Egyetértek...ennyi erővel fölösleges volt egész évben küzdeni a bajnokságban, hogy aztán az uccsó 3 fordulóban totál feladjuk az egészet...és ez a bosszantó, hogy egy egész éves munka ment most a kukába úgy, hogy ez a bajnokság totál nyerhető lett volna sérülések ide vagy oda...nagyon nagyon bosszantó, hogy ennyi sanszból mind kihasználatlan maradt, hiszen rengeteg lehetőségünk lett volna előzni, de mi mindannyiszor elkúrtuk...nem kicsit, nagyon...Gascoigne írta: védj már meg te is minden gyalázatos szart. a Real Madrid képes volt 3-4 fordulóval a vége előtt feladni a bajnokságot, miközben kis összpontosítással simán behúzhattuk volna. egy közönséges egygólos győzelemmel még tegnap is bőven elérhettük volna, hogy jó esélyekkel várjuk az utolsó fordulót. nem csak az a baj, hogy a legutóbbi három fordulóban 7 pontot hullajtottak el. az is elég nagy gáz, de erre ott vannak a sablon kamu indokaid. sok a sérült, elfáradtak, ellenünk volt a világ, a kapufa, a gyep meg a büféskocsi.
ami számomra megmagyarázhatatlan, elfogadhatatlan és megbocsáthatatlan, az az, hogy mi három fordulóval ezelőtt FELADTUK a bajnokságot. a szezonban tíz meccset lejátszó cseréink végigtötyögik a vérre menő tétmeccset, miről beszélünk itt?
Ezt a szezont már csak a BL győzelem mentheti meg, mert különben, ahogy már említettem korábban is, nagyon csúnyán elszabadulhat a pokol a csapat háza táján...
Mondjuk én mindenesetre bízom benne, hogy sikerül nyerni Lisszabonban...nem érdekel milyen játékkal, meg mákkal, bírói tévedéssel...BE KELL HÚZNI...nincs más opció...mondjuk nekem innen a fotelból könnyű pofáznom...