Premier League

Foci a Real Madridon túl...
Demes

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Demes » 2014. május 12., hétfő 19:30

sucre írta: Azért a mu egy angol magra építve nyerte szét magát
Az idei dolgokról beszélünk éppen. Vagy most nyerte szét magát a mu?
meg a pool is tele volt angolokkal a mostani szezonban, de azért a chelseaben is találni párat.
A Pool tele van angolokkal a mostani szezonban. Ez nagyon jó, de Sterling, Gerrard meg Sturridge kivételével semmit nem érnek. Chelseaben angol játékosai, szintén 1-2 kivétellel semmilyen szintet nem képviselnek.

Az volt a problémád hogy kevés angol játékos van a City-nél. Ez azért van mert ők bizony rájöttek hogy az angolokkal semmire nem mennének, nem úgy mint a Liverpool akik milliókat szórt Caroll-okra meg Hendersonokra.
Kik top angol játékosok aki a City-nek javulást jelentene? Vagy csak igazoljanak random angolokat hogy elmondhassák hogy nem 2, hanem 5 angol volt a keretükben idén?
Van pénzük, kupákat akarnak. Ezt pedig most angolokra építve nem lehet.
sucre írta:
Talán majd nemsokára megint jönnek az angol tehetségek (kétlem)
pedig most tényleg jönnek. Shaw hatalmas tehetség 18 évesen, Cahill se rossz, Baines se. KP-n még ottvan Gerrard, Wilshere, Lallana, Henderson, elől meg Sterling-Rooney-Sturridge jó. Nemvárok nagy durranást tőlük a nyáron, de nemfognak alulszerepelni.
Itt meg kicsit átkavarodtál szerintem a VB-re, az ifikről beszéltem. Cahill és Baines már rég nem tehetség kategória.
Shaw és Sterling tehetséges, Lallanat nem láttam játszani,(de már ő is 26?) Wilshere túl sokszor sérült, Hendersont én nem tartom sokra.

De azért az angol VB-ről is mondok valamit ha már szóbajött. Atámadó triótnál szerintem egyedül veszélyesebb egy Suarez. Legalábbis Sterlingtől én nem sokat várok a VB-n. Sturridge-nek volt egy jó éve, de nem tudom mit fog tudni kezdeni a VB-n és Rooney-nak is sok munka kell még ahoz hogy ismét valamit képviseljen mert elsüllyedt a manchesterrel együtt.

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2014. május 12., hétfő 18:51

Számomra nem, mert nincs 2top angol focista világon.
Azért a mu egy angol magra építve nyerte szét magát, meg a pool is tele volt angolokkal a mostani szezonban, de azért a chelseaben is találni párat.
Talán majd nemsokára megint jönnek az angol tehetségek (kétlem)
pedig most tényleg jönnek. Shaw hatalmas tehetség 18 évesen, Cahill se rossz, Baines se. KP-n még ottvan Gerrard, Wilshere, Lallana, Henderson, elől meg Sterling-Rooney-Sturridge jó. Nemvárok nagy durranást tőlük a nyáron, de nemfognak alulszerepelni.
Kíváncsi leszek, hogy a Poolnál Aspas és Luis Alberto maradnak-e. Kétlem. pedig utóbbi elég minőségi idényt tudott maga mögött a tavalyi idényben (11 gól és 18 gólpassz).
lép mindkettő, mondjuk Albertonak én még adnék 1 évet, a hazai kupákban bizonyíthatna, mondjuk Suso egy másik szintet képvisel ugyanarra a posztra...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 12., hétfő 15:52

Eltiltanám a bírókat, a Spurstől meg megvonnám az El szereplés jogát, mert olyan ember ült a padon, aki nem volt beírva a jegyzőkönyvbe, ami szabálysértés. :Đ
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 12., hétfő 15:42

GT37 írta:
Anis írta:Épp ez is baja az angol válogatottnak, hogy sehol senki jobb játékos. vagyis volt. mert azért a Southamptonos trió 9+15+13 góljával (Lallana, Jay Rodriguez és Lambert) odatették magukat, Sturridge és Welbeck párost. szóval most azért felbukkantak páran, de ez még kétlem, hogy elég lenne gy válogatottas kiemelkedőbb teljesítményre.
:hmmm:
Akkor rendesen:
- pont ez volt a baja az angol válogatottnak az előző években, hogy sehol nem látszódott normális játékosok (tehát akik még nem válogatottak és később azok lehetnek).
- de ez most megtörni látszik, tehát most felbukkant például a Soton 3-4 angol játékosa akik jó eséllyel pályáznak a VB-re jutásra (szegény Jay Rodriguez is simán mehetett volna, ha nem sérül le).
- szóval most azért látszódik a fény az alagút végén, vannak jobb angolok. de egyelőre még nem a legjobb fajtából, szóval még fejlődniük kell (főleg Shawnak), de a lehetőség adott.
- és ezzel az idei idénnyel Sturridge is berobbant, előzőleg csak egy tehetséges volt, aki eddig nem teljesedett ki.

Kíváncsi leszek, hogy a Poolnál Aspas és Luis Alberto maradnak-e. Kétlem. pedig utóbbi elég minőségi idényt tudott maga mögött a tavalyi idényben (11 gól és 18 gólpassz).

A city-vel is szóba hozták Shaw-t, de nekik sztem nem kell. ott van Clichy és Kolarov is.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 12., hétfő 14:54

GT37 írta: A Soton játékosai meg igencsak kelendőek lesznek a nyáron, a United elvileg egy 27 millió fontos ajánlatot készül letenni az asztalra Shaw-ért, a Pool pedig Lallanát vinné. :-(
Anis írta:Épp ez is baja az angol válogatottnak, hogy sehol senki jobb játékos. vagyis volt. mert azért a Southamptonos trió 9+15+13 góljával (Lallana, Jay Rodriguez és Lambert) odatették magukat, Sturridge és Welbeck párost. szóval most azért felbukkantak páran, de ez még kétlem, hogy elég lenne gy válogatottas kiemelkedőbb teljesítményre.
a töprengős fej annak szól, hogy próbálod értelmezni? :lol:

Cole meg közben lemondta a váleszt, amúgy szerintem Shaw helyett kivitte volna az öreg rókafej :lol:
Nem illik.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 12., hétfő 14:46

Sherwood tegnap:
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... ek-2335205
:salute:

A Soton játékosai meg igencsak kelendőek lesznek a nyáron, a United elvileg egy 27 millió fontos ajánlatot készül letenni az asztalra Shaw-ért, a Pool pedig Lallanát vinné. :-(

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 12., hétfő 12:27

Skrtel öngólrekordja! :mrgreen:
mondjuk mellette lőtt 7 gólt is, 2x duplázott is!

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 11., vasárnap 23:31

Kerlon írta:Anis megkérnélek, hogy mielőtt rámész az elküldésre olvasd át a hozzászólást, aztán fogalmazd meg érthetően! Köszönöm! :D
vagy törölje ki. aztán küldje ha küldeni akar
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 11., vasárnap 23:04

Kerlon írta:Anis megkérnélek, hogy mielőtt rámész az elküldésre olvasd át a hozzászólást, aztán fogalmazd meg érthetően! Köszönöm! :D
vagy gondolja meg magát

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 11., vasárnap 22:59

Anis megkérnélek, hogy mielőtt rámész az elküldésre olvasd át a hozzászólást, aztán fogalmazd meg érthetően! Köszönöm! :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 11., vasárnap 22:53

sucre írta:Ebben a Cityben 2 angol játékos volt. :kivagyhe: Számomra hihetetlen...
Hart, Milner, Lescott, Rodwell és Micah Richards. bár csak Hart volt alapkezdő.
Épp ez is baja az angol válogatottnak, hogy sehol senki jobb játékos. vagyis volt. mert azért a Southamptonos trió 9+15+13 góljával (Lallana, Jay Rodriguez és Lambert) odatették magukat, Sturridge és Welbeck párost. szóval most azért felbukkantak páran, de ez még kétlem, hogy elég lenne gy válogatottas kiemelkedőbb teljesítményre.
h3x0r írta:Nem inkabb az hogy mely csapatokban angolok a tamadok? :coffee:
nem. mivel mondjuk Baines az Evertonban is lőtt 5 gólt, Terry is 2 gólos.

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2014. május 11., vasárnap 22:46

sucre írta:Ebben a Cityben 2 angol játékos volt. :kivagyhe: Számomra hihetetlen...
Számomra nem, mert nincs 2top angol focista világon.

Talán majd nemsokára megint jönnek az angol tehetségek (kétlem), de ha lesznek és akkor se lesz sok angol a csapatukban, akkor lehet ezen csodálkozni.

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2014. május 11., vasárnap 22:41

Ebben a Cityben 2 angol játékos volt. :kivagyhe: Számomra hihetetlen...

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 11., vasárnap 21:58

h3x0r írta:
Anis írta:Ha csak az angolok által szerzett gólok lennének érvényesek: Tabella
Eléggé meglátszik, hogy melyik csapatok épülnek angolokra.
Nem inkabb az hogy mely csapatokban angolok a tamadok? :coffee:
Miért az nem ugyanaz? Sturridge például volt a Cityben, volt a Chelseaben egyiknek se kellett. A Poolban meg számítottak rá és meghálálta 21 góllal, ami több, mint az előző két csapatának a házi gólkirályai rúgtak.
K

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. május 11., vasárnap 21:57

Nem.

:lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 11., vasárnap 21:53

Anis írta:Ha csak az angolok által szerzett gólok lennének érvényesek: Tabella
Nem inkabb az hogy mely csapatokban angolok a tamadok? :coffee:

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 11., vasárnap 21:51

Ha csak az angolok által szerzett gólok lennének érvényesek: Tabella

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 11., vasárnap 19:52

Manchesterben tényleg több a City szurkoló. Erről hallottam már én is.
K

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2014. május 11., vasárnap 19:26

LiamGallagher írta:Senki nem írta,hogy a MU nem anglia legnagyobb csapata,de Manchesterben az emberek 30 évvel ezelőtt is,és most is a Citynek szurkoltak/szurkolnak. A United-nek a környező megyékből vannak a szurkolói a város csapata a City. Ez pontosan olyan,mint Hamburgban nem a HSV mindenki kedvence,hanem a St. Pauli,vagy Torinoban nem a Juventus,hanem a Torino FC a város csapata.
Persze, Madridban meg több az Atletico szurkoló. :lol:
A torinóiról hallottam én is, de aztán olvastam régebben egy cikket, mely szerint ez aligha igaz. Nekem ez legendának tűnik, és szkeptikus vagyok a többivel szemben is.

hunmiller
Kedvenc játékosaid: Raúl, Higuaín
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros, Green Bay Packers

HozzászólásSzerző: hunmiller » 2014. május 11., vasárnap 19:16

Remy írta:Ezt a Bony gyereket lehet elhoznám Benzema mellé. :hmmm: Hollandiában jó volt, aztán a szezon második felében már a PL-ben is lehetett rá számítani. Ráadásul egy Swanseaban lőtt 17 gólt, akik idén egyáltalán nem voltak jók.
:agree:

Legyen így! Már tavaly "felfedeztem" magamnak, még a Vitesse játékosaként. Szerintem élne a lehetőséggel, jó felépítésű, gólerős támadó. Gyere Wilfried! :)

Vissza: