Visszaolvasva, valóban ezt írtad, én értettem félre akkor csúnyán, sorrypavel írta:Na, akkor k.ottul félreértett itt mindenki mindent. Nem a bl-t xarom le, hanem Ancelotti megítélésében ez nem fog szerepet játszani nálam. Mert odaadta a bajnoki címet.
Ez rendben van, ebbe nem kívánok beleszólni, ez mindenkinek a szívügye.
Nem adta fel Carlo nyíltan a bajnokságot szerintem egyébként (hozzáteszem ez is megítélés és nézőpont kérdése -én így látom.). Valencia ellen még bőven ment a csapat, az egy olyan x volt, ami minden bajnokságban benne van. A csapatok botlanak, akkor is, ha akarnak, mennek, küzdenek. Ezt láthattuk egyébként. Mint a mérgezett egér, úgy hajtottak, ezt tagadni sem lehetne.
A Valladolid ellen simán eltaktikázta magát, nem akarta széthajszolni a csapatot egy szinte már reménytelen bajnokságban, egy félig megnyert meccsen, továbbá nem volt kit becserélnie előre, és többen félig sérülten játszottak, őket meg nem lehetett 90 percig nyomni (Benz, CR), megbosszulta magát, bumm. Itt már lehet mondani egyébként, hogy talán már feladta a serleg félig-meddig reménytelen üldözését.
Tegnapi meccset meg már kitárgyaltuk. Lehetetlen helyzet, rengeteg sérült, fáradtság etc.
Én azt mondom jobb így, hogy a BL-re fókuszált (a körülmények tudatában.. egy bő kerettel, sérülés mentesen megbocsáthatatlan valóban, de a mienk pont hogy nem az...), vagyis mondjuk úgy nem bánt annyira. De azt könyörtelenül be kell húzni, mert amúgy hiába minden.