OFF
Re: OFF
ha van hatalmas ember..Guti (Twitter):
"Ha bármilyen sz.rt énekelve is lehet Eurovíziót nyerni, akkor legközelebb induljon valaki a Barcelona vagy az Atlético himnuszával."

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nálad mi a jófajta?hehe írta:négy, azaz 4, tehát négy euroért megveszem tőled az egész csomagot, utazással, jeggyel, mindennel együtt.Realista24 írta:En kumma mérges vagyok rajuk, mert egy tét nélküli meccset kell néznem az utolso fordulóban élőben![]()
Na de egy hétre ra fieeestaaaaa!!!
meg viszek neked egy jófajta pálinkát.
deal?

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
négy, azaz 4, tehát négy euroért megveszem tőled az egész csomagot, utazással, jeggyel, mindennel együtt.Realista24 írta:En kumma mérges vagyok rajuk, mert egy tét nélküli meccset kell néznem az utolso fordulóban élőben![]()
meg viszek neked egy jófajta pálinkát.
deal?

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En kumma mérges vagyok rajuk, mert egy tét nélküli meccset kell néznem az utolso fordulóban élőben

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
[img ]Ide a kép direktlinje.[/img]KAG írta:1; Userbart, hogyan tudok berakni az aláírásomban? Próbálkoztam BB és HTML kóddal illetve Image URL-el is, de csak a linket dobta ki, a képet magát nem.
Természetesen itt is szóköz nélkül, Img gomb ott van fent az URL mellett.

A másodikra már h3x0r válaszolt.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

hehe:
szerintem ugyan arról beszélünk, csak én a mögöttes okokat írtam le, kicsit boncolgatva miért lehet, te meg tárgyiasítottad a problémát, és mondtál rá egy-egy okot. Még mindig azt mondom, megértelek, én csak a miért?-et próbáltam elemezni.
Anis:
köszi, de fogalmad sincs miről írtam.
szerintem ugyan arról beszélünk, csak én a mögöttes okokat írtam le, kicsit boncolgatva miért lehet, te meg tárgyiasítottad a problémát, és mondtál rá egy-egy okot. Még mindig azt mondom, megértelek, én csak a miért?-et próbáltam elemezni.
Anis:
köszi, de fogalmad sincs miről írtam.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Irreális elvárás? Simán triplázhattunk volna, ahogy R24 is felvázolta, csak annak érdekében tenni is kellett volna valamit. Sok helyen, más csapatoknál megtörténik, ha egy cserejátékost beteszel a kezdőbe az kihajtja a belét hogy megmutassa, képees ő többre, jobbra is mint a sorban előtte álló. Itt ezt nem láthattuk a Valencia, Valladolid, Celta elleni meccseken. Persze lehet jönni azzal, hogy kiesett a BBC és most DM is, de vannak mások is akik szintén szoktak gólt lőni ha megy a csapatnak. Ja hogy épp nem ment? akkor adjanak bele mégtöbbet, hogy összejöhessen a kupa, BL, bajnoki cím (vagy épp ezek bármely kombinációja). A Celta elleni meccset már direkt nem is néztem, nem érdekelt a szenvedés. elbukták az előző két meccsen is a 3 pontot, most a 2 másik eredmény miatt simán lett volna matematikai esély a bajnoki címre, de neeeem, simán kikaptak a Celta ellen (akik mondjuk jó formában vannak, de ez mind1).
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- hehe
lehet, hogy beteges 1-2 ember viselkedése, én egyrészt nem olvastam az utóbbi időben, pláne a béellmeccs óta a fórumot, de ha azt mondod ,akkor elhiszem, hogy elvették a sulykot. szard le, majd felnőnek. nem ez lesz a legfontosabb dolog az életükben.
nekem tetszik ez a keret, nem akarok suarezt, meg senkit, kedira helyére akarok egy pogbát, illetve kázmér helyére vmi fiatal spanyol vagy brazil übertechnikás gyereket. és ennyi.
és igen, tökmindegy mit írunk mi itt, nem lesz semmi változás madridban, ez van. de kibeszéljük a dolgokat, emiatt lesz kb a fórum fele jobban hozzáértő és képben, mint akármilyen hegyiiván vagy bármilyen dagadt kancsal balfasz a tévéből.
óóóó ha tudnád, mennyire gyűlölöm és szeretem neymart, patot!, amikor tudom, hogy sokkal több lenne bennük, ha valaki embernek nevelné őket meg férfinak, óóó ha tudnád, mennyiszer ébredek telebőgött párnával, hogy 10 éve milyen emberek játszottak, most meg milyen a csapat.
a durva, hogy még ilyen - a korábbiakhoz mérten - lófasz kerettel is bőven esélyesek a vébécímre, de ez csak a többi ország szánalmas minőségét tükrözi.
szóval van nekem is bajom bőven, de nem RMCF-kedek itt, hogy állandóan minden beírom
összességében:
azért elégedetlen mindenki, hogy mi vesztettük el a bajnokságot, nem a többiek nyerték meg. és ez felbassza az embert, mérhetetlen idegesítő. a tiszta emberi érzelmekkel és reakciókkal meg nem tudom mi a probléma.
amióta nyáron kitakarodtak a söpredék szutyok játékosok a csapatból, azóta én olyan több évre elegendő nyugalmat kaptam, hogy én akármi van nem fogom ekézni őket olyan kitartó és súlyos módon, mint korábbi években tettem.Félreértettél, ha azt hiszed engem nem dühít, hogy a csapatom nem döglik meg a pályán. De most mond meg, ha te itthon szétezkézed az egész gárdát (jogosan vagy jogtalanul, mindegy) akkor ők jobban meg fognak szakadni? Nem!
nekem tetszik ez a keret, nem akarok suarezt, meg senkit, kedira helyére akarok egy pogbát, illetve kázmér helyére vmi fiatal spanyol vagy brazil übertechnikás gyereket. és ennyi.
és igen, tökmindegy mit írunk mi itt, nem lesz semmi változás madridban, ez van. de kibeszéljük a dolgokat, emiatt lesz kb a fórum fele jobban hozzáértő és képben, mint akármilyen hegyiiván vagy bármilyen dagadt kancsal balfasz a tévéből.
Nem személyeskedés, de hidd el sokkal elfogadóbb vagy a brazilokkal szemben mint bármilyen más játékossal.

óóóó ha tudnád, mennyire gyűlölöm és szeretem neymart, patot!, amikor tudom, hogy sokkal több lenne bennük, ha valaki embernek nevelné őket meg férfinak, óóó ha tudnád, mennyiszer ébredek telebőgött párnával, hogy 10 éve milyen emberek játszottak, most meg milyen a csapat.
a durva, hogy még ilyen - a korábbiakhoz mérten - lófasz kerettel is bőven esélyesek a vébécímre, de ez csak a többi ország szánalmas minőségét tükrözi.
szóval van nekem is bajom bőven, de nem RMCF-kedek itt, hogy állandóan minden beírom

összességében:
azért elégedetlen mindenki, hogy mi vesztettük el a bajnokságot, nem a többiek nyerték meg. és ez felbassza az embert, mérhetetlen idegesítő. a tiszta emberi érzelmekkel és reakciókkal meg nem tudom mi a probléma.

Persze hogy nem tűntünk el, és valszeg nem is fogunk, de nem azért nem, mert elégedetlenek vagyunk, hanem mert leleményes nép vagyunk, aki alkalmazkodik minden körülményhez. A maximalizmus amiről te beszélsz, más mint az elégedetlenség, meg a kb megszokásból való folyamatos méltatlankodás.hehe írta:sztem te is gondold át, hogy bár nem egyértelmű, egyenesen következő a válaszom az általad felvetett problémára, de egy kis gondolkodással belátható, hogy ide tartozik.sentry írta: 1. Az ilyen degradáló kérdésekkel azért megmosolyogtatsz.![]()
2. Állandóan a pénzzel jössz. Teljesen lényegtelen hogy 100 vagy 1000 milliárd, abban a tekintetben amit írtam. Olvasd el megint, aztán máshogy próbálj kötekedni, mert láthatóan te nem fogtad fel miről beszélek. Én társadalmi, meg pszichológiai dologról... te meg jössz itt a pénzzel. No én itt le is zártam, veled nem lehet vitatkozni, mert baromira nem arra reagálsz, amit írtam.
a társadalmi, pszichológiai témához olyannyira nagy mértékben tartozik hozzá a pénz, hogy pusztán a legfontosabb dolog az emberek jó részének idehaza. és nem azért, mert sok kapzsi kis köcsög milliárdos versenyez egymással, hanem vki pártízezer forintból napról napra él csak, közben meg keményen dolgozik.
szted állandó negativizmus és depressziós hangulat, soha semmi nem jó, ilyenek vagyunk, mi magyarok.
oké. mégis azon kevés nép egyike vagyunk, amelyik szinte a kezdetektől fogva létezik, nem olvadt be, nem tűnt el. vajon miért?
a negatív, elégedetlen hangulathoz: hát már hogy a rákba ne számítana ebben az esetben a pénz? van egy csapat, akinek szurkolsz (hogy miért az mindegy) és akkor azt látod, hogy nem teszik ki az utolsó csepp vérüket? idehaza meg egy ember 30 évig dolgozik, ami ezeknek 1 évi fizu? hát hogy a fenébe nem jogos az elégedetlenkedés?
persze az is megoldás, hogy leszarod, nem foglalkozol semmivel, bezárkózol a kis világodba, mindig mindenkivel puszipajtás vagy és minden szuper, mindennek csak a jó oldalát látod, lehet így is élni. de a vér nem válik vízzé, a valamiből nem tudsz semmit csinálni.
Hidd el ha jobb lenne az itthoni átlagos életmód, (persze aláírom töb lové, jobb élet ez alap ) akkor nem lennének a magyarok sem ennyire elégdetlenek.
Félreértettél, ha azt hiszed engem nem dühít, hogy a csapatom nem döglik meg a pályán. De most mond meg, ha te itthon szétezkézed az egész gárdát (jogosan vagy jogtalanul, mindegy) akkor ők jobban meg fognak szakadni? Nem!
Én mindig is mentem az igazam után. Tévedsz ha azt hiszed, hogy elfogadó vagyok és nem lázadó. De hidd el amit itt sokan leművelnek, az beteges. Szerintem.
És hogy tiszta legyen minden: megértem a dühötök, megértem amit írtál, részben igazat is adok, de nem normális ez a fajta pesszimizmus, elégedetlenség, és az irreális elvárás. Nem személyeskedés, de hidd el sokkal elfogadóbb vagy a brazilokkal szemben mint bármilyen más játékossal.
Sokáig lehetne ezt nyújtatni, felesleges. Én nem akarlak meggyőzni. Részben igazat is adok amit írsz, de szerintem bonyolultabb és mélyebbre gyökeredzik a fórumon való elégedetlenség, mint az hogy mennyit keresnek a játékosok és miért nem döglenek meg érte.
- hehe
sztem te is gondold át, hogy bár nem egyértelmű, egyenesen következő a válaszom az általad felvetett problémára, de egy kis gondolkodással belátható, hogy ide tartozik.sentry írta: 1. Az ilyen degradáló kérdésekkel azért megmosolyogtatsz.![]()
2. Állandóan a pénzzel jössz. Teljesen lényegtelen hogy 100 vagy 1000 milliárd, abban a tekintetben amit írtam. Olvasd el megint, aztán máshogy próbálj kötekedni, mert láthatóan te nem fogtad fel miről beszélek. Én társadalmi, meg pszichológiai dologról... te meg jössz itt a pénzzel. No én itt le is zártam, veled nem lehet vitatkozni, mert baromira nem arra reagálsz, amit írtam.
a társadalmi, pszichológiai témához olyannyira nagy mértékben tartozik hozzá a pénz, hogy pusztán a legfontosabb dolog az emberek jó részének idehaza. és nem azért, mert sok kapzsi kis köcsög milliárdos versenyez egymással, hanem vki pártízezer forintból napról napra él csak, közben meg keményen dolgozik.
szted állandó negativizmus és depressziós hangulat, soha semmi nem jó, ilyenek vagyunk, mi magyarok.
oké. mégis azon kevés nép egyike vagyunk, amelyik szinte a kezdetektől fogva létezik, nem olvadt be, nem tűnt el. vajon miért?
a negatív, elégedetlen hangulathoz: hát már hogy a rákba ne számítana ebben az esetben a pénz? van egy csapat, akinek szurkolsz (hogy miért az mindegy) és akkor azt látod, hogy nem teszik ki az utolsó csepp vérüket? idehaza meg egy ember 30 évig dolgozik, ami ezeknek 1 évi fizu? hát hogy a fenébe nem jogos az elégedetlenkedés?
persze az is megoldás, hogy leszarod, nem foglalkozol semmivel, bezárkózol a kis világodba, mindig mindenkivel puszipajtás vagy és minden szuper, mindennek csak a jó oldalát látod, lehet így is élni. de a vér nem válik vízzé, a valamiből nem tudsz semmit csinálni.

1. Az ilyen degradáló kérdésekkel azért megmosolyogtatsz.hehe írta:sentry:
nem gondolod, hogy teljesen jogos ez a hangulat?
mennyit keresnek ezek a játékosok?
nem képesek 90 percekre vért izzadni érte?
mennyit fizettünk és hány játékosért az elmúlt sok évben és hol az eredmény?
más kérdés, ha kanyarban nem lennénk a triplázáshoz, de pusztán akarattal - lásd atma - meg lehetett volna csinálni.
mi kell még? hány száz millió euró? fel tudod te fogni egyáltalán mekkora pénzek ezek?
amikor egy nevenincs átlag játékos 50-60ezer eurot keres hetente?
és akkor ne legyen ideges a szurkoló?
látta valaki, hogy tényleg mindent, az égvilágon mindent megtett a csapat minden egyes játékosa azért, hogy maximális eredménnyel fejezzük be? sztem senki nem látta így. innentől meg nincs igazad.

- h3x0r
KAG írta:2; Ha tegyük azt egy zenét vagy cikket linkelek az oldalra és azt szeretném, hogy ne maga a link jelenjen meg, hanem egy hiperhivatkozás, amire kattintva elnavigál a böngésző a linkre amit küldtem. (a végére bele bonyolódotam)
Szóval ez, hogy kivitelezhető?
[url =https://www.google.hu]Google[/url] (csak az url utan nem kell szokoz)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szerintem mindkettőtöknek igaza van valahol.
A sok pesszimizmusnak sem látom értelmét, de ezzel egyben valahol dühös is vagyok a játékosokra, mert ennyi pénzért meg azért a címerért én pl. a halálomig futnék és szántanám a gyepet. Ilyen játékost pedig kb. 3-at vagy jóindulattal max 5-öt tudok így elsőre mondani. A 23-as keretből...
A sok pesszimizmusnak sem látom értelmét, de ezzel egyben valahol dühös is vagyok a játékosokra, mert ennyi pénzért meg azért a címerért én pl. a halálomig futnék és szántanám a gyepet. Ilyen játékost pedig kb. 3-at vagy jóindulattal max 5-öt tudok így elsőre mondani. A 23-as keretből...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
+1sentry:
más kérdés, ha kanyarban nem lennénk a triplázáshoz, de pusztán akarattal - lásd atma - meg lehetett volna csinálni.
mi kell még? hány száz millió euró? fel tudod te fogni egyáltalán mekkora pénzek ezek?
Egyszerűen Perez óta kiadtunk több száz millió eurot, és még mindig csak egy bajnokság és két kupa esett le, ez pedig kevés, nagyon kevés. Nem csoda, hogy csalódásként fogják fel a szurkolók, mert ez k*rvára szégyen.
- hehe
sentry:
látta valaki, hogy tényleg mindent, az égvilágon mindent megtett a csapat minden egyes játékosa azért, hogy maximális eredménnyel fejezzük be? sztem senki nem látta így. innentől meg nincs igazad.

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Én Got2be chaotic fibre gum-ot használok, nekem bejött. A klasszik taft Power Activity-ről váltottam.pheco írta:Tudtok olyan waxot, amelyik nem büdös, nem ragacsos és aránylag jól tartja a hajat?

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sziasztok 2 kérdés lenne
:
1; Userbart, hogyan tudok berakni az aláírásomban? Próbálkoztam BB és HTML kóddal illetve Image URL-el is, de csak a linket dobta ki, a képet magát nem.
2; Ha tegyük azt egy zenét vagy cikket linkelek az oldalra és azt szeretném, hogy ne maga a link jelenjen meg, hanem egy hiperhivatkozás, amire kattintva elnavigál a böngésző a linkre amit küldtem. (a végére bele bonyolódotam
)

1; Userbart, hogyan tudok berakni az aláírásomban? Próbálkoztam BB és HTML kóddal illetve Image URL-el is, de csak a linket dobta ki, a képet magát nem.
2; Ha tegyük azt egy zenét vagy cikket linkelek az oldalra és azt szeretném, hogy ne maga a link jelenjen meg, hanem egy hiperhivatkozás, amire kattintva elnavigál a böngésző a linkre amit küldtem. (a végére bele bonyolódotam

ZIDANE
- h3x0r
Elore leszogezem hogy nem az utobbi par meccsel kapcsolatban irok.sentry írta:Sok emberrel egyet tudok érteni, aki a csapat bajnoki bukása miatt lehangolt, dühös, csalódott. De nekem az a véleményen, hogy ez nagy részben a ti elégedetlenségetek szüli. Az irreális elvárások stb. Nem vagyok pszichológus, nem tanulok annak, de valahogy érzékeny vagyok ezekre a dolgokra. Ez az egész fórumon való dühkitörések (tisztelet a kivételnek) ezt saját magatok szülitek sokszor.
En ket dolgot emelnek ki: irrealis elvarasok es a turelem hianya.
Sokak irasan erzodik az hogy a Fifa jatekokon nottek fel es ugy gondoljak hogy ha osszerakunk 11 nagyon jo kepessegu jatekost, akkor azok egyutt is nagyon jol fognak jatszani, mindenki mindig csucsformaban. Nyaron nem kicsit ereztem az emberek irrealis elvarasait, sokan olyan focit szeretnenek latni, ami nem csak nalunk, hanem az egesz vilagon nincs jelen pillanatban. Azt szeretnek hogy szepen jatszunk, szep oszjatekokkal, sok gollal, nyerjunk, raadasul mindig es azonnal. Itt is latszik a turelem hianya, mint ahogy osszel is, amikor valoban docogott az a szeker, emlekszem hogy a forom legalabb 30%-a mennyit szidta Ancelottit es kuldtek is volna el.
Ez egyaltalan nem belemagyarazas, hanem a valo igazsag. Mivel erdelyi vagyok, ezert valamilyen szinten kivulallokent tokeletesen lehet latni a helyzetet. A hatartol par kilometerre lakom, ezert viszonylag sok ismerosom es rokonom el Magyarorszagon, veluk szoktunk beszelgetni es szinte mindegyikojukon erzodik az elegedetlenseg, a folyamatos panaszkodas, soha semmi se jo, mindenki hibas csak en nem, stb. Eloszor eleg fura volt, mert a kornyezetemben levo emberekre ez nem nagyon jellemzo, mindenki tudja hogy az eletunk nem tokeletes es soha nem is lesz az, aki az aprobb oromoket kielvezi, annak boldog elete lesz, aki viszont folyamatosan elegedetlenkedik, annak kevesbe.sentry írta:Valahol ez egy jó magyar szokás. Folyamatosan méltatlankodni. Ez eszméletlen szomorú, de a kultúránk része, hogy állandóan elégedetlenek vagyunk, képtelenek vagyunk pozitívan szemlélni dolgokat.
Nekem mindegy ki mit gondolt erről, vagy hogy azt véli ez belemagyarázás. Eszméletlen sok pozitív vonzata van a magyarságnak, de ez, hogy állandóan savazunk, elégedetlenkedünk, ez letagadhatatlan, és ez az egyik hátráltató ereje a társadalmunknak, és tényként kezelhető.
Azota megszoktuk hogy a magyarorszagiak egy resze mar csak ilyen.
Meccs utan sokan csinaljak azt, sokszor en is, hogy a pontvesztes miatt felgyulemlett feszultseget itt vezetik le.sentry írta:Olyan lehangoló olvasni ilyenkor a fórumot, hogy az valami eszméletlen.![]()
És igazából egymást hergelik a realisták/optimisták vs pesszimisták.
Nem szeretném ha ebből flame lenne. Próbáltam érhetően leírni ezt az észrevételem, normális stílusban. Remélem senki nem bántottam meg. Aki nem ért egyet vele, kulturált formában vitatkozhatunk róla akár pm-ben is.
Béke!
A mai meccs utan en is baromi ideges voltam, forumra nem irtam, de azert par emberrel beszeltem rola. Azota mar eltelt par ora es lenyugodtam, valoszinuleg holnap reggel mar teljesen mashogy fogok latni 1-2 dolgot. Mondjuk sokszor en se szeretem olvasni a forumot, vagy csak par ember hozzaszolasait, mert vagy felidegesitem magam rajta vagy csak elszomorodom.
Igazából nem tudom, hogy hova kéne írnom ezt a gondolatom, de már régóta megfogalmazódott bennem a mondandóm.
Sok emberrel egyet tudok érteni, aki a csapat bajnoki bukása miatt lehangolt, dühös, csalódott. De nekem az a véleményen, hogy ez nagy részben a ti elégedetlenségetek szüli. Az irreális elvárások stb. Nem vagyok pszichológus, nem tanulok annak, de valahogy érzékeny vagyok ezekre a dolgokra. Ez az egész fórumon való dühkitörések (tisztelet a kivételnek) ezt saját magatok szülitek sokszor. Valahol ez egy jó magyar szokás. Folyamatosan méltatlankodni. Ez eszméletlen szomorú, de a kultúránk része, hogy állandóan elégedetlenek vagyunk, képtelenek vagyunk pozitívan szemlélni dolgokat.
Nekem mindegy ki mit gondolt erről, vagy hogy azt véli ez belemagyarázás. Eszméletlen sok pozitív vonzata van a magyarságnak, de ez, hogy állandóan savazunk, elégedetlenkedünk, ez letagadhatatlan, és ez az egyik hátráltató ereje a társadalmunknak, és tényként kezelhető.
Olyan lehangoló olvasni ilyenkor a fórumot, hogy az valami eszméletlen.
Nem szeretném ha ebből flame lenne. Próbáltam érhetően leírni ezt az észrevételem, normális stílusban. Remélem senki nem bántottam meg. Aki nem ért egyet vele, kulturált formában vitatkozhatunk róla akár pm-ben is.
Béke!
Sok emberrel egyet tudok érteni, aki a csapat bajnoki bukása miatt lehangolt, dühös, csalódott. De nekem az a véleményen, hogy ez nagy részben a ti elégedetlenségetek szüli. Az irreális elvárások stb. Nem vagyok pszichológus, nem tanulok annak, de valahogy érzékeny vagyok ezekre a dolgokra. Ez az egész fórumon való dühkitörések (tisztelet a kivételnek) ezt saját magatok szülitek sokszor. Valahol ez egy jó magyar szokás. Folyamatosan méltatlankodni. Ez eszméletlen szomorú, de a kultúránk része, hogy állandóan elégedetlenek vagyunk, képtelenek vagyunk pozitívan szemlélni dolgokat.
Olyan lehangoló olvasni ilyenkor a fórumot, hogy az valami eszméletlen.

Béke!