Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
De Pavel gondolkodjál egy picit reálisabban. Coentrao meg Marcelo se éppen belső védő alkat, Alonso meg így is majdnem azt játszik olyan mélyen van... Engem sokkal jobban bánt, hogy Sevillában buktunk és a Valencia ellen, mint a mai. Ez meg már az utolsó meccs is csak púp volt a hátunkon minimális eséllyel. Én csak azt nem értem, hogy miért nem lehetett felrakni még egy csatárt valamelyik középpályás helyett. Se szélsőnk, se támadónk nem volt ma. Ennyi az egész, a bajnokságot meg már tényleg Sevillában elbuktuk. De inkább már a hazai Classicón.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nincs semmi gond, én sem úgy vettem, csak bennem az nyomta fel a pumpát, hogy leszarod a bl-t, csak azért, mert negatív érzelmeket táplálsz az olasz iránt...
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Géci írta:Hát azért ott nem egy kiöregedő Jonas volt, hanem egy Mendieta meg Aimar (nem tom, hogy kell írni...)R.M.C.F írta:[quote
Aimar ott még sehol se volt.......de az a valencia nagyon jó csapat volt,de tényleg,meccs előtt őket tartottam esélyesebbnek......aztán a taktika meghozta a gyümölcsét,az a foci.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Látom nem igazán sikerült felfognod írásom lényegét, mondandóját. Ezért nem is ragozom tovább. Ha Te ezt személyes sértésnek vetted ( mert írásodból ez jön le) akkor elnézést. Tényleg ne vedd annak, ez csak Ancelottinak szól, aki nem csak ma, de már az elmúlt napokban is letett a bajnoki címről. Sokan vannak ám, akik az utolsó lehetőségig harcolnak. Nos az idei Real nem az!
S nem a kezdőről van ám szó, hanem a mutatott lélektelen teljesítményről és milliőről, ami körüllengi a csapatot BM elleni meccs óta.
Mégegyszer: ha van Nacho, Ramos, Coentrao, Marcelo, akkor miért Xabi a középső bekk?
Nem fogok elbújni ha BL-t nyer a csapat, örülni fogok. De büszkélkedni sem, hisz nekem nincs miért, én nem tettem hozzá semmit...
még egyszer bocs, ha személyesnek vetted, nem neked ment, hanem Ancelottinak. Ám ő xarik az olyanokra mint én...
S nem a kezdőről van ám szó, hanem a mutatott lélektelen teljesítményről és milliőről, ami körüllengi a csapatot BM elleni meccs óta.
Mégegyszer: ha van Nacho, Ramos, Coentrao, Marcelo, akkor miért Xabi a középső bekk?
Nem fogok elbújni ha BL-t nyer a csapat, örülni fogok. De büszkélkedni sem, hisz nekem nincs miért, én nem tettem hozzá semmit...
még egyszer bocs, ha személyesnek vetted, nem neked ment, hanem Ancelottinak. Ám ő xarik az olyanokra mint én...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
Egy értelmes támadónk se játszott, nem tudom mit vársz. A Bayern után elkészültünk az erőnkkel utána meg mentálisan lecsúsztunk és ennek tetejébe jött, hogy lesérült minden második emberünk.pavel írta:Nos, tőlem nyerhet ancselotti bl-t, lexarom. A xaros olasz temperamentumával sárba tiport mindent, amit a Real a spanyol bajnokságban képviselt. S ez nem hiba, bűn...ből másfél hét alatt a harmadik. Nincs gond? Nincs a francokat! Innen nem kicsit nehéz felállni, felpörögni, s 110%-on égni! Pl. tavaly a Dortmund ellen nem sikerült...szal mikor elmegyünk Vigo 5 védekező kp-val, meg egy darab b.ott csatárral??? Mikor fönt van a pályán 4 védőnk, mégis X.Alonso az egyik söprű? Mikor egy Valladolid elleni meccs után egy Morata még egyáltalán a bő keret tagja. Hááááát, gyerekek!!!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealRaúl77
Egyrészt, kíváncsi leszek mennyire fogod leszarni, ha esetleg tényleg megnyerjük. Remélem nem fogsz írni örömködő kommentet, remélem nem is leszel büszke a szeretett csapatodra, hogy annyi év után ismét európa csúcsán vannak, sőt remélem elbúj az ismerőseid köreiben szégyenedben, hogy ilyet mertek tenni... (HA megnyerjük persze..)pavel írta:Nos, tőlem nyerhet ancselotti bl-t, lexarom. A xaros olasz temperamentumával sárba tiport mindent, amit a Real a spanyol bajnokságban képviselt. S ez nem hiba, bűn...ből másfél hét alatt a harmadik. Nincs gond? Nincs a francokat! Innen nem kicsit nehéz felállni, felpörögni, s 110%-on égni! Pl. tavaly a Dortmund ellen nem sikerült...szal mikor elmegyünk Vigo 5 védekező kp-val, meg egy darab b.ott csatárral??? Mikor fönt van a pályán 4 védőnk, mégis X.Alonso az egyik söprű? Mikor egy Valladolid elleni meccs után egy Morata még egyáltalán a bő keret tagja. Hááááát, gyerekek!!!
Másrészt neked is csak annyit tudok írni, hogy miért is nem a gála kezdőt tolta fel Carlo? 6, azaz hat játékos kisebb nagyobb sérüléssel bír, + egy Xabi Alonsoval, aki ugye döntőben nem is játszhat majd. Nem teljesen poénból, hanem kényszerből játszottunk így.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Írd le a kezdőt amit ma felküldtél volna.Természetesen a sérülteket nem használhatod.pavel írta:Nos, tőlem nyerhet ancselotti bl-t, lexarom. A xaros olasz temperamentumával sárba tiport mindent, amit a Real a spanyol bajnokságban képviselt. S ez nem hiba, bűn...ből másfél hét alatt a harmadik. Nincs gond? Nincs a francokat! Innen nem kicsit nehéz felállni, felpörögni, s 110%-on égni! Pl. tavaly a Dortmund ellen nem sikerült...szal mikor elmegyünk Vigo 5 védekező kp-val, meg egy darab b.ott csatárral??? Mikor fönt van a pályán 4 védőnk, mégis X.Alonso az egyik söprű? Mikor egy Valladolid elleni meccs után egy Morata még egyáltalán a bő keret tagja. Hááááát, gyerekek!!!
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- pavel
Ja, igen, még egy apróság! Ha már a nagytudású talján barátotok ilyen nyíltan odaadta a bajnoki címet, akkor miért játszott Modric? Miért nem játszott 6 Castillás?
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- pavel
Nos, tőlem nyerhet ancselotti bl-t, lexarom. A xaros olasz temperamentumával sárba tiport mindent, amit a Real a spanyol bajnokságban képviselt. S ez nem hiba, bűn...ből másfél hét alatt a harmadik. Nincs gond? Nincs a francokat! Innen nem kicsit nehéz felállni, felpörögni, s 110%-on égni! Pl. tavaly a Dortmund ellen nem sikerült...szal mikor elmegyünk Vigo 5 védekező kp-val, meg egy darab b.ott csatárral??? Mikor fönt van a pályán 4 védőnk, mégis X.Alonso az egyik söprű? Mikor egy Valladolid elleni meccs után egy Morata még egyáltalán a bő keret tagja. Hááááát, gyerekek!!!
- RealRaúl77
Épp azt mondom, hogy a végére ők is belefáradtak, nem hozzák már ők sem a győzelmeket.Ramioli írta:az Atletico meg letólja ugyanazzal a csapattal végig blt ligát mindegy nekik, nincs is nagyon cserejátékosuk olyan vékony paddal rendelkeznek, és 000000000000000 tartalékolás!!
Nekünk milyen a padunk, nézd már meg! Támadó harmadba van egy Moratank, kp-ra egy Casemiro és Illarra páros.. Egyedüli értelmes ember Isco, de neki sem megy mostanában mindig jól. Semmi, abszolút semmi padunk nincs. Teljesen kifacsarta ez, és a sérülések a játékosainkat.
Sőt miért nem küldtük fel Jesét, DM-et és Pepét is még, hátha végleg baszarnak, és kidőlnek a döntőre teljesen.?Ramioli írta:Bale is játszhatott volna Benzema is és Ronaldónak sincsen súlyos sérülése
Erre meg csak annyit, hogy a Valencia meccsen full mentek még, mint a mérgezett egér. Elbaszták, akartak, de nem jött össze. Ilyen van. Utána meg kb már mindegy is volt a dolog.wazzeg ha a mai meccset hozzák még mindig Bajnokok lehettek volna!! hány esély kell még?? mindent megkaptunk , egy REAL MADRID nem tartalékolhat, adjuk oda akkor az Espanyol meccset is.. a bayern 0-4 után már nem is kell focizni.. mit nekünk egy xar liga elsőség , és ha teszem fel véletlenül nem lesz meg a Bl?? vagy ennyire biztos a bl győzelem? ott 1 meccsen akármi megeshet..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealRaúl77 2014. május 11., vasárnap 22:52-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ember... Feküdj le szerintem és aludj egy nagyot... Bl döntő előtt nyomassuk a sérülteket, mert hát van esély... Jesé is simán játszhatott volna
. Bl után meg vb... Gondolkozz már ember

- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Nincs gond? nyíltan leadták a bajnokságot, hagyjuk már ezt! a Real tartalékol a Bl döntőre, az Atletico meg letólja ugyanazzal a csapattal végig blt ligát mindegy nekik, nincs is nagyon cserejátékosuk olyan vékony paddal rendelkeznek, és 000000000000000 tartalékolás!! Ancelotti meg felküldi a castillat elmehet az a p..ba, mert Bale is játszhatott volna Benzema is és Ronaldónak sincsen súlyos sérülése , wazzeg ha a mai meccset hozzák még mindig Bajnokok lehettek volna!! hány esély kell még?? mindent megkaptunk , egy REAL MADRID nem tartalékolhat, adjuk oda akkor az Espanyol meccset is.. a bayern 0-4 után már nem is kell focizni.. mit nekünk egy xar liga elsőség , és ha teszem fel véletlenül nem lesz meg a Bl?? vagy ennyire biztos a bl győzelem? ott 1 meccsen akármi megeshet..RealRaúl77 írta:Oké.. én sem örülök a mai meccsnek, de egyrészt..: hogy álltunk már fel?! Kb nem volt ép emberünk, Modricnak kellett jobbszélsőt játszania. Pihentettünk, pihentünk, a döntőre koncentráltunk. Másrészt: így a végére azért mindegyik csapat megrogyott, azt remélem látjátok, nem csak mi mutatunk be mélyrepülést. Ez egyfelől rossz, mert ha az elmúlt három meccset behúzzuk kis túlzással már bajnokok lennénk, másfelől bizalomra ad okot a BL-t nézve, hogy az Atletico sincs bombaformában. Egy kemény, küzdős, nagy erőigényű bajnokság volt ez, sérülésekkel nehezített, mindhárom csapat megtorpant a végére, kimerültek srácaink is, ami nem csoda, hisz fél éve kb normális cserejátékosunk alig van..
Közel sincs akkora gond itt, mint amennyien elsírták magukat a meccs után.
-
Hát azért ott nem egy kiöregedő Jonas volt, hanem egy Mendieta meg Aimar (nem tom, hogy kell írni...)R.M.C.F írta:Az első negyed órában nem találtunk fogást rajtuk,nehezen jöttünk ki a szoritásukból.....jobbak voltak addig.sokkal.tényleg annyira halovány volt a Valencia, mint amire emlékeztem. Egy Kily Gonzalez lövésen kívül helyzetük sem volt.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az első negyed órában nem találtunk fogást rajtuk,nehezen jöttünk ki a szoritásukból.....jobbak voltak addig.sokkal.tényleg annyira halovány volt a Valencia, mint amire emlékeztem. Egy Kily Gonzalez lövésen kívül helyzetük sem volt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- RealRaúl77
Oké.. én sem örülök a mai meccsnek, de egyrészt..: hogy álltunk már fel?! Kb nem volt ép emberünk, Modricnak kellett jobbszélsőt játszania. Pihentettünk, pihentünk, a döntőre koncentráltunk. Másrészt: így a végére azért mindegyik csapat megrogyott, azt remélem látjátok, nem csak mi mutatunk be mélyrepülést. Ez egyfelől rossz, mert ha az elmúlt három meccset behúzzuk kis túlzással már bajnokok lennénk, másfelől bizalomra ad okot a BL-t nézve, hogy az Atletico sincs bombaformában. Egy kemény, küzdős, nagy erőigényű bajnokság volt ez, sérülésekkel nehezített, mindhárom csapat megtorpant a végére, kimerültek srácaink is, ami nem csoda, hisz fél éve kb normális cserejátékosunk alig van..
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, C.Ronaldo
Ez a csőddel kapcsolatos dolog bennem is megmaradt. Emlékszek rá, hogy a rádióban hallottam a döntő előtt, Madridban csak egyetlen opció van az a győzelem, különben le lehet húzni a rolót. Nem is hallottam róla addig, hogy ekkora a baj.Konkrétan a 2000 bl döntő előtt válság összejövetel volt,mert ugye sainz sikkasztott,és a klub nagyon nagy szarban volt,hierro hivta össze a csapatot és arról volt szó,ha a madrid nem tudja megnyerni a bl-t,akkor a csapat csődöt jelenthet,és a legtöbb játékos mehet amerre lát.Visszaeshettünk volna a mint a depor vagy a valencia azóta.
Aztán VDB 5 védővel behúzta kontrákkal az akkor kurva jó valencia ellen........
Azt nem is kérdem,ha JM lett volna az edző,és vele nyerjük úgy.....mi lett volna? köpködés.....használt wc papir fejköré csavarás.....
Pont ma adta le a Sport TV, 14 év után láttam először, tényleg annyira halovány volt a Valencia, mint amire emlékeztem. Egy Kily Gonzalez lövésen kívül helyzetük sem volt.
-
Akkor előre ki lehet jelenteni, hogy az Atletico a bajnokR.M.C.F írta:Mondjuk a barcának az hogy neymar nem volt,csak előny.![]()
![]()
![]()

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
mondjuk lehet összefetrengett volna egy büntetőtR.M.C.F írta:Mondjuk a barcának az hogy neymar nem volt,csak előny.![]()
![]()
![]()

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mert a Don így döntött.realfan91 írta:Jut eszembe, miért Lopez védett?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema