Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. május 11., vasárnap 23:56

majdnem elcheztük az egészet, de pont jellemző erre a bajnokságra, hogy ma is bukott mind a három nagy. :lol:
kissé kaotikus.
a bajnoki döntőre nem tudok egyelőre jósolni, mert nem vagyunk jók, de otthon vagyunk, közben a matracosok is összehullottak kissé itt a végére, viszont nekik meg jó az x.

ha pedig már a kiesőkről beszéltek, annyit a feljutásról, hogy az még bonyolultabb és komolyabb téma a másodosztályban. :ozil:
az első kettő megy fel automatikusan, a 3.-6. helyezettek pedig rájátszásban döntik el a harmadik feljutó kilétét.

1. depor (65)
2. eibar (63)

3. las palmas (60)
4. murcia (58)
5. barca b (57)
6. gijon (56)

...
17. jaén (47)

ha jól tudom, akkor a barca b innen kiesik, mivel nem juthatnak fel, tehát a 7. helyzett sabadell (54 pont) menne helyettük a play-off-ba.
magyarul 7 ponttal van a 17. helyezett is csak lemaradva a már rájátszást érő helytől...na ezt tippelje meg valaki.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 11., vasárnap 23:45

Durva, hogy akár 40 ponttal is ki lehet esni, ha úgy alakul benne van a pakliban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

r9fenomeno
Kedvenc játékosaid: Ronaldo(bra),Ramos,Marcelo,Higuaín
Kedvenc csapatod: Real Madrid Club de Futbol, Selecao Brasileira

HozzászólásSzerző: r9fenomeno » 2014. május 11., vasárnap 23:39

Én meg most nézem, hogy ikszelt a Barca és a Atl.M . Gratula a csapatnak még az utolsó utáni esélyt is elszalasztották!!
Grat :argue:
"Megkértem Falcaót, hogy adja ide a szalvétáját." - Florentino Pérez :)

Dream Team: Casillas-Salgado-Lúcio-Ramos-R.Carlos-Guti-Beckham-Zidane-Ronaldinho-Cristiano--Ronaldo(r9)
edző: Vicente del Bosque és Luiz Felipe Scolari

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 11., vasárnap 23:38

Remy írta:Bááá, most nézem, hogy az Osasuna a Betist fogja fogadni az utolsó fordulóban. Remélem nem jön ki nekik a lépés, és végül tényleg kiesnek.
Ha nyer a Granda akkor hiába nyer az Osasuna, bár ha a Getafe kikap és jobb az Osasuna 2 meccsen a madridi kiscsapat ellen akkor még bennmaradhat.

Jó rég volt ilyen szoros a spanyol bajnokság. :ozil:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 11., vasárnap 23:32

Bááá, most nézem, hogy az Osasuna a Betist fogja fogadni az utolsó fordulóban. Remélem nem jön ki nekik a lépés, és végül tényleg kiesnek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 11., vasárnap 23:05

Remy írta: Tehát egy szép 0-0, majd 11-es párbaj, ahol Morata dönt egy kapufás góllal :mrgreen:
de olyannal, mint amit Zidane lőtt a vb döntőben..majd dob két hátraszaltót és 90 misiért elviszi a psg
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 11., vasárnap 22:59

ziro4vr írta:
Géci írta:Szerintem az Atletico kézzel lábbal kaparni fog a bajnokságért ami nekünk jó lehet a BL-re...
érdekes lesz, a két végpontból jön majd a két csapat, mi a sérülésekből, leépülésből, unalomból, ők meg a túlhajszoltságból, felfokozottságból, zsibbadtságból
Tehát egy szép 0-0, majd 11-es párbaj, ahol Morata dönt egy kapufás góllal :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 11., vasárnap 22:55

Géci írta:Szerintem az Atletico kézzel lábbal kaparni fog a bajnokságért ami nekünk jó lehet a BL-re...
érdekes lesz, a két végpontból jön majd a két csapat, mi a sérülésekből, leépülésből, unalomból, ők meg a túlhajszoltságból, felfokozottságból, zsibbadtságból
Nem illik.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 11., vasárnap 22:38

Szerintem az Atletico kézzel lábbal kaparni fog a bajnokságért ami nekünk jó lehet a BL-re...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 11., vasárnap 22:34

és még mindig 3 pont az előnyük.

Hááát de dikk....köszönhetően nekünk,mert 3/3 at nem nyertünk,kb mint előtte 30 meccsen át.....simán bevittük volna a gyomrost ha úgy állunk hozzá ahogy előtte egy éven át.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 11., vasárnap 22:32

Az uccsó fordulóban szerintem sokak nagy meglepetésére nagyon simán fog nyerni a Barca...
nagyon meglepődnék. az atlético kipukkadását már vagy februártól várjuk. ma volt a 37. forduló és még mindig 3 pont az előnyük. a következő fordulóban pont azt játszhatják, amit szeretnek. beáll a beton, a barca kitámad ők meg kontráznak. a barca egy elchét nem bír már elverni, nem tudom miért várják itt sokan h majd szétaprítják az atmát. ha nincs willy caballero, akkor már egyáltalán nem is lenne miről beszélnünk.

tény hogy az atletico már nagyon el van készülve az erejével. néztem a mai meccsükből egy 45 percet, nagyon durván fáradtak. ardát úgy cserélte le simeone hogy a 60. percben már levegőt is alig kapott. de a cél már ott van előttük, fáradjanak csak. húzzák már be a ligát, aztán mink meg majd szétkapjuk őket a döntőben.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 11., vasárnap 22:24

hunmadridista írta:Az uccsó fordulóban szerintem sokak nagy meglepetésére nagyon simán fog nyerni a Barca...
De a mi balf@szkodásaink felett továbbra sem tudok átlépni...egyszerűen érthetetlen számomra, hogy a végén ennyire kipukkadjon a lufink...újra sikerült pofán köpniük minket...már sokadszorra az elmúlt évek folyamán...egyszerűen érthetetlen számomra, hogy nem tudnak tanulni a hibákból és továbbra is képesek félvállról venni ellenfeleket, meg végigalibizni a szezon végi legfontosabb meccseket...bízom a szebb folytatásban...
De jó lett volna tavaly, ha így pofán köpnek...

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 11., vasárnap 22:21

Az uccsó fordulóban szerintem sokak nagy meglepetésére nagyon simán fog nyerni a Barca...
De a mi balf@szkodásaink felett továbbra sem tudok átlépni...egyszerűen érthetetlen számomra, hogy a végén ennyire kipukkadjon a lufink...újra sikerült pofán köpniük minket...már sokadszorra az elmúlt évek folyamán...egyszerűen érthetetlen számomra, hogy nem tudnak tanulni a hibákból és továbbra is képesek félvállról venni ellenfeleket, meg végigalibizni a szezon végi legfontosabb meccseket...bízom a szebb folytatásban...

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. május 11., vasárnap 22:17

R.M.C.F írta:akkor szenvedtek mint a zsidók berlinben
a hónap szövege :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 11., vasárnap 21:52

KAG írta:Annyit nagyon remélek, hogy CR az utolsó meccsen legalább be tud szállni egy félidőre és rá játszunk ki minden helyzetet mint anno valamelyik szezon végén az utolsó pár meccsen...
Nagyon remélem, hogy bebiztosítja saját maga számára az aranycipőt, megérdemlené!! :salute:

Szerintem amúgy ez volt az elmúlt évek legjobb bajnoksága, amit sajnos a saját balfaszságunkból rontottuk el :vivo: (+Undiano)
Egy gól kell CR-nek, hogy egyedül legyen aranycipős, mert Messi 4-et tuti nem rúg, amúgy meg Suárezzel "feleznek".(Vagy Messivel, de 3at se fog rúgni. :D )
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 11., vasárnap 21:48

GT37 írta:
VanillaSky írta:Az Atletico-Barca első meccs mennyi lett? Lehet valamit félrenéztem, de egymás elleni fog számítani, egy esetleges Barca győzelemnél, nem?
De. 0-0-t játszottunk velük.

A mai miatt nagyon ideges vagyok, ha egy Elchét nem tudtunk megverni, akkor nem tudom, mit akarunk jövő héten az Atlético ellen... Egyelőre nem érzem, hogy meg tudjuk majd fogni a matracosokat, de ne legyen igazam.

Willynek meg jár a pacsi.

Hihetetlen ez az idei liga, oda-vissza veri a PL-t most. :salute:

GT nálatok évek óta egy kérdés van csak.....me$$i hogy van? Ha oké....akkor nyerhettek.....ha nem,akkor szenvedtek mint a zsidók berlinben.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. május 11., vasárnap 21:38

Annyit nagyon remélek, hogy CR az utolsó meccsen legalább be tud szállni egy félidőre és rá játszunk ki minden helyzetet mint anno valamelyik szezon végén az utolsó pár meccsen...
Nagyon remélem, hogy bebiztosítja saját maga számára az aranycipőt, megérdemlené!! :salute:

Szerintem amúgy ez volt az elmúlt évek legjobb bajnoksága, amit sajnos a saját balfaszságunkból rontottuk el :vivo: (+Undiano)
ZIDANE

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. május 11., vasárnap 21:37

GT37 írta:ha egy Elchét nem tudtunk megverni, akkor nem tudom, mit akarunk jövő héten az Atlético ellen

Két irányú út..ők meg otthon nem tudták megverni a Málagát, mit akarnak ellenünk? :mrgreen:

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. május 11., vasárnap 21:35

Akkor tárgytalan, viszont az Atleticonak jó az x is így. Sokakkal ellentétben nekik szurkolok, akár feldobja őket a bajnoki cím, akár nem. Tvs szerződések újratárgyalásánál jól jönne néhány olyan év, ahol nem a két gigász a bajnok.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 11., vasárnap 21:35

VanillaSky írta:Az Atletico-Barca első meccs mennyi lett? Lehet valamit félrenéztem, de egymás elleni fog számítani, egy esetleges Barca győzelemnél, nem?
De. 0-0-t játszottunk velük.

A mai miatt nagyon ideges vagyok, ha egy Elchét nem tudtunk megverni, akkor nem tudom, mit akarunk jövő héten az Atlético ellen... Egyelőre nem érzem, hogy meg tudjuk majd fogni a matracosokat, de ne legyen igazam.

Willynek meg jár a pacsi.

Hihetetlen ez az idei liga, oda-vissza veri a PL-t most. :salute:

Vissza: