy végső, döntő mérkőzésnek kellene döntenie."

nem beszélve arról, hogy gyakorlatilag ez az utolsó forduló amúgy is olyan, mint egy döntő, ahol az x is nekik jó.
- 'shutterisland
sok minden lehet, bár nyilván vannak olyan lehetőségek, amik valószínűbbek.Amúgy kíváncsi vagyok, miképpen fog majd hatni a bajnoki döntő eredménye a BL döntőre, majd az Atletico szempontjából...nem tudom eldönteni, hogy nekünk mi lenne jobb, ha az Atletico összeomlana Katalóniában, vagy ha mennybe mennének esetleg
ha bajnok lesz az atletico, akkor az örömittas ünneplés kizökkentheti őket, ugyanakkor plusz önbizalmat és energiát is adhat az utolsó nagy csatára.
ha elbukják a meccset és a bajnokságot, az megtörheti őket, ellenben adhat plusz motivációt és tüzet is ahhoz, hogy az utolsó megnyerhető trófeát megnyerjék.
elvégre egy ilyen szezon után azért kellemetlen lenne, ha a végén semmit se nyernének meg.
aztán ebbe még azt is bele lehet kalkulálni, hogy mennyire jó az, hogy ti itt a végén rápihentek a döntőre, ők meg nem.
jó, hogy frissebb csapatotok lesz, regenerálódhatnak a többiek nyugodtan a döntőre, de rossz, hogy kiestek a pixisből, és kb 1 hónap után játszotok újra a teljes csapattal tétmeccset, ki tudja, mennyire ülnek le, és mennyivel nehezebb lesz így rápörögni.
ahogy az atleticonak nem lesz könnyű, hogy egy bajnoki döntő után jön a bl döntő, és vélhetően mind a két meccsen ki kell hajtsák a belüket szokás szerint, ellenben akár előny is lehet, hogy lendületből érkeznek.
józan ésszel is nehéz ezeket a körülményeket és nüanszokat kimatekozni.
én azt mondanám, hogy a realnak jobb a kerete, több sztárja van, viszont az atletico egy ultramotivált, tüzes, harcos csapat, ez az alaphelyzet.
viszont tekintve, hogy ez a bl döntő, itt már aztán nem lehetnek motivációs különbségek, a tizedikért nem hiszem, hogy ne döglene meg a csapatotok a pályán, mikor szántsák fel, ha most nem.
ezért titeket tartalak esélyesebbnek.
viszont itt jönne képbe a fent említett kérdőjelek, szóval bármennyire is zombori taktikus sándor féle közhely, valóban kétesélyes a döntő.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Azért a Don is tudhat valamit... Kb 1-2 hónapja mondta, hogy az lesz bajnok aki 90 pont felett teljesít. Nagy jós az öreg, mert konkrétan az lesz a bajnok

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
'shutterisland írta:22 csapatos a második liga, akkor van még 4 forduló, nem ?
Igaz-igaz... 42 meccses a másodosztály. Én meg reflexből 38at számoltam...

Igaz Csabi.... matek zh előtt egy órával rossz előjel, hogy nem megy a fejszámolás

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KAG 2014. május 12., hétfő 9:45-kor.
ZIDANE
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Amúgy kíváncsi vagyok, miképpen fog majd hatni a bajnoki döntő eredménye a BL döntőre, majd az Atletico szempontjából...nem tudom eldönteni, hogy nekünk mi lenne jobb, ha az Atletico összeomlana Katalóniában, vagy ha mennybe mennének esetleg

- 'shutterisland
22 csapatos a második liga, akkor van még 4 forduló, nem ?
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Most nézem, hogy a Castilla sikeresen kiesett a 2.Osztályba, igaz, hogy két ponton múlt az egész, de kár érte.
Jó volt, hogy a B csapatunk a 2. osztályban edz.
Jött velünk?
Girona,
Alaves
Hercules,
de igazából a Mallorca is csak egy ponttal úszta meg a kiesést.
Érdekes dolgok történtek idén, s nagyon remélem, hogy a bajnokság szempontjából jövőre mind a két csapatunk jobb szezont fog futni.
Engem az idei évvel kapcsolatban csak az bosszant, hogy olyan sokszor voltunk lépéselőnyben és zárhattuk volna le a storyt, de valamiért még sem jött össze.
Idén, amit a végére csinálunk pedig szerintem kifejezetten botrányos. Tudom jól én is, hogy elfogyott a csapatunk így a végére, de SZVSZ van annyi pénz a padunkon, mint más csapat kezdőjében vagy még több is, tehát fel kéne, hogy tudják venni a versenyt legalább a kieső és alsóházi csapatokkal, ami rohadtul nem nagy kérés, de valamiért mégsem. . .
Jó volt, hogy a B csapatunk a 2. osztályban edz.
Jött velünk?
Girona,
Alaves
Hercules,
de igazából a Mallorca is csak egy ponttal úszta meg a kiesést.

Érdekes dolgok történtek idén, s nagyon remélem, hogy a bajnokság szempontjából jövőre mind a két csapatunk jobb szezont fog futni.

Engem az idei évvel kapcsolatban csak az bosszant, hogy olyan sokszor voltunk lépéselőnyben és zárhattuk volna le a storyt, de valamiért még sem jött össze.
Idén, amit a végére csinálunk pedig szerintem kifejezetten botrányos. Tudom jól én is, hogy elfogyott a csapatunk így a végére, de SZVSZ van annyi pénz a padunkon, mint más csapat kezdőjében vagy még több is, tehát fel kéne, hogy tudják venni a versenyt legalább a kieső és alsóházi csapatokkal, ami rohadtul nem nagy kérés, de valamiért mégsem. . .

ZIDANE
- 'shutterisland
majdnem elcheztük az egészet, de pont jellemző erre a bajnokságra, hogy ma is bukott mind a három nagy. 
kissé kaotikus.
a bajnoki döntőre nem tudok egyelőre jósolni, mert nem vagyunk jók, de otthon vagyunk, közben a matracosok is összehullottak kissé itt a végére, viszont nekik meg jó az x.
ha pedig már a kiesőkről beszéltek, annyit a feljutásról, hogy az még bonyolultabb és komolyabb téma a másodosztályban.
az első kettő megy fel automatikusan, a 3.-6. helyezettek pedig rájátszásban döntik el a harmadik feljutó kilétét.
1. depor (65)
2. eibar (63)
3. las palmas (60)
4. murcia (58)
5. barca b (57)
6. gijon (56)
...
17. jaén (47)
ha jól tudom, akkor a barca b innen kiesik, mivel nem juthatnak fel, tehát a 7. helyzett sabadell (54 pont) menne helyettük a play-off-ba.
magyarul 7 ponttal van a 17. helyezett is csak lemaradva a már rájátszást érő helytől...na ezt tippelje meg valaki.

kissé kaotikus.
a bajnoki döntőre nem tudok egyelőre jósolni, mert nem vagyunk jók, de otthon vagyunk, közben a matracosok is összehullottak kissé itt a végére, viszont nekik meg jó az x.
ha pedig már a kiesőkről beszéltek, annyit a feljutásról, hogy az még bonyolultabb és komolyabb téma a másodosztályban.

az első kettő megy fel automatikusan, a 3.-6. helyezettek pedig rájátszásban döntik el a harmadik feljutó kilétét.
1. depor (65)
2. eibar (63)
3. las palmas (60)
4. murcia (58)
5. barca b (57)
6. gijon (56)
...
17. jaén (47)
ha jól tudom, akkor a barca b innen kiesik, mivel nem juthatnak fel, tehát a 7. helyzett sabadell (54 pont) menne helyettük a play-off-ba.
magyarul 7 ponttal van a 17. helyezett is csak lemaradva a már rájátszást érő helytől...na ezt tippelje meg valaki.
Durva, hogy akár 40 ponttal is ki lehet esni, ha úgy alakul benne van a pakliban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo(bra),Ramos,Marcelo,Higuaín
- Kedvenc csapatod: Real Madrid Club de Futbol, Selecao Brasileira
Én meg most nézem, hogy ikszelt a Barca és a Atl.M . Gratula a csapatnak még az utolsó utáni esélyt is elszalasztották!!
Grat
Grat

"Megkértem Falcaót, hogy adja ide a szalvétáját." - Florentino Pérez 
Dream Team: Casillas-Salgado-Lúcio-Ramos-R.Carlos-Guti-Beckham-Zidane-Ronaldinho-Cristiano--Ronaldo(r9)
edző: Vicente del Bosque és Luiz Felipe Scolari

Dream Team: Casillas-Salgado-Lúcio-Ramos-R.Carlos-Guti-Beckham-Zidane-Ronaldinho-Cristiano--Ronaldo(r9)
edző: Vicente del Bosque és Luiz Felipe Scolari
Ha nyer a Granda akkor hiába nyer az Osasuna, bár ha a Getafe kikap és jobb az Osasuna 2 meccsen a madridi kiscsapat ellen akkor még bennmaradhat.Remy írta:Bááá, most nézem, hogy az Osasuna a Betist fogja fogadni az utolsó fordulóban. Remélem nem jön ki nekik a lépés, és végül tényleg kiesnek.
Jó rég volt ilyen szoros a spanyol bajnokság.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bááá, most nézem, hogy az Osasuna a Betist fogja fogadni az utolsó fordulóban. Remélem nem jön ki nekik a lépés, és végül tényleg kiesnek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
de olyannal, mint amit Zidane lőtt a vb döntőben..majd dob két hátraszaltót és 90 misiért elviszi a psgRemy írta: Tehát egy szép 0-0, majd 11-es párbaj, ahol Morata dönt egy kapufás góllal
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tehát egy szép 0-0, majd 11-es párbaj, ahol Morata dönt egy kapufás góllalziro4vr írta:érdekes lesz, a két végpontból jön majd a két csapat, mi a sérülésekből, leépülésből, unalomból, ők meg a túlhajszoltságból, felfokozottságból, zsibbadtságbólGéci írta:Szerintem az Atletico kézzel lábbal kaparni fog a bajnokságért ami nekünk jó lehet a BL-re...

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
érdekes lesz, a két végpontból jön majd a két csapat, mi a sérülésekből, leépülésből, unalomból, ők meg a túlhajszoltságból, felfokozottságból, zsibbadtságbólGéci írta:Szerintem az Atletico kézzel lábbal kaparni fog a bajnokságért ami nekünk jó lehet a BL-re...
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szerintem az Atletico kézzel lábbal kaparni fog a bajnokságért ami nekünk jó lehet a BL-re...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
és még mindig 3 pont az előnyük.
Hááát de dikk....köszönhetően nekünk,mert 3/3 at nem nyertünk,kb mint előtte 30 meccsen át.....simán bevittük volna a gyomrost ha úgy állunk hozzá ahogy előtte egy éven át.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nagyon meglepődnék. az atlético kipukkadását már vagy februártól várjuk. ma volt a 37. forduló és még mindig 3 pont az előnyük. a következő fordulóban pont azt játszhatják, amit szeretnek. beáll a beton, a barca kitámad ők meg kontráznak. a barca egy elchét nem bír már elverni, nem tudom miért várják itt sokan h majd szétaprítják az atmát. ha nincs willy caballero, akkor már egyáltalán nem is lenne miről beszélnünk.Az uccsó fordulóban szerintem sokak nagy meglepetésére nagyon simán fog nyerni a Barca...
tény hogy az atletico már nagyon el van készülve az erejével. néztem a mai meccsükből egy 45 percet, nagyon durván fáradtak. ardát úgy cserélte le simeone hogy a 60. percben már levegőt is alig kapott. de a cél már ott van előttük, fáradjanak csak. húzzák már be a ligát, aztán mink meg majd szétkapjuk őket a döntőben.